THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Leirin kapot

Siis nää touhut on niin perseestä ja syvältä, kaveri joka 25 vuoden atk-uran jälkeen orjatöissä sai selville että työttömienyhdistyksen johtaja saa 4700€/kk palkkaa, itse nämä saavat 1375€/kk tai 1050€/kk pakkotöistä jos et ota karenssia. On ääri kommari ja sen alaisia myös. Se ja muut päälliköt haukkuu muita että miksi ette ole motivoituneita kun itse vetävät voitot, kyllä nyt 9€ päivä korvauksella pitäs motivaatiota löytää tai 1050€/kk palkka tuella. Itse eivät osaa edes asentaa skypeä ohjeitten mukaan mitä kuulen ja sitten opetettava atk:ta muille sekä asennella ohjelmistoja jne. kun toiset suorittaa atk-ajokortteja jotta osaisivat edes käyttää tietokonetta, sama korvauksen ne saavat vaikka eivät tajua mitään kuin itse opettajatkin , ja ovat niin surkeessa kunnossa toiset oikeat työntekijät että kahvikupin nostaminen on jo suoritus monelle ja puhutaan kuntouttavasta työstä alaisille tai työkokeiluista aikuisille ihmisille ja monet tehneet 30 vuotta töitä ennen tätä lamaa tai yt-neuvottelu putkea.

Kyllä myö nauretaan ja sanoin jos mie olisin siinä kaupungissa olisi vielä hauskempaa kuin Imatralla, olen sanonut että formatoi joka mikro sekä palvelin ja hae sairaslomaa että hermot meni :D.

Imatralla näitä pellejä riittää myös jotka saa rahaa kun ihminen on työtön :D :D :D

Pitäs saada Suomesta jokaisen työpajan, osuuskunnan, työttömienyhdityksien henkilöitten palkat julkisesti jakoon että miksi niitä kannattaa pitää jotta sadat tuhannet kärsii orjatöistä tai kuntien pakkotöistä joissa saadaan vaan muodollinen korvaus kun toiset vetää näitten avulla kunnon palkkaa.

Ja mikä tärkeintä pitää olla vitun kova pokeri ja sanoa että ollaan hyvän asian asialla kun itse kuitataan palkkaa ;-) 

Kyseessä on ns. kuntouttava työ joka kuntouttaa lähinnä huumorintajua, mikäli voi seurata kyseistä toimintaa tunnin nauramatta, on äärimäinen tosikko. (Sakari Timonen on aiheesta monesti blokannut. http://sakutimonen.blogit.fi/ )

Tässä yksi hyvä kirjoitus lisää Auvo Rouviselta Kunnan työllistäminen


Tässä joistakin pajoista linkkejä

Imatra : http://www.tyonvuoksi.fi/
Lappeenranta : http://www.laptuote.fi/



sakutimonen @ Sunnuntaina, Marraskuun 11. 2012
Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kahta (2) työvalmentajaa

Työ- ja elinkeinoministeriö on valinnut Lieksan kaupungin hallitusohjelman mukaiseen pitkäaikaistyöttömyyden vähentämiseksi käynnistyvään kuntakokeiluun. Kokeilu toteutetaan 1.9.2012 - 31.12.2015. Kokeilu on tarkoitettu yli 500 päivää työttömänä olleille ja niille vähintään 12 kuukautta yhtäjaksoisesti työttömänä olleille, jotka ovat vaarassa syrjäytyä työmarkkinoilta.
1.1.- 31.12.2013 edellyttäen, että Lieksan kaupunginvaltuusto myöntää hankkeen 

omarahoitusosuuden ja Pohjois-Karjalan ELY -keskus myöntää hankkeeseen tarvittavan rahoituksen. Työsopimusta on mahdollista jatkaa 1.1.2014-31.12.2015 vastaavin edellytyksin. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.
Tehtäväsi on pitkäaikaistyöttömien työllistymisen ja työnantajien työllistämisen esteiden vähentäminen. Teet tiivistä yhteistyötä pitkäaikaistyöttömien kanssa eri työllistämistä edistävien toimenpiteiden ajan.

Koulutuksena Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, joka voi olla hoitoalan, sosiaalialan tai muu vastaava. Työvalmentajan koulutus luetaan eduksi ja toivomme Sinulta myös kokemusta asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä.

Tämä teksti on suoraan työvoimahallinnon mol-sivulta. Ilmaiseksi teetettävä työ on kirjattu hallitusohjelmaan ja nyt sitä ruvetaan toteuttamaan kokeilukunnissa. Lieksan kaupunki aikoo siis  palkata tätä varten ihan oikeaan palkkatyöhön kaksi henkilöä.

Entäpä kohderyhmä ja itse kokeilu? Kuten ilmoitus kertoo, niin kohderyhmänä ovat pitkäaikaistyöttömät. Yli 500 päivää työttömänä olleet ovat niitä, jotka ovat saaneet työamarkkinatukea 500 päivän ajan. Yli 12 kuukautta työttömänä olleet ja syrjäytymisuhan alaiset ovat niitä, jotka ovat saaneet pääasiallisen elantonsa toimeentulotuesta viimeisen 12 kuukauden ajan. Yhteistä molemmille ryhmille on se, että heidät voidaan määrätä ilmaistöihin laillisesti.
Työtä teetetään monella eri nimellä, kuten vaikkapa työharjoitteluna ja kuntouttavana työtoimintana. Yhteistä on nimikkeestä riippumatta se, että yksikään kokeiluun osallistuva ei tule saamaan oikeaa palkkatyötä. Tekemätöntä työtä varmasti löytyy, kunhan työvalmentajat ennättävät koluamaan kaikki työnantajat ja tarjoamaan ilmaisia työntekijöitä.

Työnantajille kelpaamattomat laitetaan sitten työpajoihin tarkan valvonnan alle. Sitä varten nykyisin oikein koulutetaan näitä työvalmentajia kuin keskitysleirien kapoja konsanaan.
Lieksan työttömyystilastot tulevat varmasti kaunistumaan, kun kaikki sijoitetaan jonnekin orjiksi. Palkkaa maksetaan vain vartijoille.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/leirin-kapot/ 



Ei kommentteja: