THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 17. joulukuuta 2012

Hirveetä paskaa palkka alesta

Siis palkka-ale sopii vaan ne kenellä on se palkka hirveen iso siis, ei normi duunareilta pidä alentaa sitä vaan näiltä muilta eikä ainaskaan köyhiltä. Moni pitääkin itseään duunarina kun vuosi palkka vaikka 300 000€, tässä se ongelma piileekin kun ovat pihalla kuin lintulauta kaikesta todellisuudesta.

Monella ongelmia elää tuilla tai matalapalkaisena, nyt jos joku sanoo että tuet on rahaa, sanon haistakaa vittu ne on politiikan sekä ahneuden tulos kuten tämä työttömyys. Miulla on asiat ihan suht hyvin kun en tarvia teltassa asua,  mutta nyt pitää saada jotain vastarintaakin näillä pässeille (lue vastuunkantaja neroille) jotka luoneet järkyttävät palkat itselleen sekä edut.

Mika Anttonen: "Palkkojen alentaminen pitää aloittaa eliitistä"

Nostitte itse palkkaa 255 000 euroa ja osinkotuloja verottomat 90 000 vuonna 2011. Oletteko valmis laskemaan omia tulojanne?

"Palkkani ja osinkotuloni ovat varsin vaatimattomia kun ne suhteuttaa siihen, että St1 on kuusi miljardia euroa vaihtava yritysrypäs. Olen yrittänyt mitoittaa omat etuni niin, että ne pystyy koska tahansa perustelemaan."


Tämä kertoo täysin kaikesta asenteesta jos itse sanoo näin ja hänen palkka on vaatimaton, shit ...fhole joo ...

Sanon nyt tähän että niin täyttä paskaa kuin voi olla tämä, siis tottakai niiltä pitää ottaa joilla on sitä eikä puuttu köyhiin, miekin olen valmis antamaan työpaikan köyhälle jos näin vaaditaan kuten tein tämänkin tapauksen johdosta. Miulle ei paskaakaan 255 000 euroa sekä osingot 90 000€. 
Ei pääse edes Thaimaan matkalle, Kambotzasta ei voi haaveilla, Tonga&Samoa saaret aivan unelma. 

Tällä tasolla kun mennään niin voi miettiä että miksi ei kaikki syntyneet idiooteiksi niin olisivat hyviä ja tärkeitä ihmisiä vastuineen.

Jos ihminen ei luovu, sitten se vaan miettii omaa napaansa aina.  Niin suuri osa ihmisistä täysin vieraantunut kaikesta kuin voi vaan olla.

Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/mika+anttonen+palkkojen+alentaminen+pitaa+aloittaa+eliitista/a2160196

Lisäys : Ja nämä kaikki voidaan hoitaa veroin jos halutaan. Jos ihmiset ei hyväksy tätä eli suurituloiset, lähtee vaan pois Suomesta ja näkemiin, voin avittaa tässäkin ilmaiseksi. Kyseessä pitäs olle ME henki eikä MINÄ henki jos puhutaan työllisyyden parantumisesta ja ihmiset hyvinvoinnista.
Töistä saatu korvaus eli palkka pitää olla semmoinen että sillä elää, elättää perheensä, lapsensa sekä luo lapsille harrastusmahdollisuuden. Tarkoitan perus edellytykset että naapurin Maija sai sukset, miun vanhemmilla ei varaa ostaa, tällöin pitäs ihmisten miettiä automaattisesti että kenellä on rahaa että antaisivat tai ostaisivat Miiallekkin sukset. Ei tarvia olla uudet vaan että voisivat yhdessä hiihdellä.

Miten tämä on vaikeeta toisille selittää kun ihminen on ahne peto eläin. Miulle riittää tämä yksiö. En tarvia imagon takia 400 neliötä koskaan, en koskaan vaikka olenkin pian jo Legenda varmaan tästä suunsoitosta tai itse mietin asioitten kertomisesta jossa en ole verbaalinen eli hyvä. Sori vaan lukijat mutta yritän ainaskin.

Rahasta ei ole pulaa vaan miten se jaetaan ihmisten kesken.

Tässä yksi västäräkki uudestaan "valtakunnan ärsyttäjä"

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/valtakunnanarsyttaja/





Ei kommentteja: