THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pelko on orjamoraalia

Tässä tämmöinen kirjoitus orjamoraalista. Stalinistien vihaava kirjoitus varmaan että ei pidä paikkaansa että Stalin oli huippujohtaja.

Stalinisti on henkilö, joka haluaisi, että kaikilla olisi mahdollisimman kurjaa. Kaiken pitäisi olla yhteiskunnan äärimmäisen tarkassa valvonnassa sekä sääntelyssä. Stalinistin mielestä toisella tavalla ajattelevat pitäisi kaikki ampua kyselemättä.

Stalinistit ihailivat Neuvostoliitoa , koska siellä viljakin kasvoi korkeammaksi. Stalinisteja esiintyi laajemmin 1970-luvulla. Sittemmin kuolivat sukupuuttoon (ei kaikki). Nykyisin Stalinistit ovat fantasiaolentoja, joita lymyilee lähinnä kokoomuslaisten mielikuvituksessa. Kokoomuslaisilla on tapana syytellä stalinismista mm. vihreitä, vaikka nämä ovat jo pitkään olleet tosi asiassa kokoomuksen apupuolue.

Lähde : http://fi.wikipedia.org/wiki/Stalinismi

Sitten kun "karpaattien nerot ja ajatusten tonavat" sanoo että miksi en itse aina kirjoita. Esimerkiksi tätä uutisvirta sivu on linkkejä toisten kirjoituksiin. Samoin on iltalehdet, iltasanomat ja monet monet sivut täynnä. Tiedoksi vaan näille karpaattien neroille ja ajatusten tonaville jos päässä ei kaikki kotona.Facebookissakin jaetaan kirjoituksia, valokuvia juttuja ympärimaailmaa kuten blogeissakin joten ei pitäs hirveesti aivosoluja vaatia ymmärtääkseen tämän.

Ja en voi avata kommentteja tänne koska sairaat ihmiset alkaa sabotoimaan heti ääliö jutuillaan. Sanoi tässä monet että pitäs poliisille tehdä ilmianto mutta olkoon toistaiseksi.

Pelko on orjamoraalia :

Pelko on perseestä, inhimillistä ja vallan varsinainen muoto. Pelko siitä, että sulta menee koti, auto, perhe, lomat ja ihmisoikeudet. Se on pelko siitä, että sulta menee duuni. Pelko on tapa pitää työläinen ruodussa ja se on raippa, jolla orja pannaan kuriin.

Nyt sanon kerettiläisesti ja puhun suomeksi - kyllä mä ymmärrän sinua, kansallissosialisti, mutta älä ny saatana oo tyhmä. Ei se neekeri oo sun vihollinen, vaan tää systeemi, joka vie teiltä molemmilta leivän suusta. Älä luule, että se Suuri Johtaja sut pelastaa. Hitler oli suuri johtaja, samoin Stalin, samoin Obama.

Mikä oli tulos?

Samaa paskaa aamusta iltaan, ihan sama onko sillä johtajalla punainen, sininen, vihreä tai musta ravatti. Koetetaan ny oppia siitä hiton historiasta, että tää koko sakki on samaa roskaa, jonka ainoa agenda on pukea sappaat jalkaan, jolla murjoa sun naamaa.

Tästä alta voi lukea koko kirjoituksen.

Lähde : http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142714-pelko-orjuuttaa

Ei kommentteja: