THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Minäkö uusavuton?



Onko työpaikan kahvipöydässä liian hiljaista? Nukuttaako illanistujaisissa? Tässä teille keskustelunaihe, josta varmasti viriää vauhdikkaita väittelyitä. Ja mikä parasta: ihmiset paljastavat itsestään yllättäviä puolia, joita voi miettiä pitkään.

Aihe on uusavuttomuus: Mikä nykyään on uusavutonta ja mikä ei? Mitä jokaisen pitää osata selvitäkseen arjesta? Mitkä taidot ovat muuttuneet tarpeettomiksi?

Näistä jokaisella on vahva näkemys. Yhtä oikeaa vastausta ei ole.

Tässä alla koko artikkeli ja suurin syy on patalaiskuus tähän ja paskanjauhaminen että ei vaan itse kehdata tehdä ja yrittää kun voi toiset tehdä hommat kun itse maataan sohvalla vaan.

Itse ehdotan että ei pitäs olla missään tekemisissä tämmöisten kanssa koskaan jos ei itse ole uusavuton, olen nähnyt niin avuttomia että ruokaa ei osata tehdä, ei käyttää pesukonetta, ei osata siivota, ei tampata mattoja, ei osata haravoida jne. sekä tv:n kanavien virityskin vaatii jo Nasan astronautti koulutuksen ja kurssin toisten mielestä kun ei osata lukea edes ohjekirjoja kun voi maata senkin ajan sohvalla tai soittaa jollekkin toiselle aina kun ei vaan viitsitä yrittää tehdä mitään.

Toisaalta nämä pitkälti ovat korkeissa työtehtävissä joten on tästä hyötyäkin sekä saa töissä aina sympatiat eikä ole uhkana muille joten näitä kyllä suosittu aina  joten jos pystyy vaikka esittämään tämmöistä suosittelen etenkin työelämässä sekä muutenkin elämässä. Pääsee helpommalla aina kun sanoo en osaa siivota tai tehdä mitään että auttakaa.

Lähde : http://www.hs.fi/sunnuntai/Min%C3%A4k%C3%B6+uusavuton/a1305620837620?ref=tf_iHSboksi_sale&jako=ed02928ab1c65fbee9dc2dff02886130

Ei kommentteja: