THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 25. heinäkuuta 2013

Viinahaitat maksavat 13 miljardia vuodessa - absoluuttinen ihanne valtio myös vaihtoehto säästöjen takia

Ajatuksia viinahaitoista vai onko viina sittenkään haitta ! Jos ongelma on toisissa ihmisissä tässä maassa jotka ei ajattele että on monenlaisia ihmisiä eikä vaan oma minä.

Nelosolut on saatava europarlamentaarikko Sampo Terhon (ps.) mielestä ruokakauppoihin sen sijaan että keskioluen myynti ruokakaupoissa lopetettaisiin. Terho kommentoi peruspalveluministeri Susanna Huovisen (sd.) avausta alkoholihaittojen torjunnasta, joka oli Helsingin Sanomissa maanantaina.

Huovinen muistutti, että alkoholihaittojen hinta yhteiskunnalle on jo miljardiluokkaan ja hallituksen on puututtava tähän. Hän esitti arvioitavaksi erilaisia keinoja, kuten alkoholiverotuksen kiristämisen. Tiistaina Ilta-Sanomissa hän mainitsi keskioluen myymisen lopettamisen ruokakaupoissa.

Tästä alta voi lukea koko artikkelin.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3027794/viinahaitat-maksavat-13-miljardia-vuodessa-huovinen-tokkasi-arkaa-aihetta

Mutta mitäs jos ihmiset ei joisi alkoholia yhtään kuten on maita maailmassa olemassa nytkin.
Kaikki ravintolat, baarit saisi sulkea lähestulkoon. Hotellit, diskot, yökerhot ei kannattaisi. Panimotkin voisi sulkea.
Vaikuttaisi kauppojen liikevaihtoon myös sekä takseja ei tarvittaisi paljon mitään. Viroon ei mentäisi viinaa ostamaan joten laivat voisi lopettaa ja yksi riittäisi sekä Tallinnan viinakaupatkin menisi kiinni.

Alkot voisi lakkauttaa sekä ei tarvitsisi maksaa vastuusta Alkon toimitusjohtajalle 331 380€/vuosi palkkaa eikä Altian toimitusjohtajalle vielä kovemmasta vastuusta 459 980€/vuosi palkkaa. Sekä näitten alla on varmaan muitakin työntekijöitä jotka joutuisivat kortistoon heti sekä nämä voitaisi pakottaa 9€ päivä korvauksella töihin tai jopa motivoivalla 1050€/kk palkalla jotta voisivat luoda uutta uraa muun kuin Alkoholi bisnekseen avulla.

Tuli mieleen että kuka on vastuussa viinahaitoista kun vastuusta aina maksetaan.

Tulisiko turistit enää Suomeen ja etenkään Venäläiset turistit jos maasta ei saisi alkoholia, tietysti voi alkudrinkit tuoda Venäjältä mutta mites jatkot kun loppuu ilon liemi kun katselee Suomen ankeutta ja holhous yhteiskuntaa kunnellen Neuvostoliiton kansallislaulua teemuki kädessään.

Sitten oheissa linkissä oleva jokainen henkilö ei voisi kertoa mielipiteitä lehtiin joka on  heidän työtään josta myös maksetaan. Sairaaloissa, terveyskeskuksissa monilla loppuisi työt kun ihmset ei joisi alkoholia. Huippututkijat eivät voisi tutkia alkoholin haittoja enää.

Oletan että varmaan 500 000 ihmiseltä loppuisi työntekeminen jos ei juotaisi yhtään alkoholia.

Mutta poliisilla olisi idea näille 500 000:lle työttömälle jonka se kertoi Ylelle: Työttömät mukaan autoilijoita sakottamaan - "tienaisivat nopeasti kulunsa lisääntyneinä sakkotuloina"

Huippututkijat voisi laskea ja tutkia saataisiko paljon säästöjä absoluuttisessa maassa. Ihmiset joisi vaikka teetä kuten monissa maissa joissa ei juoda alkoholia.

Sitten vielä loppuun että mitäs jos kansa olisi myös vegaani eli ei syötäisi lihaa, ei tarvitsisi maksaa maataloustukia jotka hirveän isot köyhille maatalous bisnestä harjoittaville. Kaikki maatilat saisi lopettaa jos ei viljeltäisi rehua ja kasviksia ainostaan.

Sika, nauta ei olisi enää kauppojen hyllyillä eikä kesällä grillattaisi makkaraa tai paistettaisi pihvejä vaan syötäisi terveellisesti salaatteja ja muita herkkuja sekä juotaisi vetttä ja jälkiruoaksi teetä sekä raparperipiirakkaa tai mustikkapiirakkaakin. Ai vot olisi kivaa kansalla kesän grillijuhlissa ja kekkereissä.

Firmojen saunaillat sekä tykymatkat ja muut palaverit saisi aivan uuden ulottuvuuden. Ketään ei kiinnostaisi enää lähteä firmanpiikkiin Lappiin palaveriin kun saisi vain teetä. Tulisi mielettömät säästöt etenkin valtiolla/kunnissa kun tarjottaisi vaan teetä sekä vichy vettä ja hotellin baarikaappejakaan ei juotaisi tyhjiin firman piikkiin koska valtio/kunnatkin maksaa näitä "huipuille".

Eli summa summarum, jos ei ihmiset joisi yhtään alkoholia ja olisivat vegaaneja niin ihmiset olisi hoikkia, tarmokkaita, iloisia töissään sekä elämä hymyilisi ilman viinahaittoja eikä tulisi 13 miljardin laskua viinahaitoista.

Ihmiset eläisi 100 vuotiaaksi eikä kuolisi viinaan liian aikaisin, toisaalta kun ihmiset kuolee viinahaittoihin se on yhtä säästöä jotta ei tarvia maksaa palkkaa, mitääntukia eikä eläkkeitä sekä voisi laittaa kukat haudalle että kiitos työpanoksestasi ja nauti elämästäsi että kaikki revittiin irti.

Suomi olisi sitten maailman hyvinvoivin ja iloisin valtio, unelmien valtio johon kaikki haluaa muuttaa kuten nytkin monet haluaa tänne etenkin talveksi. Etenkin teen lipitys olisi mahtavaa kun syksy tulee ja kaamos pukkaa talveksi kun aurinkoakaan ei näe.

Huippuna että joulua rakastavat ihmiset voisivat jatkossa keittää jouluna kuumat teet ja katsella ulos harmauteen hymy naamalla sekä nauttia salaatista kynttilää katsoen josta tulee valoa sekä näkee elämän eritavalla kuten nyt nähdään.

Sitten jos joku juo itsensä alkoholistiksiksi tästä palkitsee yhteiskunta eläkkeellä joka ei voi tehdä töitä kuin taas joku absolutisti,vegaani, kuntoilija ei saa eläkettä vaan voidaan pakottaa  orjaksi 9€ päiväkorvauksella tai voi olla toimeentulotuella kun alkoholisti nauttii eläkettään juoden viinaa tai voi ryhtyä raittiiksi myös vaikka 45 vuotiaana heti eläkepaperien saatua tultuaan uskoon ja silti kuittaa eläkettä loppuelämän jos työuraakin vaikka takana 15-25 vuotta. Onko tämä sitten oikein.
Raamatussa ei ole mainittu mitään Suomen viinahaitoista !

Ei ole Alkon&Altian&Hallituksen&muilla huippujohtajilla tullut mieleen tämä vaihtoehto - Vodka ja viini ruokakauppoihin. ALKO:n monopoli alas.
(eikä kansan tarvitsisi elättää Alkon&Altian jne. isoa johto&päällikkö armeijaa=suojatyöpaikka, ja montas sataa miljardia tästä tulisi säästöä ja normaali kaupat saisi töitä sekä työntekijöitä eikä rahat menisi eliitin taskuun monopolina).


                                                                                                         


Ei kommentteja: