THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 18. toukokuuta 2013

Tutkimus: Rikas huijaa ja kiilaa enemmän kuin köyhä - EU kieltää ravintoloiden oliiviöljykannut

Tämä ensimmäinen tutkimus on yllättänyt täysin köyhät tyhmät talvella 2012 koko maailmassa josta on seurauksena monet mullistavat asiat, viisaathan tämän ovat tajunneet aina mutta pimittäneet tiedon todella taitavasti naamapokerina vuosikymmeniä ja vuosisatoja . Tutkimusten mukaan tämä mullistaa ihmisten ajattelun täysin jatkossa.

Viimeisempien huhujen ja tutkimuksien mukaan Yliopistoihin otetaan 10ov kurssi, kuinka rikkaat kahmivat karkkia karkkikulhosta enemmän ja nopeammin. Tähän pakotetaan työttömiä 9€ päiväkorvauksella vastustajiksi karenssin uhalla. Köyhät Yliopisto opiskelijat eivät pääse tähän vaan ne ohjataan muihin vaativiin tehtäviin kuten "oliiviöljy projektiin" josta alla lisää.

Tutkimus: Rikas huijaa ja kiilaa enemmän kuin köyhä :

Hyväosaiset ovat köyhiä taipuvaisempia epäeettiseen ajatteluun – kuten ajattelemaan "gordongekkomaisesti", että ahneus on hyvästä. Tällaisiin tuloksiin päädyttiin Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä tehdyssä laajassa tutkimuksessa.

Tutkijat huomasivat, että ylempien sosiaaliluokkien testihenkilöt valehtelivat ja huijasivat keskimääräistä enemmän pelatessaan tai neuvottelutilanteissa. He myös ajoivat autoa itsekkäämmin ja hyväksyivät muita herkemmin epäreilun toiminnan työpaikoilla.

Rikkaat myös kahmivat lapsille varatusta karkkikulhosta muita enemmän karkkia.

Tästä alta voi lukea lisää tästä järkyttävästä uutisesta ja tutkimuksesta.

Lähde : http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/02/28/tutkimus-rikas-huijaa-ja-kiilaa-enemman-kuin-koyha/201224160/12

EU kieltää ravintoloiden oliiviöljykannut :

Kuulemma tätä vilunkipeliä on harrastettu koko eu:ssa, Euroopan komission tutkijaryhmä selvittää tarkempia oliiviöljyjen väärin käyttäjien määriä sekä ravintoloiden nimiä erikseen perustetun "oliiviöljy projektin" huippuasiantuntijoiden kanssa seuraavat vuodet. Myös Scotland Yard on kiinnostunut tästä valtavasta asiantuntija työstä josta on kiinnostuneet myös kgb sekä fbi.  Supolla ei ole resusseja koska on alkamassa yt:t kun työ ei ole kannattavaa taloudellisesti.

Nyt ei tiedetä tarkkaan kuka on vastuussa sekä ketkä on kaataneet oliiviöljyä kannusta 1993 asti ravintoloissa. Mutta kotona saa toistaiseksi kaataa vapaasti vaikka risiiniöljyä kannusta kunnes toisin päätetään. Mutta ilmeisesti heitä ei rangaista kuin huomautuksella.
 
Lehden mukaan Brysselissä on päätetty, ettei oliiviöljyä saa enää kantaa pöytään tarjoilukannussa tai muussa astiassa. Tammikuusta 2014 alkaen kaikki ravintolapöytään esille asetettavat oliiviöljykannut tulee korvata tehtaalta tullevilla pulloilla, joissa on EU:n hyväksymät alkuperämerkinnät ja kaatonokka, joka estää mahdollisen vilunkipelin.

Euroopan komissio perustelee säännöstä hygieniasyillä. Lisäksi oliiviöljyn alkuperää tulee sen mukaan suojella.

Tästä alta voi lukea lisää.

Lähde : http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/oliivi%C3%B6ljykielto-3484


Ei kommentteja: