THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hyvinvointivaltion loppu

Laitetaas tämmöinen teksti tännekkin sekä pääsivulle jakeluun. Kannattaa kommentoida tuolla originaali tekstissä mielipiteistä koska tässä ei saa ja eikä tämä ole itseni kirjoittama. Että näin mietittävää, ensin pitää olla aivot joilla miettii tai voi hanurillakin yrittää.

17.6.2013 12:54 Susanna Kaukinen

Saamistani tykkäyksistä päätellen yllättävän moni ymmärtää, missä mennään ja miksi heilutan leimuavaa kynääni selvästi melkoisen kiukun siivittämänä. Silti on ryhmä, joka parjaa minua siitä, että käytän voimsanoja ja ryhmä, joka levittelee käsiään ja sanoo, että Neuvostoliitto oli, meni, romahti ja hyvä niin.

Niin on. Se on erittäin hyvä. Valitettavasti Neuvostoliitto oli ja meni vain näiden aivopestyjen itseäänvastaanäänestäjien unelmissa. Tosiasiassa se porskuttaa monella taholla ja Suomen kannalta yksi sen vakavimmista nykyaikaisista muodoista on Eurostoliitto.

Nyt lainaan suoraan itseäni viisaampaa, näin puhuu järjen mies, Esko Seppänen, EU:n liittovaltiosta: "Se merkitsee loppua pohjoismaiselle hyvinvointivaltiolle, jolta viedään rahoitus."
Jos hetkenkin luulet tietäväsi paremmin, lukaisepas, miten Suomen kansa shanghaijattiin eliitin internationaaliin mukaan:  [Helsingin Sanomissa] ei toimituksen johdon mielestä saanut tuoda esiin tai ainakaan mitenkään korostaa EU-jäsenyyden ja rahaliiton välistä yhteyttä [ettei kansa äänestä EU:ta vastaan].

Meidän johtajamme ovat täydellisen eettisen ja aatteellisen konkurssin tiellä. Olen menettänyt täydellisesti uskoni meidän valtionlaivan kajuutassa vaikuttaviin sekopäihin, joiden elämäntehtäväksi on muodostunut pohjoismaisen hyvinvointivaltion ja Suomen suvereniteetin murskaaminen pääoman alttarilla Thatcherin jalanjäljissä.

Internetin myötä koko maailma on heräämässä siihen tosiasiaan, että meidän johtajamme todella ovat siirtyneet korporaatioiden leipiin kansanedustuksen sijaan. Jos sinä vielä jaksat uskoa, että meidän eliitillämme on puhtaat jauhot pussissa, elät toisessa todellisuudessa kuin minä.

Elät todellisuudessa, jonka meidän omistajamme ovat työntäneet alamaistensa kurkuista alas koulun penkiltä alkaen, pommittaen tuutin täydeltä viholliskuvaa kansanvaltaa vastaan julkisen ja korporaatio-omisteisen median avulla ja todella ~ käyden informaatiosotaa omia kansalaisiaan vastaan.

Lyhyesti sanoen: meitä kusetetaan ja minulle riittää. Sen takia heitän ärräpäällä, että tilanne on riistäytymässä käsistä ja korruptioeliitti on myymässä viimeisetkin kansanvallan saavutukset pääomalle EU-hankkeen kautta.

Eurostoliitto tulee olemaan samanlainen katastrofi, kuin Itä-Blokin romahtaminen oli siitä kulmasta, että blokin mennessä alas mafiaeliitti puhalsi kaiken yhteisomistuksessa olleen. Tämä sama hanke on meneillään nyt Euroopassa ja meidän edustajamme on varkauden eturivissä.

En voi välttyä näkemästä, että me olemme palaamassa päiviin, jolloin Proudhonin kolkot sanat ~ Omaisuus on varkautta ~ ovat jälleen ajankohtaista maailmantilan kuvaamista. En ole niin unessa, että uskoisin, että sosialismi olisi peruuttamattomasti rikki ja kapitalismi tie valoon ja rakkauteen.
Ei. Ei kertakaikkiaan ei. Bakuninin sanat kaikuvat mielessäni, niiden todenperäisyyttä ei kukaan voi kiistää, joka seuraa nykyisen maailman menoa: We are convinced that liberty without socialism is privilege, injustice; and that socialism without liberty is slavery and brutality.

Maailman pelätyin kansannousu nähtiin 30-luvulla Espanjan niemimaalla, kun anarkistit ottivat hetkeksi vallan. On paljonpuhuvaa, että he saivat vastaansa sekä kapitalistit, fasistit että marxilaiset. Se kertoo karua testamenttia siitä, että tämä hanke oli saatava välittömästi kuriin.

Sekä kapitalisti, fasisiti, että marxilainen lepää harvainvallan ja kansankurittamisen mädällä pohjalla. Todelliset federalisit näkevät asian tasan toisin päin ja ymmärtävät, että niin kauan kuin me annamme johtajiemme viedä meiltä kansalle kuuluvan vallan, niin kauan me olemme alistettuja, niin kauan meiltä viedään kaikki, mikä vaan irti saadaan.

EU-hanke on osa tätä harvainvallan hyökkäystä kansanvaltaa vastaan. Mieti kenen riveissä seisot.

Lähde : http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142810-mista-kiukku-kumpuaa

Ei kommentteja: