THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

YÖTTÖMÄN YÖN JUHLA SVETOGORSKISSA 20.7.2013 & IMATRA-SVETOGORSK KAKSOISKAUPUNKIPYÖRÄILY 10.8.2013


Tämmöistä luvassa Svetogorskissa. Ainut että 20.7 luvataan kovasti vesisadetta Svetogorskiin ja koko tapahtuma pitkälti pilalla eli kaikki ulkoilma tapahtumat. Tuskin lähden jos vettä sataa. Nyt vaihtuu sääennusteet kokoajan eli voikin olla että ei sada kokoajan.

Tänne voi mennä polkupyörällä eikä maksa mitään. Pyörän voi laittaa vartioituun parkkiin 50 ruplaa maksaa se jos/kun ei uskalla pyörää jättää kadulle jne. Paitsi ulkoilmatapahtumissa pyörä voi olla mukana tai lähellä vaan parkissa.

Kaksoikaupunkipyöräilystä että omalla viisumilla se maksaa 10€ mutta en voi kuvitellakkaan että toiset maksaa tästä 10€ kun voi pyöräillä vaikka Vladivostokkiin maksamatta mitään myös sekä ryhmän mukanakin voi pyöräillä ja kukas sitä estää yleisillä teillä liikkumista. Missään ei lue että 10€ sisältäisi jotain, muuta kuin että voi polkea pyörällä kimpassa ryhmässä. Voihan yhdessä polkea ilman 10€ maksuakin senkuin kerää porukan ja lähtee polkemaan vaikka Svetogorskin puolelta keltaiselta kaupalta jos Suomalaisia istuu kauppojen penkeillä tai yksinkin.

Tietysti jos haluaa rahoittaa köyhiä, kuntaa niin eikun maksamaan vaan vai kenelle se 10€ menee eli yli 4000€/kk saavien tilille. Hyvä kun kaveri hoitaa kaiken vaikean työn tietyllä osastolla ja perhereiät saa tuplapalkat on totuus. Mutta kaverilla ei koulusta ;-). Se tekee töitä. 

Viisumia tarvitsevat eriasia taas että ne maksaa siintä, paitsi niillä on ilmainen kutsu Svetogorskin kaupungilta ja Intialainen firma ottaa 21€ Lappeenrannassa sen palvelumaksun 21€.
Nyt joku sanoo ei 10€ ole mitään, isken Svegorskissa kaikille näin sanojille käden eteen että anna 10€ tohon kun se ei mitään, sitten voin tehdä raportin jälkeen päin monta vaikka 200:sta antoi sen 10€ miulle kun se ei mitään ;-)

Tuskin työttömät ainaskaan rahoittavat joilla viisumi Imatran kaupunkia 10€ vai kenelle tämä raha menee, koska työttömät voidaan heti maanantaina pakottaa kunnalle 9€ päiväkorvauksella pakkotöihin karenssin uhalla vaikka toimisivat oppaina/vetäjinä tapahtumassa vapaaehtoisesti.

En tiedä saako työtön toimia vapaaehtoisesti tässä tapahtumassa vetäjänä josta ei ole te-keskukselta kirjallista päätöstä koska olen mm.Imatran Lapinkävijöissä mutta paras kun ei ota riskiä että te-toimisto maanantaina kirjaa työtön ollut ryhmänvetäjä/oppaana että karenssia annettava tai hakis sairaslomaa jos auttaa toisia ihmisiä.

Itse en 100% maksa mitään kyllä enkä rahoita yhtään kuntien "köyhiä" kun voi pyöräillä ilmaiseksikin jokainen vaikka miun kimpassa eikä maksa mitään tämä mutta tämä tarjous vain työttömille&oikeasti köyhille ja ahneet porvarit ei saa myöskään osallistua kimppaani turvallisuus syistä (suositus).

YÖTTÖMÄN YÖN JUHLA SVETOGORSKISSA 20.7.20113
Svetogorskissa vietetään jälleen yötöntä yötä. Yöttömän yön nuorisofestivaali -nimellä kulkevalla tapahtumalla alkaa olla jo pitkät juuret. Kyseessä on Svetogorskin uusin suuri kulttuuritapahtuma. Myös imatralaiset nuoret ovat osallistuneet tapahtumaan.

Tänä vuonna tapahtumassa esiintyy kolme eteläkarjalaista yhtyettä. Nämä ovat Undergroud Witch Rock, Mindbound ja Paper Telephone.

Tapahtuma järjestetään 20. heinäkuuta.
Tapahtuman ohjelma liitteenä
Svetogorskissa vietetään jälleen yötöntä yötä. Yöttömän yön nuorisofestivaali -nimellä kulkevalla tapahtumalla alkaa olla jo pitkät juuret. Kyseessä on Svetogorskin uusin suuri kulttuuritapahtuma. Myös imatralaiset nuoret ovat osallistuneet tapahtumaan.

Tänä vuonna tapahtumassa esiintyy kolme eteläkarjalaista yhtyettä. Nämä ovat Undergroud Witch Rock, Mindbound ja Paper Telephone.

Lisätietoja:
Heikki Laine 0206172321
Ohjelma yötön yö


IMATRA-SVETOGORSK KAKSOISKAUPUNKIPYÖRÄILY LA 10.8.2013

Kohti itää
Tänä vuonna pyöräilykohteina ovat Jääsken maaseutu ja Svetogorskin kaupunki.
Retkelle lähdetään Imatran urheilutalolta klo 10.00. Retken pituus on noin 45 km ja se sisältää muutaman lähinnä historiaan liittyvän opastetun pysähdyksen. Retken puolivälissä pysähdytään järven rannalla, jossa on mahdollisuus makkaranpaistoon. Varaa mukaan omat eväät ja makkarat.
Jos haluat kevyemmän reitin, niin jäämällä matkan varrelle Svetogorskiin matkaa kertyy edestakaisin noin 20 km.

Retki ajetaan ohjatuissa 20 henkilön ryhmissä. Palata voi joko omaan tahtiin tai ohjatussa ryhmässä.
Retken vetäjinä toimivat Imatran Lapinkävijöiden harrastajat yhteistyössä Imatran kaupungin kanssa.
PYÖRÄILYTAPAHTUMAN OSALLISTUMISMAKSUT
Pyöräilijöille myönnetään tavallista huokeampi viisumi. Kertaviisumin hinta 21 € sisältyy osallistumismaksuun.

Osallistumismaksu on 30 € viisumin kanssa ja 10 € omalla viisumilla kulkeville.
Pyöräilyyn ilmoittaudutaan Imatran kaupungille Laura Inkiselle p. 020 617 2323 15.7. mennessä. Omalla viisumilla voi ilmoittautua 4.8. mennessä kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen
p. 020 617 2253.

Kaupungintalolle toimitetaan viisumia varten tarvittavat asiakirjat:
• passi (voimassa 6 kk tapahtuman jälkeen)
• passikuva (ei puolta vuotta vanhempi)
• vakuutusyhtiön todistus voimassa olevasta matkavakuutuksesta
Osallistumismaksu maksetaan passin noudon yhteydessä.
Tiedustelut: Reijo Siitonen puh. 050 555 3833
                 Maija Pitkänen puh. 0400 650 720
                 Heikki Laine 0206172321
                 Viisumiasiat Laura Inkinen 020 6172323

Ohjeita pyöräilijöille!
-          Pyörät huollettu ja pyöräilyyn asianmukainen vaatetus
-          Pyöräilykypärä!
-          Muista tarvittava turvaväli edellä ajavaan
-          Raja-alueella punaiset liikennevalot koskevat myös pyöräilijöitä, niitä on noudatettava
-          Svetogorskissa ei ole valvottua pyöräparkkia. Huolehtikaa ryhmissä pyörienne vartioinnista
-          Jokainen on matkalla omalla vastuullaan ja vakuutuksellaan
-          Rajalla voit vaihtaa rahaa

Lähde : http://kanava.etela-karjala.fi/Kiinteasivu.asp?KiinteaSivuID=6822&NakymaID=216


Ei kommentteja: