THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 17. tammikuuta 2013

Väestön pakkosiirtäjä - Paskapuhetta

Tässä pari kirjoitusta tännekkin mietittäväksi. Ei oikein tiedä mitä sanoisi kuin maassa olisi liikaa täys kaheleita ja kokoomuksen fasistihörhöt psykopaatit vauhdissa viisauksineen joka puolella mistä eka teksti kertoo.

Pitäisikö työtä vailla olevat pakkosiirtää sinne, mistä työtä löytyy? Eihän tämä nyt tule mieleenkään ?

 Väestön pakkosiirtäjä :


sakutimonen @ Torstaina, Tammikuun 17. 2013
Kun tamperelainen lääkäri ja kaupunginvaltuutettu ehdotti syksyllä ilmeisen vakavissaan ihmisroskien siirtämistä kaduilta Näsijärven saareen, niin ajattelin raakuuden ja piittaamattomuuden olevan huipussaan. Väärässäpä olin. Kuopiolainen kokoomusvaikuttaja Ilkka Partanen panee Uuden Suomen blogissaan paremmaksi ja ehdottaa sosiaalitukien varassa elävien pakkosiirtoa pois kunnollisten ihmisten jaloista.

Hänen ajatuksensa voitte lukea täältä, mutta pieni varoituksen sana on paikallaan. Teksti saattaa ruveta kuvottamaan ja joka tapauksessa se herättää kummallisia mielleyhtymiä erään naapurimaan historiaan.

Tässä tiivistettynä muutamia pääkohtia Partasen näkemyksistä:
Sosiaalituilla elävä voi elää sosiaalituilla enintään puoli vuotta. Mikäli hän ei tuossa ajassa löydä työpaikkaa tai koulutusta kyseiseltä paikkakunnalta, hänen hakualueekseen nimetään koko maa, jonka jälkeen hänet sijoitetaan sinne mistä soveltuva työpaikka tai koulutus löytyy.
Jos perheen molemmat vanhemmat ovat pitkäaikaistyöttömiä, voidaan siirto toteuttaa täysin sen perusteella missä on eniten asuntoja saatavilla sekä lasten iän mukainen peruskoulutus tai keskiasteen oppilaitos sellaisen matkan päässä jota määräyksissä voidaan pitää kohtuullisena opiskelun suorittamisen kannalta. 

Partasen mukaan syrjäytyminen vähenisi, koska pieniin kyläyhteisöihin siirretyt syrjäytyjät olisivat paremman valvonnan sekä suorempien toimenpiteiden kohteena. Lisäksi asuntopula kalleimmissa kaupungeissa helpottuisi, kun laaja sosiaaliasujien määrä hajautettaisiin muihin kaupunkeihin ja tilalle pääsisi ihmisiä, jotka tekevät jotain hyödyllistä.

Siinähän se perimmäinen ajatus tuli julki. Syrjäytyjät pitää siirtää pois hyödyllisten ihmisten tieltä jonnekin pieniin kyläyhteisöihin, jossa heitä voidaan valvoa tehokkaammin. Tekisi mieli kysyä, että pitäisiköhän mahdollisesti harkita myös piikkilanka-aitauksia ja aseistettuja vartijoita näille pakkosiirretyille sosiaalitapauksille.

Suomen perustuslaki onneksi tyrmää tällaisen hyötyajatteluun perustuvan ihmisjätteen siivoamisen. Perustuslain 9 §:n mukaan Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Oikeastaan voisin lopettaa tähän. On kuitenkin  ihan pakko ihmetellä tällaisten ajatusten yleistymistä. Itseään muita parempina yhteiskunnan tukipylväinä pitävät käyvät jatkuvasti yhä röyhkeämmiksi. He eivät anna joillekin ihmisrymille minkäänlaista ihmisarvoa, vaan pitävät heitä rasitteena. Heitä voi kohdella ihan miten tahansa, koska sosiaalietuuksia saava on hyödytön kuluerä. Millainen ihminen voi ihan vakavissaan ehdottaa jonkin väestöryhmän pakkosiirtoja?

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/vaeston-pakkosiirtaja/

Paskapuhetta.

Paskapuhe= Valehtelu tarkoittaa esittämistä vilpillisesti jotakin, joka ei ole totta.

Onkohan juomavedessä jotain vikaa, kun Posti muuttui Itellaksi, Tieliikelaitos Destiaksi, Imatran Voima muuttui Fortumiksi jne. Nimen muuttaminen hienommaksi ei muuta itse asiaa hienommaksi tai houkuttelevammaksi. Jos joku niin väittää, se on paskapuhetta. Näillä kaikilla yrityksillä on yksi yhteinen nimittäjä; nimittäin paskapuhe. Ei voi kuin  suu auki ihmetellä  sössönsöön ja paskapuheen määrää, kun ko. valtionyritysten johto perustelee täysin kohtuuttomia palkkojaan ja etujaan. Ennen sellaista sanottiin rehellisesti ja suoraan ahneudeksi. Nyt saat silmät ja suut täyteen puhdasta paskapuhetta siitä, miksi ja miten ahneus ei ole ahneutta. Paskapuhetta.........

Ennen oli ammattikouluja, mistä valmistui duunareita. Nykyään on ammatti-instituutteja ja ammattikorkeakouluja.
Ennen oli siivooja. Nykyään laitoshuoltaja.
Ennen oli spurguja. Nykyään sosiaalisesti työrajoitteisia henkilöitä.
Nykyään on kuluttaja. Ennen vain käytiin kaupassa.
Ennen oli vain perse auki. Nykyään on likviditeettivaje.
Ennen oli mustalaisia. Nykyään romaneja.
Ennen oli vain vittumaisia ihmisiä. Nykyään persoonalisuushäiriöstä kärsiviä yksilöitä.
Ennen kouluampujan teko olisi ollut vain järkyttävää. Nykyään so. laajennettu itsemurha.
Matalapalkkainen labrahoitaja on nykyään bioanalyytikko.
Rasvahaalarinen autonasentaja on nykyään ajoneuvomekaanikko.
Kenenkään henki ei haise enää paskalle. Nykyään kärsitään keskivaikeasta parodontiitistä.
Ennen yläasteella oli ainakin yksi pitsanaama. Nykyään on kiusallinen akne.
Ennen oli syyhyävä persereikä, nykyään intiimialueen kutina.
Ennen tulevaisuutta kysyttiin ennustajaeukoilta, että meneekö päin helvettiä vai mitenkä.... Nykyään sama kysytään talousanalyytikolta.
Samalla kun autorekisterikeskus muuttui Trafiksi ja Kymenlaakson sairaanhoitopiiri Careaksi niin paskapuhe muutui poliittisesti epäkorrektiksi disinformaatioksi.

Tässä koko kirjoitus.



Ei kommentteja: