THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Mainos - Myynnissä


Tässä kirja joka räjäyttää tajun, Rikun kanssa juuri olin yhteyksissä kaksi sekuntia  ja suosittelen tätä.






Seikkailija Riku Rantala viikkaa T-paidan 3 sekunnissa
Madventures-seikkailija Riku Rantala näyttää, miten T-paita viikataan salamannopeasti. Aasiassa ja erityisesti Japanissa suosittu viikkaustapa on levinnyt maailmalla tehokkaasti, eikä laskostustyyli ole mennyt ohi Riku Rantalaltakaan. Pyydettäessä hän viikkaa T-paitansa reilussa kolmessa sekunnissa. Ilta-Sanomien videohaastattelussa hän opettaa, miten temppu tehdään.
 
 
 


 
 
Taistolle erikois terveiset Fani numero yksi  - sinä olet pelastanut monen ihmisen elämän ja eikun tiimiin mukaan. Olet kyllä sen ansainnut koska ei kukaan ole pystynyt vastaavaan koskaan. Olet huippu ainesta. Jopa Super (kun pidät sen turpas kiinni ja et valehtele-kuuntele)

Terv. Madventures Co Ari Vehkanen 

Ei kommentteja: