THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 23. lokakuuta 2012

Sertifioitu perseennuolija

Laitan tähän tämmöisen kun yksi kaveri kertoi töistä että hirveetä paskanjauhamista ja palavereita joilla ei mitään virkaa että tätä ollut yli 20v ja sanoin se jatkuu niin kauan jos et saa kenkää, voita lotossa, tai vaihda järkevämpään firmaan jotka harvassa. Etupäässä pienet firmat parempia joissa ei järkyttävää muodollista byrokratia organisaatiota jonnin joutavinen pelleileen.

 Sanoin tätä se työelämä on monelle jotta saa tyydytyksen täytettyä sekä tuntee itsensä tärkeäksi. Kaveri sanoi että miten toisilla on munaa tähän vielä, sanoin pitää olla erikoinen luonteenlaatu johon ei pysty kuin etupäässä kokoomuspellet ja muut oman navan tuijottajat joita on kyllä jokapuolueessa ja tämä kenestä juteltiin on SDP ass-licker että vaalien alla mennyt aivan sekaisin lopullisesti se sanoi että oksettaa

Nyt varmaan monet ass-lickerit loukkaantui että perkele hänestäkö kirjoitat täällä kun teen suuria päätöksiä ja olen firman avain henkilö ja vastuusta pitää maksaa. Ennen vaaleja tätähän harrastetaan ilman sertificaattia mutta mikäs olisi kivempi kuin virallinen sertifikaatti, nyt puolueen jäsen kirja toimii todisteena sekä titteli. 

Jos olisi vaan käyntikortissa titteli-työläinen ja puolue-kaikkien puolue niin eihän siintä nämä erottuisi että pitää vähintään lukea "titteli-paras työläinen". 

Elämä jatkuu vaalienkin jälkeen ja toitottavasti Suomi ja EU saataisi viimeistään tämän jälkeen totaaliseeen kaaokseen. Työvoimaa löytyy jo nyt jotka kunnat voi pakottaa orjatöihin. Nokialtakin, Metsosta ja muualta saa ilmaisia kuntouttavaan työhön pian joille ei tarvia maksaa palkkaa.


 Sertifioitu perseennuolija

Firmoilla on tapana sertifioida sitä sun tätä. Omaa tointaansa prosessejaan ja työntekijöitään.

Koko huuhaa touhu maksaa maltaita ja vie tehokasta työaikaa ja resursseja uskomattoman määrän. Kun sertifikaatti on kourassa voikin hommat sitten unohtaa. Silmänpalvontaa ja vedätystä koko touhu.


Suurimmat sertificaattien saalistajat ovat heikoimmat lenkit jotka tarviivat lappuja osaamattomuutensa ja aikaansaamattomuutensa tueksi.

Lisäisin turhuuden joukkoon vielä yhden sertificaatin.

Sertifioitu perseennuolija:
Sertificaatti irtoaa ainakin sillä että palavereissa esittää aktiivisesti kysymyksiä ja pikkasen jopa kyseenalaistaa esimihen päätöstä. Esittää muutaman kohdentavan kysymyksen ja lopulta myöntää että näinhän asia loppujen lopuksi olikin. Samalla lipevästi ilmoittaa että pomo oli oikeassa.

Yksilöltä ei kuitenkaan löydy selkärankaa oikeasti vastustaa ketään itseään ylempänä olevaa, saatikka pitää kiinni mielipiteestään vaikka esimies olisi ilmeisen väärässä.

Sertifioitu perseennuolija ottaa actionpointteja, mutta delegoi homman lopulta muille ja seuraavassa palaverissa clousaa pointit.


Ei kommentteja: