THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Miljonäärit työttöminä - Suomi versio saatava

Tästä olisi ehdottomasti saatava Suomi versio ja kahdenvuoden maksimi formaatti. Tai vaikka vuosikin niin johan olisi kansalla hauskaa. Sitten työttömät voisi valita osallistujat ohjelmaan ja kieltäytyä ei voisi tai menettää koko omaisuuden sekä joutuu pakkotöihin kunnalle loppuelämäksi 9€ päiväkorvauksella sekä työttömyyskorvauksella jotta ei makoile joutilaana vaan, yhteiskuntaa pitää auttaa.

Lisäys ja idea kuinka nostaa Alkon toimitusjohtajan palkkaa sekä alaisten myöskin vähän, aina pitää tulla kasvua sanotaan joten luodaan lisää työttömiä, näin voidaan toisille antaa enemmän vastuuta josta maksetaan, jos työttömälle annattaisi 1000€ käteen hän voisi enemmän työntää rahaa Alkoon ja baareihin ja bisneksen kasvu on rajaton :

Työttömät työllistää nytkin kymmeniätuhansia Te-toimiston virkalijoita, Kelaa, Sosiaalitoimistoa, tempputyöpajoja, kuntia, vankiloita, pikavippifirmoja, sairaaloita, baareja, alkoa jne. ja mikään raha ei riitä toisille vaikka työllistävä vaikutus on hirmuinen ja toiset voi saada työttömien avulla satojatuhansia euroja palkkana ja tämäkään ei riitä palkkana toisille.

Miettikääs valtio antaa rahaa 501€/kk käteen, työtön asuu pummina ulkona eikä omista mitään eli ei kuluja. Se juo kaikki rahat baareissa sekä alkossa eli se työllistää ihmisiä eli antaa rahat pois toiselle joka voi saada työttömän avulla palkkaa, Alko saa rahaa sekä Alkon toimitusjohtajalle voidaan maksaa vastuusta 331 380€/vuodessa työttömien avulla pitkälti sekä myös alaisilleen tärkeästä työstään jota yhteiskunta tarvitsee jotta voidaan palvella työttömiä Alkossa.

100 000 työtöntä työntää rahaa toisille palkkaa varten 18 036 000 000€ ja jos 500 000 työtöntä työntää saman rahan se tekee 90 180 000 000€. Pitäs jossain vaiheessa alkaa jo palkkoja korottaa sekä vastuuta kasvattaa.

 "Dokumentti on pari vuotta vanha Englannnista.

Takaan että tämä ohjelma formaatti olisi jätti menestys Suomessa

Voin sanoa suoraan mitä olen huomannut parin vuoden aikana eri kirjoituksista mediassa että moni töissä olija on aivan pihalla kuin lintulauta mitä isompiin päättäjiin mennään tuntuu että moni aivan ulalla, kyllä päättäjistäkin löytyy tietäjiä sekä politiikoista jopa ministereistäkin. 

tselläni ei ole vaikeaa työttömänä koska olen kaksi vuorotteluvapaatakin ollut työttömänä minimi korvauksilla ja sentään reissannu vielä maailmalla ja joskus elänyt 250€/kk sisältäen kaiken.  Kun maailmalla pystyy rinkkaselässä reissaamaan todella minimibudjetilla paljon sekä pystyn elämään halvalla aina joka on taitolaji voin sanoa johon ei moni miljoonäri pysty koskaan vaikka miten paljon olisi lukenut vaikka viidet tohtorin tutkinnot harwardia myöten.

Työttömyydestäkin voi nauttia jota pitää harjoitella, toiset ei opi tätä taitolajia koskaan ja siksi pitäisi luoda oikeita työpaikkoja josta maksetaan henkilöille palkkaa jolla elää eikä tarvitse tukia. Ei kaikki pysty tähän ja siksi olisi kaikkien hyvä auttaa ihmisiä jokainen miten vaan pystyy jotta suomea ei ajeta aivan perseelleen tulevaisuutta ajatellen, monella on lapsia jne.

Miljonäärit työttöminä :

"- Kyllä tekemistä löytyy. Aina voi tehdä jotain. Vaikka sitten lakaista katuja.
- Kuka vain saa töitä.
- On helppo huijata järjestelmää ja elää lokoisasti.

Muuttaako työttömän elämä asennetta?

Miten hulppeisiin tuloihin tottuneet julkkikset selviäisivät työttömän arjesta? Asia selviää, kun EastEndersistä tuttu näyttelijä Larry Lamb, tv-puutarhuri Diarmuid Gavin, Oasis-tähti Noel Gallagherin ex-vaimo Meg Mathews sekä Cornwallin herttuattaren veljentytär Emma Parker Bowles menevät asumaan kunnan vuokra-asuntoihin taskuissaan pelkästään neljän päivän työttömyystuki. Miten nelikolta sujuu töiden etsiminen, ja kuka joutuu voittamaan omat pelkonsa ennen uuden työn vastaanottamista?"

Kolme totesi jo seuraavana päivänä, miten rankkaa työttömän elämä on. Yksi halusi elellä avustuksella työn etsimisen sijasta. Kaksi ei olisi halunnut palauttaa tukirahojaan, vaikka ylitti säännösten määräämät 16 viikkotyötuntia.

Seuraavassa osassa osallistujat viedään muutamaksi päiväksi asumaan pitkäaikaistyöttömien luo. Muuttavatko ex-vangin, suurperheen, yksinhuoltajaäidin ja entisen hyvätuloisen perheen kokemukset nelikon ajattelumaailmaa työttömyydestä ja siihen johtaneista syistä?

"Dokumentti on pari vuotta vanha. Olisi mielenkiintoista nähdä kotimainen versio tästä aiheesta."



Lähde : http://www.katsomo.fi/?progId=161729

Ote MadVentures kirjasta: "Kun noilta reissuilta palaa, sitä huomaa, miten uskomaton mesta tänne on rakennettu.""Mikä?"kysyn."Hyvinvointivaltio. Ja miten järjettömällä tavalla sitä revitään alas! Kun on kontrastia kaatopaikkaan Phnom Penhissä, niin sitä kelaa,miten hyvin täällä on pullat uunnissa. Ja sitten oikeistovoimat repivät alas hyvinvointivaltiota, joka tänne on - uskomatonta kyllä -saatu rakennettua. Taas mennään perse edellä puuhun." 

Ei kommentteja: