THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän puheeni - ei lusmuille ja loisille

Ei lusmuille ja loisille :


Minulla on ehdotus teille, jotka pidätte työttömiä työnhakijoita syyllisinä työttömyyteensä, ja nimittelette heitä lusmuiksi ja loisiksi.

Luodaan järjestelmä, jossa tällainen suoraselkäinen kansalainen voi tehdä kirjallisen, sitovan vakuutuksen, että luopuu kaikista oikeuksistaan työttömyysavustukseen nyt ja tulevaisuudessa. Halutessaan voisi sanoutua irti myös julkisen sairaanhoidon palveluista, kansaneläkkeestä, ilmaisesta koulutuksesta lapsilleen (jos hänellä on alle kouluikäisiä lapsia), ja mahdollisesti muistakin veroilla maksettavista palveluista.

Tämä lupaus olisi laillisesti sitova, eikä sitä voisi purkaa. Tai mahdollisesti sen voisi purkaa monimutkaista virkamiespompompottelureittiä pitkin. Jos anomus tukien piiriin paluusta lopulta menisi läpi, tuo aikaisemmin niistä luopunut joutuisi julkisesti tunnustamaan aikaisemman ylimielisyytensä ja syynsä, miksi nyt halusi palata yhteiskunnan turvan piiriin. 

Ja tietysti hän joutuisi esittämään vilpittömän anteeksipyynnön, jos oli koskaan nimitellyt työttömiä lusmuiksi. Mitään veroalennuksia ei saisi, eikä tuilta vetäytyjä sitä odottaisikaan; hänhän toimii periaatteidensa pohjalta, ei itsekkäästi, omaa voittoa tavoitellen.

Tällä tavalla valtio voisi suunnitella tulevaisuutta keveämmin mielin, tietäessään, että on ainakin muutamia, jotka pärjäävät aina omillaan, tai ainakin uskovat niin.

Lähde : http://reilusuomi.wordpress.com/2012/12/05/ei-lusmuille-ja-loisille/

reilusuomi

http://reilusuomi.wordpress.com/


Keskustellaan reilusta perusturvasta Suomeen.


Oma itsenäisyyspäivän puheeni :

Näin 6.12.2012 Itsenäisyyspäivän kunniaksi voisi tietty osa Suomalaisia allekirjoittaa oheisen lupauksen joka ylempäna jotka pidätte työttömiä työnhakijoita syyllisinä työttömyyteensä, ja nimittelette heitä lusmuiksi ja loisiksi.

Koska ennenkuin tämä saadaan lakiin, olen ratkaissut asian ja voin ottaa allekirjoituksia vastaan henkilökohtaisesti kaikilta näiltä "ei lusmuilta ja loisilta"  todistajien läsnäollessa. Eikun vaan allekirjoittamaan  sopimusta sadat tuhannet viisaat,  täydelliset kansalaiset kun lusmut ja loiset käyttää teitä hyväkseen tarkoituksen mukaisesti vaikka olisivat olleet töissä jatkuvasti 40 vuotta. 

Saadaan heti paskanpuhuminen loppumaan kertaheitolla kun saan yli 100 000 allekirjoitettua paperia tai jopa 500 000 jotka ei ole lusmuja ja loisia koskaan eivätkä tule olemaankaan tulevaisuudessa eikä heidän lapsensakkaan eikä lapsien lapsetkaan.

Ajattelin että laitetaan 500 000€ sopimus rikkomus sakko allekirjoitettuun paperiin ennenkuin valtionvalta saisi tämän laillistettua kuten ylempänä on ehdotettu.

Hyvää itsenäisyys päivää kaikille tasapuolisesti riippumatta tittelistänne, tilinauhastanne, iästä, sukupuolesta,väristänne, kansalaisuudestanne ja kaikesta ja tämä koskee myös näitä ei lusmuja ja loisiakin.

Tiedoksi että tänään on näille toisten nimittämille lusmuille ja loisille Itsenäisyspäivän juhla Helsingissä.
6.12.2012 klo 12.00 Itsenäisyyspäivän Linnanjuhlat
Hakaniemen tori
- ilmainen ruokailu ja ohjelmaa
Alan huomisesta asti sitten allekirjoittamaan näitä lappuja vapaaehtoisesti jotta saataisi loppumaan tämä tarkoituksellinen paskanpuhuminen Suomessa maailman vähiten korruptoituneessa valtiossa.

Tässä on Teppo Palmroosin biisi jotta saatte aktivoitua itsennä tänään katsomaan TV:stä linnan juhlia ja laittamaan kossupullonne sekä oluenne ylpeinä pöydällenne hernekeitto kattilanne viereen miksi kannatti sotia itsenäisyyden takia. 

Tuntematon sotilas tuleekin klo 17.00 jolloin alle 12 vuotiaat lapset nukkuvat. Muistakaa vahtia lapsianne jos ne heräävät sota ääniin etenkin kun rokka menee korsuun puhumaan kauheita.




Ei kommentteja: