THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Koulutusbisnestä TE-toimiston tuella: Työharjoittelua vai työläiskauppaa? - työttömyys -> tuottoisa bisnes - Paavo

Alku lässytykset ja lämmittelyt :

Laitan tännekkin jakeluun "uudestaan tästä aiheesta" uuden kirjoituksen myötä joka on alempana "F.E.C. – Paritusta vai laillista ihmiskauppaa?"

Tästä on ennen ollut kovasti kirjoituksia että mistä on kyse, työttömien avulla kurssien tarjoajat vetävät voitot itselleen TE-toimistojen  avulla. Ja  kuka näistä hyötyy, tietysti nämä kurssien pitäjät ja firmat.

Eipähän Te-toimisto tai valtio ole ollut koskaan yhtään kiinnostunut että nämä pelleilyt lopetettaisi. Ei koska jotkut aina vetää hyvä rahat työttömien avulla omaan liiviin, tähän bisnekseen kun joku firma pääsee käsiksi niin kyllä siinä tekee kaikkensta että työttömiä tulee jatkossakin olemaan ja paljon. Ja rahan takia vaan tehdää tätäkin, mitäs jos maailmasta poistettaisi raha ja monet asiat hoidettaisi muulla kuin rahalla! Rehellisyydellä, ahkeruudella, auttamisella mutta en ole miettinyt näin pitkälle.

Ei onnistu miettii joku kohta että RAHA on tärkein asia maailmassa josta ei voi luopua kun omat rahat on tilillä sekä rahan himo vallannut koko ruumiin että mikään määrä ei riitä ekstaasissa oloa.

Alla olevista lähteistä voit lukea lisää ja työttömyys on tuottoisa bisness miksi myös tätä ei HALUTA lähivuosina edes poistaa jos koskaan ketkä nyt elää, THT ry sekä tietyt politikotkin sekä ihmiset haluaa tehdä asian eteen ja paljon. Ja mitä tekee kokoomus !

Palkat pystytään nykyään pelkästään Suomessa polkemaan 500 000 - 1 000 000:lla minimiin eli luodaan paskapalkkatöitä joihin mennään ilossa suin töihin eli Suomeksi itkien hammasta purren.

Kaikille ei riitä parempi palkkaisia töitä on totuus ja tämä suuntaus tulee lisääntymään koko EU:ssa ja paljon, turha kitistä jatkossa kun levottomuudet, rikokset, ongelmat lisääntyvät vaan järkyttävästi. Ja tarkoitan parempipalkkaisilla töillä ihan vaikka 2000-3000€/kk brutto palkka töitä vaikka se ei ole edes keskiarvo työstä maksettavassa palkasta. Nyt luodaan töitä joissa palkka on 800€ - 1500€/kk hirveet määrät, ja myös sitten 1500€ - 2000€/kk. Joku välkky sanoo kohta että se on rahaa kun itse vetää 8500€/kk palkkaa tajuamatta mistään mitään, kunhan on vaan tutkintopaperi mutta ei muuta päässä (Juhana V + kokoomusnuoret keulassa)

Täysin tietoistahan tämä on ollut jo vuosikymmeniä kun esim. ptl-tele alettiin ajamaan alas ja miten palkat jäädytettiin suurimmalta osalta ja tietty iso osa nosti palkkojaan monin kertaisesti samana aikana ja kaikki puhui samalla säästöistä.

Kun raha vallannut monien mielen täysin niin eiväthän monet ihmiset halua auttaa varmaan omia lapsiakaan jatkossa ilman palkkaa tai vanhemmista puhumattakaan. Ja voi tätä selityksien määrää nykyään että on kiire, on omakin elämä, ei kiinnosta, ei ole aikaa, väsyttää, pitää rentoutua eli ryypätä jne.
Tulisi se sota niin näille voisi sanoa jotka etupäässä kokoomuslaisia (on muitakin pässejä) rintamalla että kärsi jos esim. jalka poikki että on omiakin asioita ja kiire sekä väsyttää että paljos maksat bonuksineen sekä muine etuineen auttamisesta jota kutsun työksi rintamalla. Oma perse on monella liikaa mielessä.

Mutta kaikeen on ratkaisu, työttömät koska eihän heillä ole omaa elämää joten nehän voi käydä vaikka kursseilla ajan kuluksi jotta toiset saa heidän avulla nostettu palkkaa kun tähän vielä pakotetaan.

Onkohan kukaan tutkinut monta kymmentä tuhatta ihmistä työttömät työllistää, vai mennäänkö jopa satoihin tuhansiin.

Ja sodassa mie en ainaskaan auta tiettyä osaa kansasta yhtään, kärsikööt koska miulla on omakin elämä sanon päin naamaa että kuolkaa tai kärsikää.

Kaatuisi koko EU niin saataisi vähän säpinää elämään ;-) Jos se Kreikka nyt murenisi ensin ja sitten Espanja jne. , sitten se voisi levitä ruton lailla muuallekkin varmaan. Enkä tarkoita rutolla Paul Rutoa, vaan ruttoa.

Ja kaiken takana on ihmisten ahneus eikä mikään muu, rahaa on enemmän kuin koskaan EU:ssa sekä Suomessa mutta kyse on jakamisesta mutta tätähän ihmiset eikä päättäjät osaa tehdä koska ei ole koulutusta taas tähän kun pitää opetella kättelemään sekä tekemään CV.

Lukekaa vaikka näistä linkeistä lisää.

F.E.C. – Paritusta vai laillista ihmiskauppaa?

Kirjoittanut · 22.1.2013 19:30
Törmäsin tässä päivänä eräänä linkin kautta Suomen Kuvalehden netissä Jukka Hedemanin loistavaan kirjoitukseen “Koulutusbisnestä TE-toimiston tuella: Työharjoittelua vai työläiskauppaa?”, jossa käsiteltiin jälleen yhtä uutta ja innovatiivista orjakaupan muotoa, jolle Työ- ja elinkeinoministeriö on antanut siunauksensa. Kyse on niinsanotuista F.E.C.-koulutuksista (lyhenne sanoista Further Educated With Companies), joiden volyymia ollaan tietääkseni tulevaisuudessa vieläpä lisäämässä.

Nyt nämä koulutukset ovat mol.fi:n koulutushausta katsoen rantautuneet myös Hämeenlinnaan ja suosittelenkin työttömiä harkitsemaan kahdesti tällaiselle kurssille hakeutumista.

Lähde : http://kimmokautio.blogit.hameensanomat.fi/2013/01/22/f-e-c-paritusta-vai-laillista-ihmiskauppaa/

Juhana Vartiaisen puheet työllisyyden parantamisesta “ihanaa velttoilua”

Lähde : http://kimmokautio.blogit.hameensanomat.fi/2012/05/10/12/

Työllisyyden “edistämistä”?
Olen seurannut aktiivisesti työharjoittelijoiden ja tukityöllistettyjen edunvalvojaksi perustetun Tasavallan harjoittelijat ja tukityöllistetyt THT ry:n (thtry.fi) vaiheita ja olen koko ajan entistä vakuuttuneempi siitä, että tämän hetkinen työllisyyden edistämispolitiikka toimii itseasiassa päinvastaisesti.

Lähde : http://kimmokautio.blogit.hameensanomat.fi/2012/10/08/tyollisyyden-edistamista-2/


Koulutusbisnestä TE-toimiston tuella: Työharjoittelua vai työläiskauppaa?

Uskon, että rautaisen kokemuksen ammattilainen ei enää tarvitse palkatonta työharjoittelua, mutta ehkä olen luuloineni väärässä. Samassa esitteessä oli työntekijän hintalappuna 6200 euroa + alv vajaan puolen vuoden ajaksi. Tämä on se hinta, jonka harjoittelijan tarvitsevat yritykset joutuisivat maksamaan kouluttavalle yritykselle. Se ei ole paha hinta ”rautaisesta kokemuksesta”.

Koulutuksen järjestäjänä olisi TE-toimiston kilpailuttama osakeyhtiö, jota voimme tässä jutussa kutsua vaikkapa Suomen johtamiskoulu Oy:ksi. Tämä tarjoaisi meille koulutukseen valituille 15 räätälöityä koulutuspäivää ja vapaasti valittavaksi 15 koulutuspäivää heidän muusta yrityksille suunnatusta kurssitarjonnastaan.

Käsittääkseni nämä vapaavalintaiset kurssit järjestettäisiin joka tapauksessa, eli me F.E.C:läiset olisimme vain lisäkuuntelijoina, eikä ylimääräisiä kuluja Suomen johtamiskoululle täten syntyisi. Yhtään koulutuspäivää ei työttömille annettaisi, ennen kuin harjoittelupaikka olisi löytynyt.

Koulutuspalvelut ovat TE-toimistojen kilpailuttamia palveluita ja Uudellamaalla TE-hallinnon maksuosuus koulutettavaa kohden on viime vuosina ollut keskimäärin 2600 euroa + alv ja vaihteluväli noin 500 - 6500 euroa + alv.² Keskimääräistä hintaa käyttäen minun enintään 30 päivän koulutukseni maksaisi täten 6200 + 2600 euroa, yhteensä 8800 euroa + alv.

Tästä alla olevasta lähteestä voit lukea lisää.

Lähde : http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/koulutusbisnesta-te-toimiston-tuella-tyoharjoittelua-vai-tyolaiskauppaa

Nuorten koulutus ja työttömyys - tuottoisa bisnes


 

Ei kommentteja: