THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 26. heinäkuuta 2013

THT ry Yhdistys - iLmaistyövoiman käyttö kuriin

Tämmöistä, ja tämä koskee nyt etenkin nuoria koska on nuorisotakuu. Mutta näissä työvoimapoliittisissa toimenpiteissä on myös vanhempia vaikka 55 vuotiaita joilla on 30 vuoden työura putkeen.

Tarkoitus on vaan että töistä ei tarvitsisi maksaa palkkaa vaan olematonta ylläpitokorvausta 9€ päivä+työmarkkinatuki tai aivan olematonto palkkaa ammattilaisille sekä myös muillekkin, tiedän kaupungin joissa saman palkan saa kaikki osaatko mitään tai olet 30v työuran jälkeen yhdistyksessä (1050€/kk 5h, tai korotettuna jossain 1371€/kk riippuen kunnasta 6,5h).
Palkkaa saadaan se on minimi TES palkka mutta työt ovat järestään osapäivätöitä.

Tarkoitus on vaan käyttää hyväksi ihmisiä jotta itse tietyt tahot voivat kuitata sitä palkkaa tililleen toisten avulla. Olen kertonut että talitiaiset laulaneet että työttömien yhdistyksessä voi saada jopa toimitusjohtaja lähes 5000€/kk palkkaa mutta ei yleensä tämmöisiä palkkoja makseta.
Näistäkin yhdistyksistä, pajoista vai mitä osuuskuntia nämä ovat pitäs saada 100% palkat ongittua koko Suomesta että kuka hyötyy työttömien avulla, työtön vai ne ketkä ottaa työttömiä pajoille. Vaikea arvata oikeaa vastausta, BINGO.

Mutta jos tarvitaan työntekijöitä ei kenellekään juolahda mieleen maksaa oikeata palkkaa sekä vakinaistaa työtä jos tarvitaan työntekijöitä eikä kierrättää paskapalkalla vaan työttömiä. Miksi ei ilmoiteta paikkaa normaalisti jos tarvitaan työntekijöitä. Näillä vain kierrätetään porukoita paskakorvauksella vuodesta toiseen näin pääsääntöisesti. Tiedän että on jotkut etenkin hoitoalalla saaneet kunnilta vakituisen paikan joka on hyvä ja näin se pitäisi mennäkkin.

Sitten kun ihminen saa työstä palkkaa jolla voi suunnitellla elämääkin eteenpäin niin sitten ollaan oikealla tiellä eikä tarvia kituuttaa paskapalkalla vaikka käydään töissä. Isomäärä joutuu vielä hakemaan tukia vaikka käy töissä, mitäs järkeä tässä on jos firmassa, kunnassa, valtiolla toiset vetää satojen tuhansien tuloja vuodessa samalla ja samalla sanotaan pitää saada säästöjä ja ei ole varaa maksaa palkkaa, VMP.

Toisaalta niinhän maataloustukiakin haetaan Herliniä ja Wahlroosia myöten jotta pystytään harjoittamaan maatalous bisnestä.

Tässä heti tämän Kainuun Sanomien julkaisun jälkeen Paltamossa herätettiin tietyt tahot varmaankin toivottavasti ministereitä ja päättäjiä myöten koska alkoi ilmestymään Paltamosta tekstiä.

Tässä aluksi pari tekstiä taloussanomista :



Tässä THT ry kirjoituksia aiheesta :

Pankkiin vai Paltamoon töihin?
Paltamon mallin toimivuudesta 

"Paltamo työllistää huippupalkoin!!!"
Katso tittelit, jolloin olet varmaankin samaa mieltä siitä, että koko homman otsikkona pitäisi olla "Paltamo työllistää huippupalkoin", tämä lista on niin järkyttävä ketä Paltamo työllistänyt että pitää avata linkki ja mennä kommentteihin.

(Tiedoksi että en ole mikään ruudinkeksijä kirjoittamaan, mutta ei se olekkaan tarkoitus vaan että ihmiset tätäkin kautta pääsevät tiettyihin teksteihin käsiksi lukemaan mistä on kysymys koska kaikki eivät ole Facebookissa niin mainostetaan täällä näitä myöskin.)

Eilen sain vielä porttikiellon Anttilaan kun päätin piristää tylsää elämääni. Mutta pakkotyöt paskapalkalla ei kiinnosta nyt yhtään. Menen Prismaan tänään.





Ei kommentteja: