THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Suoraan totuus kaikesta palkoista



Miksi Suomessa on yli 3000€ palkat! Vastaan suoraan , koska orjat ja kehitysmaat tekevät monet työt orjapalkoilla. Näin tietyt tahot tahkoavat voittoa ja ovat niin hyviä ja sanovat vilpittömästi että autamme orjia tai työläisiä ihan miten vaan sanotaan.

LISÄYS: Siis hyvähän se on että maksetaan kunnon palkkaa toisille eikä kuten DDR:ssä, kyse olikin että kuka elää ja kenen kustannuksella. Tai mikä on hyvä ja hyvä riippuu ihmisen omista arvoista.

Oletko nyt tyytyväinen kun toinen kärsii nälkää. Olet koska ajattelet vain omaa itseäsi. Mie tajusin tän jo yli 20 vuotta sitten ja aloin matkustamaan eli levitämään rahaani muille ja etenkin köyhille. Eihän moni halua antaa rahaa köhille sekä auttaa etenkään näitä.

Tämä kirjoitus on miusta vitun hyvä kaikesta.

"Suomalaisten pomojen miljoonilla ei tietenkään ole mitään tekemistä sen kanssa, että joka kymmenes työssäkäyvä ei saa työstään palkkaa - palkkatyön ulkopuolisesta työstä puhumattakaan. Eikä sen kanssa, että maassa on satojatuhansia työttömiä, niin että palkat ja työehdot saadaan pidettyä kyllin matalina. Ei sen kanssa, että moni ei tule toimeen työllään. Ei sen kanssa, että moni kuolee sorvin ääreen ennen aikojaan.

Rikkaiden rikastumisella ei luonnollisestikaan ole mitään tekemistä sen kanssa, että ihmisiä kohdellaan ongelmajätteenä tai pelkkänä talouden biopolttoaineena, tilanteesta riippuen. Heti kun hän lakkaa tuottamasta, sairastuu tai vanhenee, hän lakkaa olemasta mitään. Hänellä ei ole enää edes välinearvoa.

Herätkää nyt vittu. Nielettekö te tämän?

Nielettehän te, niin kauan kuin itse saatte oman murunne pullasta, vaikka kuinka pienenkin. Perseennuolennallakin voi tulla toimeen, ainakin jonkin aikaa. Mutta niitä, jotka eivät saa sitä muruakaan - vaikka paistaisivat peltikaupalla pullia päivät pääksytysten - on yhä kasvava joukko. "

Lähde : http://pantterin.blogspot.fi/2012/11/kuka-elaa-ja-kenen-kustannuksella.html

Laitetaan tämmöinenkin kirjoitus jakoon tähän pääsivulle. Näitä kirjoituksia löytyy oikealla olevasta blogi listoista lisää.

" Nykyisin kunta joutuu maksamaan puolet työmarkkinatuen kustannuksista, jos se ei järjestä aktivointitoimia eli käytännössä kuntouttavaa työtoimintaa. Tulevaisuudessa kunta maksaa työmarkkinatuen kokonaan. Tällä tavalla saadaan varmasti lisää niitä aktivointitoimia, mutta ei mitään järkevää työllistämistä. Ei kunnilla ole rahaa eikä liian usein halujakaan maksaa palkkaa. Työvoiman kun saa palkatta kuntouttavan työtoiminnan nimellä. "

Sitten samalla kunnalla toiset saa oikeatakin palkkaa ja siihen taas on rahaa. Tämä on tarkoituksen mukaista toimintaa jotta tietyt ihmiset saavat tyydytyksen alaisten hyväksikäyttämisestä oma etu mielessään ainoastaan. Joku  bittihän pitää olla päässä vialla miksi näin toimitaan ! 

Tuli vaan mieleen kun yksi ex-työkaveri oli työkkärin kautta töissä 867€/kk bruttopalkalla vuoden. Vain 30 vuotta oli työkokemusta. Mitäs sitä palkkaa maksaa jos saadaan ilmaiseksi tekijöitä, tai saihan se palkkaa 857€/kk brutto miinus verot ja ylitöistä sekä viikonloppu töistä ei maksettu mitään vaan ne pidettiin vapaana. Eli työllistävä vaikutus ja tilastot kaunistuivat, mitäs työtön rahalla tekee, työtön haluaa töitä jotta saa vapaata töistä ajattelee nämä nepatit jotka ympäri Suomea näin työllistävät satoja tuhansia nytkin. Nykyään näitä touhuja kutsutaan "työkokeiluiksi". Ei näistä tule muuta mieleen kuin DDR ja CCCP sekä Pohjois-Korea. Ja puhutaan Suomesta nyt.


Ei kommentteja: