THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Päiväunet keskeyty - voisko tätä ulkoistaa jotta ei mene hukkaan pari tuntia päivässä

Päiväunet eli Suomeksi päikkärit keskeytyi äsken kun puhelin piippasi. Tähänkö tämä eu on mennyt että työttömät ei saa rauhassa edes ottaa päiväunia ilman valtion tai kunnan kustantamaa torkkupeittoa, mutta kansanedustajille kyllä hommataan torkkupeittoja. Jos päiväunet keskeytyy pitäs olla vaikka muodollinen 8000€ korvaus työttömälle.

Luulin että tuli viesti työkkäristä että nyt töihin, ei voisi vähempää kiinnostaa kuin työt. Nyt vanha saali päällä pitää kärsiä pahoista unista orjatöistä karenssin pelossa kaiket päivät ja kesällä kohta alkaa auringon ottaminen jotta saa sitä energiaa ja kuntoutusta kropalle.

Tossa oli Facebookissa aamusta mielenkiintoista juttua ulkoistamisesta mihin ollaan menossa yhä enemmän. Olen sanonut että tässä lähikunnissa kannattaisi ehdottomasti kaikki paskapalkka duunit ulkoistaa Venäjälle säästöjen takia, porukoille vaan kenkää jotta saadaan säästöjä (tietysti tietty osa vetää nää säästöt palkkana itselleen mutta eihän sitä tarvia sanoa eikä tätä kukaan tajua, ei ei ;-) ).
Olen nähnyt ja ollut semmoisissakin ulkoistuksissa jossa on olkoistuksen, ulkoistuksen, ulkoistuksen, ulkoistuksen ulkoistus. Eli neljä firmaa ulkoistaa työt viidennelle eli Suomeksi imetään valtion tai kunnan rahat konsulteille ja muille johdolle palkkana :D

Onhan se nyt paljon parempi jos vaikka kunnan&firmojen pyykit pestäs Venäjällä tai autot huollettaisi 7km päässä halvalla ulkoistuksen kautta ulkomailla, näin näillä säästöillä voitaisi luoda ostovoimaa Suomalaisille hyvinvointi perheille sekä huippu yksilö ihmisille. Olisi varaa enemmän ajaa omilla monilla autoilla jotka voidaan tankata Venäjällä sekä myös ostaa leipää, limpparia, tupakkaa ja muutakin samalla ja verorahat menisivät oikeaan tarkoitukseen kun olisi varaa sekä palkkaa millä mällätä egon eteensä.

Tai sitten rahoilla voidaan ostaa Aasiassa orjatyöllä tehtyjä tuotteita kuten jätti telkkareita, taulutietokoneita, älypuhelimia, tietokoneita, stereoita jne. joita kiinalaiset ja muut tekee 80-200€/kk palkalla 12 hengen yhteisasunnoissaan nälkäpalkalla pakostaan. Jos joku kuolee otetaan toinen tilalle jotta bisness ei katkea. Tämä on se homman tarkoitus ;-)

Yksi mikä tärkeintä kuten nytkin tehdään ostovoimalla, voidaan ostaa viinat Virosta jotta Suomeen ei jää nämä rahat veroina ja pääjohtajille palkka kuten Altialle  459 980€ ja Alkon 331 380€ vuositulot että ihmiset ryyppäisi samoja viinoja mutta ostaisivat ne Suomesta niin rahatkin menisi oikeisiin taskuihin. Jos ei Virosta ottettaisi yhtään alkoholia voitaisi vastuusta maksaa miljoona euro vuodessa ainaskin enemmän ja pienemmille pomoille jakaa 400 000 miljoonaa palkkoina vastuusta.

Lisätään tähän keulaan uutinen Espanjasta mikä on koko systeemin ja kaiken tarkoitus ollut jo kymmeniä vuosia ja tämä nähty niin hyvin ex-töissä ja joka paikassa. Ja porvarit sanoo älä valita, Espanjassakin eli narsistit Suomeksi.Ja mistään ei saa kertoa mikä on systeemin nimi porvareiden mielestä tai mitä uusliberialisteja nämä monet ovat joita on helvetisti pelkästään Suomessakin jo.

Mie haistatan paskat suoraan enkä katso enää yhtään näitä touhuja kun pärjään muutenkin. Nämä johtajat ovat tuottamattomia. Heidät voisi ulkoistaa johonkin halpamaahan, mistä saa ahkeria ja sitoutuneita toimitusjohtajia.

Espanja menettämässä sukupolven - 
"päättymättömiä harjoitteluja" ja 700€ kuukausipalkkoja

Espanjaa riivaavan talouskriisin ja työttömyyden keskellä nuoret ovat suurimpia kärsijöitä. Niin kutsuttuun ni-ni-sukupolveen kuuluvien nuorten määrä kasvaa koko ajan. He ovat väliinputoajien sukupolvi. He eivät opiskele eivätkä tee töitä, koska eivät yksinkertaisesti pysty. Korkea työttömyys on saanut työnantajat polkemaan työntekijöiden oikeuksia.

Lähde : http://yle.fi/uutiset/espanja_menettamassa_sukupolven_-_paattymattomia_harjoitteluja_ja_700_kuukausipalkkoja/6632339

Tässä kopioita muualta mutta Suomesta :
- oma palkkani oli 713€ / kk ja työpäivät ympäripyöreitä. siellä on pakko tehdä töitä, alistua pomon kohteluun, jos työpaikka on ja elantoa hankittava. se joka tekee halvimmalla ja eniten tunteja saa olla töissä. raakaa.
- No, Suomessa sadat tuhannet paiskivat hommia 9€ päiväliksalla. Eli euron tuntipalkka. Ja senkin maksaa valtio.
- Rajat kiinni ja ruvetaan taas rakentamaan linnunpesiämme ympäri eurooppaa. Loppuu se ihmiskauppa ja halpatyövoiman väärinkäyttö. 

Yle: Postin yövuoro marssi ulos - jakelu viivästyy tänään

- Ulosmarssilla protestoidaan Itellan aikeita ulkoistaa postinkäsittelyn tehtäviä ulkomaille.  
PAU kuitenkin arvelee, että töitä siirretään todennäköisesti 30 henkilötyövuoden verran Filippiineille tai Intiaan.

Miksi se Itella eli Valtio palkkaisi Suomalaisia jos halvemmalla saa muualta ja pitää saada säästöjä. 
Itellan pääjohtajan palkka 470 800€ vuodessa. Pitäs puhua näin paljon tietty osa varastaa valtion rahoja palkkana ja tämän alla on isojoukko vielä nokkimassa muita murusia joita ne itse kutsuu palkaksi.



Lähde : http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2013/05/07/itellassa-ulosmarssi-pau-pelkaa-ulkoistamista-filippiineille/20136551/12

Barona tuo Tukolle varastotyöntekijöitä Puolasta

Kaupan alan varastotyöntekijät ovat jo pitkään olleet huolissaan alalla yleistyneistä epätyypillisistä työsuhdemuodoista. Työnantajat ovat käyttäneet paljon vuokratyövoimaa sekä tehneet työntekijöille paljon nollatuntisopimuksia. Lisäksi käyttöön on otettu aie- ja puitesopimuksia. 

Alan luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen mukaan kyseisten työsuhdemuotojen myötä ihmistenepävarmuus tulevasta lisääntyy, mahdollisuus puuttua epäkohtiin vähenee ja toimeentulo vaarantuu.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2992392/barona-tuo-tukolle-varastotyontekijoita-puolasta

Metsolaisilla ulosmarssi Tampereella

Noin kuusikymmentä Metso Fabricsin Tampereen tehtaan toimihenkilöä jäi keskiviikkona pois töistä vastalauseena yrityksen aikeille siirtää suodatinkangastehdas Portugaliin.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2993172/metsolaisilla-ulosmarssi-tampereella 

Nyt on aika puhaltaa ulkoistuspeli poikki

Kuntatalouden vaikea tilanne ja palveluja tarjoavien yritysten suuret lupaukset ovat saaneet useat kunnat ulkoistamaan palveluitaan. Monelle kunnalle on kuitenkin jäänyt siitä käteen vain kohonneet kustannukset ja laskeva palveluiden laatu.

– Nyt on aika puhaltaa ulkoistuspeli poikki, ennen kuin kuntalaisten maksettavaksi lankeava loppulasku kasvaa aivan liian suureksi


Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2993162/%E2%80%9Dnyt-on-aika-puhaltaa-ulkoistuspeli-poikki%E2%80%9D

Sanotaan nyt tähän loppuun suoraan pari totuuden sanaa

- Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä.
- Ollaksesi onnellinen ja tyytyväinen, laske mitä hyvää olet saanut - älä rahojesi määrää
- Jos haluat olla päivän onnellinen, juo itsesi humalaan. Jos haluat olla vuoden onnellinen, mene naimisiin. Jos haluat olla koko elämän onnellinen, aloita puutarhan hoito
- Viisas päättelee itse, tyhmä seuraa yleistä mielipidettä

Kun työ on nautinto, elämä on ilo. Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta. — Maxim Gorki
Kyllä on kiva vaan laiskotella Suomessa kun muut paiskii töitä rahan eteen jota sitten kolisee tililleni pitkän ja arvokkaan työuran jälkeen. Nyt pitäs sitä lomaakin saada mutta kaippa se on kärsittävä ilman lomaa sitten ;-)





 

Ei kommentteja: