THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 27. lokakuuta 2012

Lintujen kännibileet säikäyttivät

Ei se lintujenkaan ole helppo Suomessa olla, kai niitäkin vituttaa asiat joskus ja välillä hyvä vetää taju pois. Vituttaa kun olisin halunnut olla niitten kanssa noissa bileissä. Varmaan ne juhli etukäteen vaalituloksia eli kaaosta kun porvarit jyrää lintujen oikeudet pois sekä kyykyttää lintuja.

Linnuthan voisi paskantaa autojen katoille, tiettyjen politikkojen päähän ja muuta kivaa tehdä jatkossa kostoksi, ja vetää uudestaan tajun pois huomenna oikein joukko voimalla vaalien jälkeen. Varmaan niistä halutaan ilmaisia kirje kyyhkyjä tehdä 9€ päivä korvauksella tai 1050€ palkkatukisetelillä että tällä saat lisää pihlajanmarjoja mutta et muuta.

- Osa linnuista oli totaalisen taju kankaalla ja otti lukua, ilmeisesti nukkuivat humalaansa pois.

- Ei niillä ole mitään hätää. Ne ovat vain humalassa.
Ja tätä kirjoitettaessa ehkä jo krapulassa.

Tässä lisää aiheesta

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012102616252645_uu.shtml



Ei kommentteja: