THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 21. tammikuuta 2013

NetPosti - näet postisi missä vaan

Tajusin tämmöisen tässä jokunen päivä sitten viimeviikolla. Työttömän kun pitäs kytätä posteja Te-toimistosta jotta ei saa karenssia jos ei ota tiettyyn päivää mennessä yhteyksiä. Monihan laittaa jonkun katsomaan kotonta posteja.

Ihminenhän voi olla kesällä vaikka mökillä tai kaverinkin mökillä, missä vaan vaikka talvella ilmaisella erämaakämpällä. Tai työtön voi olla treenaamassa lapissa kuukauden hiihtoa syksyllä tulevaa kautta varten tai mitä vaan tehdä että ei ole kotona. Ja samalla lailla netissä voi hakea työpaikkoja ja muutakin tehdä vaikka olisi Nepalissa.

Ratkaisu. Ota käyttöön Itellan NetPosti ja valitse "TYÖ- JA ELINKEINOMINISTERIÖ". Tarvittaessa voit valita kaikki lähettäjät mutta jostain luvin että sosiaalitoimisto vaatisi "SÄHKÖLASKUN" alkuperäisenä eikä tulostettuna NetPostista. Ei ole kokemuksia yhtään.


Jatkossa voit mennä vaikka lapsia katsomaan Utsjoelle tai Hattulaan, saat sähköpostiin ilmoituksen postista joka laitetaan NetPosti.fi palveluun luettavaksi. Tarvittaessa saat myös maksua vastaan tekstiviestin puhelimeen että tullut posti ja itse voit valita keneltä otat vastaan posteja NetPostiin.

Olisimpa tämän tiennyt aiemmin, olen siirtänyt posteja mökille kesällä vanhemmille jotka soittavat jos tulee jotain jos itse en ole siellä ollut. Sitten turhaan käynyt kotona vaan katsomassa onko postia vähän väliä, kaverit käyneet katsomassa onko tullut postia kotiani.

Miksi Te-toimistot eivät neuvo tätä eikä mitään, siksi koska eihän niitä kiinnosta kuin kyykyttäminen ja ihmisten alistaminen, itse ne näkevät työnsä vilpittömästi auttavana vaikka se ei ole näin monellakaan. Sielläkin on niin erillaista porukkaa ympäri Suomea töissä kuin voi olla. 

Silti toivon että että en saisi postia   TYÖ- JA ELINKEINOMINISTERIÖ:stä koskaan.

Monihan voi haluta mennä vaikka kylään viikoiksi satojen kilometrien päähän niin ei tarvia kenenkään käydä katsomassa posteja kotonta jatkuvasti.

Testaukseen vaan palvelu ja pitäs pelata mitä googlailin. Sitten jos tarviaa Utsjoelta tulla Te-toimistoon omalle paikkakunnnalle sitten tulee. Mutta semmoinen postien kyttäys aikuisille ihmisille on aivan sairasta kun on keksitty sähköposti ja puhelin johon ei TE-Toimisto ota yhteyttä kuitenkaan. Tätä kutsutaan kyykytykseksi - Vittuiluksi jota tehdään palkan eteen. Itse en pystyisi tähän vaan lopputilinkin uhalla kieltäytyisin noudattamasta käskyjä joita Stalin sekä Hitlerkin antoi alaisilleen ennen.



Ei kommentteja: