THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Ajatuksia työntekemisestä - kenen etu tärkein ?

En muista olenko kirjoittanut tästä mutta sain vaan inspiraation kirjoittaa. Otan jotain esimerkkejä elämästä ja tämä koskee koko maailmaa miten toiset ihmiset toimii ja tekee mutta kenen edun vuoksi?

Palomies : Jos ihmiset ei sytyttelisi tulipaloja tahallaan eikä tekisi ilkivaltaa moni jäisi työttömäksi, eli toivooko palomiesjohto mahdollisimman paljon tulipaloja sekä hälytyksiä jotta olisi töitä jotta eivät lakkauttaisi työntekijöitä sekä johtoa.

Poliisi : Jos ihmiset ei tekisi rikoksia eikä olisi väkivaltaa niin eihän poliiseja tarvittaisi, haluaako Poliisi johto mahdollisimman paljon rikoksia sekä väkivaltaa koska heiltähän loppuisi työt muuten mutta valtiolle tulisi säästöjä.

Roskaruoka : Ketkä perustaa näitä firmoja haluavatko he että ihmiset syö mahdollisimman epäterveellisesti jotta saavat mahdollisimman suuren voiton koska lopputulos ratkaisee kaiken.
Sitten toinen puoli miettii työkseen miten voisi vähentää roskaruokien syöntiä, sitten sairaalat ja terveys viranomaiset niin toivovatko he että ihmisiä tulisi vähemmän vai enemmän hoitoon koska jos vähemmän loppuu työt jos ihmiset olisi terveitä.

Atk-työ : Töissä hurrattiin aina kun satoihin ja jopa tuhansiin mikroihin tarttui virus, pomot kysyi miksi hurraatte ympäri Suomea. Sanottiin sitten ei lopu työt eli pitää toivoa aina että kaikki menisi mahdollisimman huonosti niin on töitä. Sama oli palvelinten ja kaiken kohdalla että kaatukaa, hajoa emolevy, hajoa verkkokortti jne. niin työllistämme itseämme. Jos taas hommat pelaa aina sitten ei tarvia paljon ketään työntekijöitä koska ihmiset vaan maleksii töissä ja palkkaa juoksee kuten työttömillä tekemättä mitään. Ja jos firmoille tehtiin laskutyötä sanottiin kerran kaikki jee yhden kunnan jokaisessa mikrossa virus että saadaan hirveesti laskuttaa ja tulos ratkaisee.

Lääkärit : Toivooko lääkärit etiikaan mukaan että tulisi vähän sairaita heiltä kysymään apua, vai toivooko ne että mahdollisimman paljon olisi sairaita ja avuntarvitsijoita jotta olisi töitä sekä saisi sitä rahaa itselleen. Antendo ja muutkin onkin kiertäneet miljoona voitot veroparatiisien kautta kun kunnat ulkoistaa palvelujaan. Kuntahan ei voi tehdä samaa tietenkään jotta rahat jäisi kuntiin ja Suomeen luodakseen hyvinvointivaltiota.

Siivoojat : Toivooko siivoojat että ihmiset likaa paikkoja mahdollisimman paljon jotta on töitä jatkossakin vai toivooko johto että aina siistiä jotta ei olisi paljon työntekijöitä eikä bisnes pelaisi. Jos aina siistiä koko bisness jouduttaisi lopettamaan tai vähentämään paljon eli kumpaa vastuuhenkilöt toivovat. Siis kun siivous ulkoistettu, sitten taas jos siivous sisäinen asiat päinvastoin.

Vankilan työntekijät : Toivooko johto että tulisi vankeja mahdollisimman paljon jotta saisivat vastuusta rahaa eli palkkaa, vai toivooko nämä että yhteiskunnassa ei tarvittaisi vankiloita joten kaikilta menisi työpaikka ja vankilat voitaisi näin sulkea.

Autokorjaamot : Pitäskö autoissa olla vähemmän ongelmia jolloin bisness ei kannata vai toivoa mahdollisimman paljon autoihin ongelmia koska lopputulos ratkaisee vaan koska se on tärkein hyville sekä rehellisille ihmisille ainoastaan. Eli mitä enemmän vikoja just takuun jälkeen on parastoivoa ja tehdä tuotteen näin jotta voidaan saada rahaa näin mahdollisimman paljon joka voidaan nostaa palkkoina ulos tai muina etuina.

Tämmöisiä mietitty tänään jopa toistenkin kanssa, onneksi ihmiset ovat rehellisiä sekä eivät ajattele itseään koskaan vaan vilpittömästi ovat hyvän asian kannalla.

Nyt syömään papan kanssa ja voin jatkaa tätä ajatusmaailmaa .....

Ei kommentteja: