THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 12. tammikuuta 2013

Patologinen valehtelu

Tämmöisistä ihmisistä pitää olla erossa. Todella kivaa kun tämmöiset henkilöt keksii tarinoitaan vuodesta toiseen ihmisistä ja sitten jotkut vielä uskoo kaikkia tarinoita.

Joukossamme liikkuu ihmisiä, joiden sanoihin ei voi luottaa. Syitä valehteluun on useita. Suomi on maa, jossa korostetaan rehellisyyttä. Silti muutama prosentti suomalaisista on sellaisia että heidän sanansa ja oma totuutensa ja oikea totuus eivät koskaan kohtaa.

Patologinen valehtelija valehtelee niin hyvin että uskoo itsekin omat sanansa. Hän on valmis sanomaan ihan mitä tahansa, saadakseen haluamansa ja sillä ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. He eivät myöskään välitä siitä, mitä muut ihmiset heistä ajattelevat tai miltä muista tuntuu, kun totuus selviää.

Patologinen valehtelija on siinä mielessä sosiopaatti tai psykopaatti että hän ei osaa asettua toisen ihmisen asemaan ollenkaan.

Hän ajattelee aina ja vain itseään.

Yleensähän valehtelija valehtelee niin kauan kuin jää kiinni.
Sairas valehtelija ei itse oivalla sitä.Eikä lähde itse hakemaan apua,vaan jatkaa valehteluaan. 

Lähde : http://luovataito.wordpress.com/2010/01/30/patologinen-valehtelu/


Ymmärtää voi sairaita ihmisiä, mutta sietää ei tarvitse. 

Lisään linkkejä tähän , näitä tullut nähtyä aivan liikaa töissä sekä muualla etenkin :

Ei kommentteja: