THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 9. toukokuuta 2013

Juhlitaanko nyt 9.5.2013 Eurooppa päivää vai voitonpäivää

Kumpaahan päivää sitä nyt Suomessa juhlitaan tai pitäs juhlia. Ei ole uutissa onko joku huippu professori tehnyt tästä syvällistä tutkimusta ja analyysia.
Toisaalla Venäjän kanavilla on juhlat lähes joka kanavalla suorana ja suomessa näytetään piirrettyjä sekä luonto ohjelmia.

On Eurooppapäivä joka tuonut vakauden Eurooppaan sekä hyvinvoinnin kaikkiiin maihin ja kaikille ihmisille ympäri Eurooppaa. Sekä Eurooppa tuonut hirveästi rahaa myös isolle osalle kansalaisia, sekä myös massatyöttömyyden&orja paskapalkkatyöt jota etenkin kokoomuslaiset sekä uusliberaalit rakastavat eli kärsikää paskiaiset pitkin Eurooppaa ja Suomea tästä. Mitäs olette kilttejä, ahkeria ja rehellisiä orjia. Älkää valittako Kreikkalaiset ja Espanjalaiset etenkään Suomen sadoista tuhansista orjatyöläisistä ja köyhistä. Kyykkyyn mars mars ja turpakiinni.

Tuli mieleen että olenko mie nyt porvari vai mikä kun omistusasunto sekä hirveet määrät materiaalia! Toi porvari sana kuulostaa jotenkin oksennukselta joten sanotaan että olen Suomalainen lusmu joka nauttii elämästä tekemättä mitään, kun sekin on kielletty.

Alamaisuuden juhliminen Eurooppa-päivänä on irvokasta



9. toukokuuta on myös Euroopan unionin Eurooppa-päivä, mikä johtuu Robert Schumanin vuonna 1950 antamasta julistuksesta, mitä pidetään nykyisen Euroopan unionin alkuna.

Lähde : http://eurooppa-paiva.fi/

Toisaalta on samana päivänä voitonkin päivä.

Voitonpäivä (engl. Victory in Europe Day, V-E-Day, ransk. Jour V, ven. День Победы, Den Pobedy) on useissa toisessa maailmansodassa liittoutuneiden puolella taistelleissa maissa juhlapäivä, jota vietetään natsi-Saksasta 8. toukokuuta 1945 saadun voiton kunniaksi. Juhlapäivää vietetään useissa Länsi-Euroopan maissa, muun muassa Norjassa ja Ranskassa, 8. toukokuuta.

Sen sijaan Neuvostoliitossa sitä juhlittiin 9. toukokuuta, kuten edelleenkin Venäjällä, Ukrainassa ja eräissä muissa entisissä neuvostotasavalloissa. Syy on se, että Saksan antautuessa vuorokausi oli Neuvostoliiton alueella ehtinyt jo vaihtua yhdeksänneksi toukokuuta (Moskovan aika on kaksi tuntia Keski-Eurooppaa edellä).

Päivä on vapaapäivä Abhasiassa, Armeniassa, Azerbaidžanissa, Etelä-Ossetiassa, Kazakstanissa, Kirgisiassa, Moldovassa, Tadžikistanissa, Ukrainassa, Uzbekistanissa, Valko-Venäjällä ja Venäjällä.

Lähde :  http://fi.wikipedia.org/wiki/Voitonp%C3%A4iv%C3%A4



Ei kommentteja: