THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 27. kesäkuuta 2013

SUOMEN MAFIA VOITTI: KORRUPTIO LAILLISTETTIIN

Tämmöinen kirjoitus jakoon, tiedän että ajatusten Tonavat sekä Karpaattien nerojen kannattajat väittää pallit kuumana että ei Suomessa ole korruptiota koska kaikki on laillista ja sitä varten on lakimiehet, laki ja muut systeemit luotu.

Variksetkin ja aidanseipäätkin nauraneet näille touhuille vuosi kymmeniä Suomessakin ja tahti vaan kiihtyy Suomessa että ei mitään laitonta ollaan koska tehty kun luotu koko yhteiskunnan kusetus systeemi näin. 

Kyllä laitumella olevat lehmätkin tietää että pohjois-koreassa voi olla huonommin asiat, en ole käynyt ja miksi verrataan äärilaitoihin kun oman maan asiat pitäs ensin laittaa kuntoon mutta perse edellä puuhun mennään.

Neuvostoliiton romahdettua Venäläiset sanoi että tämähän maa on upea kun ei ole Mafiaa vaan täällä voidaan maksaa vaikka kuinka paljon palkkaa valtiolla, optioita, lahjoja kaikkea joka on virallista taas ja hyväksyttävää. Yksityis yritykset on erikseen mutta kun valtiota&kuntia ryöstetään virallisesti jotta sadat ja sadat tuhannet kärsii ja on vittuuntunut maassa kaikkeen jos ei lähes mljoona ihmistä varmaan.

LISÄYS ASIASTA :  Viattomia miehiä

Lähde :  http://sakutimonen.blogit.fi/viattomia-miehia/


SUOMEN MAFIA VOITTI: KORRUPTIO LAILLISTETTIIN 

 

Tällä päätöksellään hovioikeus laillisti suomalaisen korruption ja osoitti, että Suomessa saa ja voi korruptoida kuka tahansa kenet tahansa miten tahansa. Nauramme mielellämme itä-Euroopan maille ja Italialle, Kreikalle ja muille maille niiden korruption vuoksi, mutta edes lainoppineet eivät tunnusta samaa ilmiötä omassa maassamme. Miksi?

Suomalainen yhteiskunta on niin korruptoitunut ydintään myöten, että se, mikä missä tahansa normaalissa länsimaassa olisi ilmiselvää korruptiota, mielletään meillä aivan normaaliksi toiminnaksi. Tämä tuli selväksi jo vaalirahakohun yhteydessä, jolloin poliitikko, virkamies ja lainoppinut toisensa perään hämmästeli julkisuudessa asiasta noussutta kohua.

Tämä tuli selväksi, kun lukemattomat poliittiset toimijat, toimittajat maakuntalehdissä ja erilaisten blogien kirjoittajat kertoivat, että on ihan normaalia, että päättäjät, liikemiehet ja virkamiehet käyvät saunomassa ja päivällisillä, tapaavat epävirallisesti ja sopivat asioista kaikessa sovussa. Rakenteellista korruptiota, mafiatyylistä vallankäyttöä, pidettiin ja pidetään edelleen täysin luonnollisena tapana hoidella asioita.

Suomalaisessa korruptiokeskustelussa vain lahjonta on mielletty korruptioksi. Jotta kyse olisi suomalaisten mielestä korruptiosta eli lahjonnasta, sinun pitää ojentaa nippu rahaa toiselle henkilölle ja ilmaista selkeästi, että tässä on maksu siitä, että teet minulle edullisen päätöksen.

Tästä alta voit lukea lisää.

Lähde : http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/06/suomen-mafia-voitti-korruptio.html 

Ote MadVentures kirjasta: "Kun noilta reissuilta palaa, sitä huomaa, miten uskomaton mesta tänne on rakennettu.""Mikä?"kysyn."Hyvinvointivaltio. Ja miten järjettömällä tavalla sitä revitään alas! Kun on kontrastia kaatopaikkaan Phnom Penhissä, niin sitä kelaa,miten hyvin täällä on pullat uunnissa. Ja sitten oikeistovoimat repivät alas hyvinvointivaltiota, joka tänne on - uskomatonta kyllä -saatu rakennettua. Taas mennään perse edellä puuhun."

Koko suomalainen yhteiskunta on niin läpeensä mätä ja korruptoitunut, ettemme käsitä sitä itsekään.



Ei kommentteja: