THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 5. helmikuuta 2013

Ministeriltä varoitus Suomelle: ”Kyse on nykyaikaisesta orjakaupasta”

Nyt tuli vihdoin veähän edes järkevä kommentti mistä on kyse työministeriltä, on Virolaista,Venäläistä, Puolalaisia jne. jotka tekevät työt alipalkalla sekä myös Suomalaisia tietenkin joista ei työministeri ole yhtään huolissaan. Yksi mikä on myös perseestä että firma voi olla muutaman kilometrinpäässä Venäjällä, Virossa ja silti toiset ääliöt puolustaa omia palkkojaan sekä etujaa ja käyttävät työläisiä "orjinaan" pönkittääkseen omaa palkkaa ja etujaan. Tämä on bisnestä he toteavat vilpittömästi omaa etua ajatellen ja kyseessä voi olla valtiot, kunnat vielä.

Tiettyjen kuntien pyykitkin pessään jo Virossa ja tähänkin pitäs puuttua. Ja arvatkaa mitä palkkaa hankkivat nänä päättäjät Suomessa orjien avulla ainoastaan. Itse ne kutsuvat bisnekseksi touhua kun pitäisi käyttää nimitystä orjakauppa. Itse eivät päättäjät ole valmiita luopumaan palkastaan eikä eduistaan vaan niitä taas lisätään orjien avulla oma etu vaan mielessä.
Sitten vilpittömästi puhutaan naamaperuslukemalla että teemme bisnestä ja lopputulos ratkaisee, maksamme palkkaa alaisille ja tiettyjen johtajien oma etu ja omapalkka vaan ratkaisee mitä saavat itselleen tilille rahaa.

Saavat ilmaisia Viron matkojakin joista tulee päivärahat ja muut kustannukset on totuus. Näin tämän Venäjällä 10 vuotta niin totaalisesti miten homma pelaa, töitä tehdään vaikka tunti ja viikko menee matkalla aikaa kuitaten firmalta/valtiolta/kunnalta rahaa itselleen sekä vielä syödään ja ryypätään ilmaiseksi. "Palaveria kehiin". Oikeat työntekijät jotka tekee töitä koko ajan eivät  ymmärrä koskaan näitä touhuja. Sikailuahan kaikki on Suomeksi kun voidaan käyttää härskisti asemaa ja vielä kehutaan itseä hyväksi lopuksi että tehkää työt orjat jotta saan lisää palkkaa.

Ihme että ei Imatran ja Lappeenrannan kaupunki tee samaa Venäjällä ja kaikki palvelut ja työt voitaisi hoitaa 5-10 kertaa halvemmalla rajantakanta. Kolhooseja vaan pystyyn  ja työt ei lopu, johtajien tilipussit lihoavat ja aivan 110% touhu on kannattavampaa kuin työt ei teetetä Suomalaisilla Suomalaisin työehdoin. Ei tässä tarvia edes aivoja joka ei ymmärrä mistä on kyse.

Lähde : http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/17869-vantaan-pyykit-pestaan-virossa
Lähde : http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2011/01/18/romukuningattaren-poika-pesee-pyykkia-suomessa/2011789/137

Pitää olla täysi pässi taas kuka suostuu taas kaikkeen, voi kieltäytyä monestakin työstä jossa alaiset alipalkattuja. Mutta eihän narsistit huomaa mitään on totuus kun alaiset kärsii eivätkä uskalla sanoa suoraan totuutta päin naamaa johdolle kun pitää saada ruokaa pöytään.

Työministeri Lauri Ihalainen (sd.) korostaa, että harmaa talous on sekä valtion että työmarkkinajärjestöjen yhteinen huoli.
Työministeri Lauri Ihalainen (sd.) arvostelee kovin sanoin nollatyösopimuksia ja ulkomaalaisten alipalkkausta Suomessa.
Ihalaisen mielestä erityisen vakavasti pitäisi suhtautua merkkeihin työperäisen ihmiskaupan lisääntymisestä.

– Kyse on nykyaikaisesta orjakaupasta, jota ei voida missään olosuhteissa hyväksyä. Ulkomaalaisten työntekijöiden alipalkkaus on myös harmaata taloutta, jonka kitkemistä on jatkettava tarmokkaasti kaikin keinoin, hän toteaa.

Ministeri korostaa, että harmaa talous on sekä valtion että työmarkkinajärjestöjen yhteinen huoli.
– Suomi tarvitsee työperusteista maahanmuuttoa, mutta kaikki ilmiöt, jotka tekevät maahan muuttavista toisen luokan kansalaisia, on kitkettävä, Ihalainen sanoo.

Tässä koko uutinen alla

Lähde : http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56817-ministerilta-varoitus-suomelle-kyse-nykyaikaisesta-orjakaupasta 

Komenteista tänne pari otetta:
Kari Laurila

uusi
- Ulkomaalaisten työntekijöiden asemasta Suomessa ollaan kyllä huolissaan, mutta työmarkkinapolitiikan aiheuttamista vääristymistä kotimaisten työttömien kohdalla ollaan hipi hiljaa:
"Alipalkkaus vääristää työmarkkinoita ja yritysten välistä kilpailua. Viime kädessä siitä ei hyödy kukaan muun kuin se, joka yrittää vippaskonsteilla pärjätä markkinoilla." Kerrottiin tänään myös sanomalehti Kalevan pääkirjoituksessa.

Esimerkiksi kahvilan tai ravintolayrittäjän taitaa olla jo mahdotonta kilpailla ilman ilmaisia "työkokeilijoita". Samoin mennään rakennuksilla: rakennusliitto ehti jo ensimmäisenä soveltaa vuoden vaihteessa muuttunutta työttömyysturvalakia siten, että ensin ollaan "työkokeilemassa" puoli vuotta raksalla, sen jälkeen mennään ammattiopintoihin, joissa sielläkin "harjoitellaan" yksi vuosi kolmesta -eikä vieläkään ole varmuutta siitä, mitä tapahtuu, kun tutkinto on taskussa. Todennäköisesti rakennustyömaille riittää ilmaisia "kokeilijoita" ja "harjoittelijoita" niin paljon, ettei uutta, vakinaista työvoimaa edes tarvitse rekrytoida.

Iissä ja Sipoossa kunta tuottaa Matkahuollon palvelut ilmaiseksi "osana kuntouttavaa työtoimintaa". Haukiputaalla kunnan ulkotyöt teetetään samoin pitkäaikaistyöttömillä. Tietenkin pelkällä palkkatuella, n. 1050,- /kk.

"Aktiivinen työmarkkinapolitiikka" on omiaan aiheuttamaan riskinsä jopa sisäiselle turvallisuudelle saadessaan aikaan turhautuneiden, vihaisten nuorten miesten joukon etelä-euroopan tapaan.

Työministeri Ihalaisen sopii kyllä olla huolissaan ulkomaalaisten työntekijöiden hyväksikäytöstä. Minun kanssani hän ei toistaiseksi ole uskaltanut lähteä väittelyyn välityömarkkinoiden ongelmista suorassa TV -lähetyksessä. Olen ehdottanut hänelle vielä ex -työministeri Tarja Filatovia henkiseksi tueksi (Filatov muuten on suostunut, ainakin vielä viime vuoden puolella).
Haaste on muuten edelleen voimassa, työministeri Lauri Ihalainen.

http://thtry.fi


- On uskomatonta, että aikuinen koulutettukin ihminen otetaan Suomessa tittelille Harjoittelija. Eikä makseta senttiäkään palkkaa. Ja ko henkilö tekee täyden työn ja ilman perehdyttämistä?


Lähde : http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56817-ministerilta-varoitus-suomelle-kyse-nykyaikaisesta-orjakaupasta

Europol: Ottelumanipulaatioepäilyjä liki 400 jalkapallo-ottelusta

Eipä pitäs yllättää ketään ja kaikki tehdään vaan rahantakia. Ihmisten ahneus on vaan toisilla tämä ja sitten näitä vielä toiset kehuu ja arvostaa! Itse nämä pitävät itseään rehellisiniä ja hyvinä ihmisinä vielä kun toiset tietää oikean totuuden ilman näitä uutisiakin. Näitä voidaan kutsua myös menestyviksi koska ihmiset itse määrittelevät arvot ja mittarit. Ja kukaanhan ei valehtele koskaan sanovat monet hyvät ihmiset.


Europolin mukaan ottelutulosten järjestämisepäilyt ulottuvat jopa EM- ja MM-karsintoihin. Tulosten järjestelyihin on yhdistetty yli 400 henkilöä.

- Tämä on vain jäävuoren huippu, saksalaissyyttäjä Friedhelm Althans arvioi nyt julkistettuja lukuja.

Lähde : http://yle.fi/urheilu/europol_ottelumanipulaatioepailyja_liki_400_jalkapallo-ottelusta/6479571

Tässä välikevennys video 
Kaverille ei jätetä - Pikkujoulu




Ei kommentteja: