THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Tilastollista puppua

Siis näistä juteltu koko ikä tai -90 luvulta lähtien kun tää paska alkoi Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen pikku hiljaa että aivan turhasta työstä toiset kuittaa palkkaa ja tilastot aivan sama mitä lukuja laittaisi ja uutisoitaisi kuin Neuvostoliitossa valehdeltiin kansalle päin naamaa naamapokerina.

Ja on muitakin tilastoja joilla ei totuuden kanssa mitään tekemistä.
Ja tilastoissa ei ole orjatöitä ollenkaan joissa voi olla yli 100 000 henkilöä joilla vaan halutaan siivota tilastoja tai palkkatukitöitä joissa on moni mutta pitävät itseään työttöminä koska palkka on paska Suomeksi vaikka olisikin TES palkka joka vaan muodollinen ja saman saat teet mitä lystäät tai et tee paljon mitään.

Ja mites henkilöt joita hirveä määrä jotka eivät ole missään kirjoilla, ei työvoimatoimistossa, ei sosiaalitoimistossakaan ja näitä muistaakseni kymmeniä tuhansia.

Tiedän henkilöitä joilla on sen verran rahaa että eivät halua tähän maahan asumaan edes ja näitäkin yllättävän paljon.

Unohtui että Neuvostoliitossa ei saa puhua asioista kansalle totuuksia vaan pitäs olla kiltisti hiljaa jotta eliitti ihmiset eivät suutu ja heidän egonsa voi laskea hälyttävälle tasolle.

Me elämme työn Neuvostoliittoa ja hiki päässä pitää sinun etsiä sitä, joka oikeasti ilman merkittävää ehdollistamista haluaa sen työn sankarin mitalin stalinistieliitin viedessä kaikki hedelmät.


Laitan tähän väliin tekstiä McDonald’s-hampurilaisjätistä, apua korporaatioille, ei köyhille.
Eikä Raamatussa ole mainittu mitään siitä, että tilastot pitäisi olla oikeat.

sakutimonen @ Tiistaina, Heinäkuun 23. 2013
Ylen uutisissa kerrottiin äsken ihan vakavalla naamalla, että työttömyys on vähentynyt. Työttömiä on 217 000 ja laskua vuoden takaiseen tilanteeseen on 0,2 %.

Samaan aikaan Työ- ja elinkeinoministeriö kertoo, että työttömiä on 302 700 eli 42 700 henkilöä enemmän kuin vuosi sitten. Tämä selitettiin tilastointitavan erilaisuudella, mutta asiaan ei paneuduttu sen tarkemmin.

Ministeriön tilasto on lähempänä oikeaa, koska sitä varten oikeasti lasketaan työttömät työnhakijat. Tilastokeskuksen luvut perustuvat haastatteluun. Näin Tilastokeskus kertoo itse verkkosivullaan:
Työvoimatutkimus (Labour Force Survey) kerää tilastotietoja 15–74-vuotiaan väestön työhön osallistumisesta, työllisyydestä ja työttömyydestä sekä työvoiman ulkopuolisten toiminnasta. Työvoimatutkimuksen tiedonkeruu perustuu Tilastokeskuksen väestötietokannasta kahdesti vuodessa satunnaisesti poimittuun otokseen. Kuukausittainen otos on noin 12 000 henkeä ja tiedot kerätään tietokoneavusteisilla puhelinhaastatteluilla. Vastaajien antamien tietojen pohjalta luodaan kuva koko 15–74-vuotiaan väestön toiminnasta.

Tilastokeskuksen tutkimus ei siis oikeastaan olisi uutisoinnin arvoinen. Tutkijat poimivat väestötiedoista satunnaisesti 12 000 henkilöä teini-ikäisistä vanhuksiin ja kysyvät heiltä työssäolosta. Tulos kertoo tietenkin juuri kyseisten henkilöiden työllisyystilanteen edellyttäen, että he eivät valehtele tutkijalle ihan vain huvikseen.

Tuloksen laajentaminen kuvaamaan kaikkien kansalaisten tilannetta on hatusta vetäistyä puppua, joka on verhottu tilastollisen tutkimuksen kaapuun. Epäilemättä siitä saa kivan kesäuutisen, mutta todellisuuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/tilastollista-puppua/#.Ue6B3ra-Iqo.facebook

Ei kommentteja: