THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 15. marraskuuta 2012

Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry - Liittykää sekä auttakaa lapsianne myös orjuudelta

Nyt on jo saatu paljon aikaiseksi, ai että mitä kysyy Riku Rantala  (Madventures) THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurilalta. Paljonkin ...........!

Tässä on koko äänitys kesän bassoradion ohjelmasta josta kuvasta linkki tai lähteistä myös. Paljonkin saatu aikaa ja kuunnelkaa ennekuin arvostellaan. Kyllä se TEM ja ministeriökin kuulee vaikka olisi "mukamas" pieni joukko,  mutta mitä enemmän meitä on sitä enemmän meitä kuunnellaan.




Tässä alla orignal versio työ ohjelmasta jonka voi myös kuulla suoraan alla olevasta suorasta linkistä jossa on vain THT ja aihe työ sekä orjatyö.
Lähde : http://tr.mp3.fi/basso/   (täältä E018 (29.06.2012) - Työ)

Suora linkki ja äänitys tästä alta:
Lähde : http://www.vehkis.net/basso-tht/tht.mp3

LOPPUVUOSI 2012 ILMAISEKSI!

Kun liityt jäseneksi nyt, jäsenyytesi on voimassa myös vuoden 2013! Huomiseen (13.11.2012) kello 18.00 asti jäsenmaksu (20,-) on mahdollista maksaa 1 - 4 erässä. Tämän jälkeen se ei enää ole mahdollista laskutuksen ja reskontran seuraamisen hankaluuden vuoksi.



Teemme toimintaamme pääasiassa vapaaehtoisvoimin
, mutta aina kun tekee jotain syntyy myös kuluja. Mikäli olet tyytyväinen tähänastiseen toimintaamme, tue toimintaamme myös jatkossa ja liity varsinaiseksi tai kannattavaksi jäseneksi. Muistathan, että toimimme myös edunvalvojanasi välityömarkkinoilla: ei ole kivaa, kun apuamme pyydetään vasta siinä vaiheessa, kun ongelmia syntyy.

Jäsenyydestä ja toiminnastamme löydät lisää tietoa kotisivuiltamme:


http://thtry.fi/liity-jaseneksi.php



Voit tukea toimintaamme myös tilaamalla tukituotteinamme myytävää laserkaiverrettua Paragon -kynää. Ei mikään tavallinen kirjoitusväline!


Ammattiliittoon kuuluminen ei ole este jäsenyydellesi.


Nykyisille jäsenillemme toimitamme uudet jäsenlaskut myöhemmin.



Ei kommentteja: