THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 2. marraskuuta 2012

Tulevaisuudenkuva

No nyt on löytynyt taas oikea neropatti kokoomusnuorista josta Saku kirjoitti hienosti, kun eilen toinen kokoomus nuori hölmöili niin mistä näitä tulee. Sakun FB on kommentteja järkyttävät määrät joka hyvä kun ilmoitin tai myös Kari tästä. 

Kumma että Kokoomusnuoret eivät ole huolissaan maataloustuista, opintotuista, vaalituista, yritystuista ja sitten huolissaan ovat pienistä lapsituista köyhille jotka saa myös rikkaatkin myös kuten tämäkin äpärä.

Toisilla on vaan kykykirjoittaa ja kirjoittakoot ne ja mainostetaan näitä osaavia jotta sana leviää kaikesta paskasta. 

Toisaalta olen kuullut viimevuosina tätä paskaa niin paljon lähipiirissä että mikään ei yllätä, jos toi Saul sekosi tai sitten aivotoiminta on vaan erillainen kuin suurimmalla osalla ihmisistä, eihän moni ymmärtänyt Stalinia, Hitleriä eikä Leniniäkään puhumattakaan Gaddafista.

Tässä alla myös lähteitä myös josta tämä tuli ilmi

Kokoomusnuorten Schubak: ”Järjenvastaista tukea heikomman aineksen lisääntymistä”

Lähde : http://yle.fi/uutiset/kokoomusnuorten_vpj_lapsilisat_poistettava_-_jarjenvastaista_tukea_heikomman_aineksen_lisaantymista/6362497

Lähde : http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194775291963/artikkeli/kokoomusnuorten+schubak+jarjenvastaista+tukea+heikomman+aineksen+lisaantymista+.html

Lähde : http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=422

Lähde : http://pantterin.blogspot.fi/2012/11/rodunjalostusta-kokoomuslaisittain.html

Ja nämä uutiset leviää mediassa että tosi kivoja ideoita Kokoomus nuorilta jotka ovat täysin vieraantuneet kaikesta. Onneksi toimittajatkin on hereillä Suomessa joihin on kontakteja.


sakutimonen @ Perjantaina, Marraskuun 2. 2012
Facebookissa leviää tänään Saul Schubakin kommentti, jossa hän vaatii lapsilisien poistamista. Schubak on Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja ja Kimmo Sasin eduskunta-avustaja. Aiemmin Schubak on kunnostautunut uusliberalismin ylistäjänä ja erityisesti pikavippifirmojen puolestapuhujana. Näin siis Schubak tänään:


Näiden kokoomusnuorten kannanotot ovat suorastaan pelottavia. Eilen kirjoitin Henri Heikkisestä, joka vaati sosiaalitukien saajien nimiä, osoitteita ja maksettuja tukisummia julkisiksi. Nämä nuoret miehet näyttävät julistaneen sodan kaikkia ns. alempia kansankerroksia vastaan. Siihen kerrokseen kuuluvat he haluavat määritellä itse lompakon perusteella.

Schubakiin ja hänen kaltaisiinsa on taidettu asentaa Hankenilla aivojen ja sydämen tilalle laskukone. Siltä ainakin tuntuu, kun lukee Schubakin selitystä kommentilleen:

Ensinnäkin tää on kommentti faebookissa, ei mikään Kokoomusnuorten kannanotto. Toisekseen meikäläinen ei kuulu minkään sortin yläluokkaan. 

Mun huomio ei ole mikään eugenistiikkakannanotto vaan ihan perus taloustiedettä: Sitä mitä tuetaan saadaan lisää. Mun mielestä hyvä lähtökohta olisi se että lapsia tekevät ne, joilla on edellytykset tarjota lapselleen hyvä elämä. Mielestäni on moraalitonta tai ainakin harkitsematonta yhteiskunnan taholta lisätä syrjäytyneitä, huostaanotettuja, alkoholistivanhempien lapsia ja muita joille ei voida tarjota hyvää lapsuutta. Tästä voi varmasti olla montaa mieltä, mutta minun arvoissani lapsen oikeus kunnolliseen, ihmisarvoiseen lapsuuteen menee vanhemman etuoikeuden kasvattaa lapsia yhteiskunnan varoilla edelle.

Tällä kertaa Schubak sanoi niin paljon, että minä olen mykistynyt. Muistakaa, että nämä kokoomusnuoret ovat jo kärkkymässä vallan portailla. Ihan kohta he tarttuvat vallankahvaan kiinni. Sitten ei enää taistellakaan köyhyyttä vastaan, vaan ihan avoimesti köyhiä vastaan.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/tulevaisuudenkuva/

Ei kommentteja: