THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Vapaaehtoisen CV-netin laiminlyönti voi tuoda työnhakijalle karenssin

Laitetaas tännekkin muistutus kun meinasi unohtua uusia tämä että ei karenssia pauku. Miksi tämä ei ole 12kk tai jatkuva. Vastaan , siksi koska vain 2kk niin aina joku unohtaa tämän ja työllistetään ihmisiä jotta voivat antaa karenssia työttömälle sekä samalla vastuusta maksetaan virkailijoille kun työtön työllistää heitä. 
Sitten työtön työllistää te-toimistoja, cv-netin ylläpitäjiä sekä karenssia kun tulee sosiaalitoimistoa sekä kelaa työllistetään jne. Jos ei olisi EU:ssa kymmeniä miljoonia työttömiä niin kymmeniltä miljoonilta huipuilta taas loppuisi työt on totuus ja mitäs nämä sitten tekisivät palkkansa eteen.

Työvoimahallinto kannustaa työnhakijaa tekemään verkkoon vapaaehtoisen työnhakuilmoituksen CV-netin. Työttömälle voi tulla yllätyksenä, että työllistymissuunnitelmassa sovitun CV-netin unohtaminen voi tuoda kaksi kuukautta karenssia.

Siis voi helvetti laitetaan tämäkin tieto, siis tämä aivan sairasta, sitten CV netin voi laittaa vaan 2kk kerralla voimaan. Siis tämähän pitäs olla jatkuva koko ajan. Siksi tämä 2kk jotta aina joku unohtaa päivittää cv netin ja karenssia paukkuu.


Lähde : http://www.hs.fi/kotimaa/Vapaaehtoisen+CV-netin+laiminly%C3%B6nti+voi+tuoda+ty%C3%B6nhakijalle+karenssin/a1305545583935 


Lähde : http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/cv-netin-laiminlyonti-voi-tuoda-tyottomalle-karenssin/432040

Hyvinvointi-Suomen elätit

Laitetaan nyt tähän tämä linkki joka puhuttanut monessa paikkaa. Tämä hyvä esimerkki missä toisten ihmisten ajatusten juoksu kulkee.

Yhteiskunnan tukea eivät tarvitse muut kuin lapset ja vanhukset. 


Eli tällä tasolla on entisen kansanedustajan ajatukset sekä nykyisen toimittajan. Turha tässä väittää vastaan koska tiedän elämästäni että tätäkin puoltaa jotkut ihmiset jos käyn väittämään vastaan. Voi jotkut neropatit sanoa vielä että olen seonnut ja sitten on taas hauskaa kaikilla.
 
Eli se lause pitää paikkaa edelleenkin että vastuusta sekä ammattitaidosta maksetaan. Just joo.

Lukekaa kommentteja muilta ja sanotaan että Tukkola on todellisuudesta syrjäytynyt.

Lähde : http://tukkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116937-hyvinvointi-suomen-elatit

Ei kommentteja: