THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 20. elokuuta 2013

Köyhien kyykyttäminen kiinnostaa hyväosaisia - Kokoomus on mafia - Sotavanki työleirillä

Moni sanoo että Venäjällä on mafia, on Suomessakin mutta eihän tätä moni tajua tai myönnä. Toiset tajunneet tämän aina muuallakin kuin Suomessa. Suomessa mafia=maantapa.

Köyhien kyykyttäminen kiinnostaa hyväosaisia

Tottakai se kiinnostaa kun kyykyttämisestä hyödytään hirveesti rahallisesti ja vielä suuri osa nauttii tästä, sitten vaan naamapokerina lässytetään sontaa miten tärkeä henkilö ollaan kuin maailman-napa.
Sananlasku: "Rehellisyys maan perii." Nykyään se on niin, mitä kierompi oot sitä enenmän sulla on mammonaa.

Soviet Finland työleirit leviävät :

Tästä se lähtee : Hetan Hiihtomaata saatetaan pian pyörittää työllisyysvaroin

Näitä vastaavia paikkoja löytyy Suomesta ja paljon joihin voidaan työttömät pakottaa karenssin uhalla, on uimahalleja, urheilukenttiä, hiihtolatuja voidaan tehdä, pidetään yllä lasketturinteitä jne. jotta tiedetään mitä on työntekeminen sekä opitaan kuria että pitäkää turpakiinni kun viisaat määrää ja tästä saa vastikkeellisen rahan jatkossa eli työmarkkintuki+9€ päiväkorvaus tai 1050€/kk palkkatuki joka joka alalla sama määrä ja pienin tes-palkka tai jopa täysipäiväisen palkan n. 1500€/kk jolla ei myöskään yksikään päättäjä, virkamies, päällikkö, johtaja ole valmis tekemään itse näitä töitä. Ai mutta niinhän nytkin kunnat käyttää jo näissä töissä työttömiä hyväkseen.

BINGO : TYKY-setelit käy jo! 

TYKY setelit käyvät Hetan Hiihtomajalle joten eikun kunnan/valtion/firmojen työntekijät pitämään tykypäiviä Hettaan. Majoitus, matkat, välineet, ruuat sekä viinat vaan firman piikkiin ja näistähän ei luovuta jotta TyöKyky säilyy ja rahaa riittää paitsi ei työttömien palkkaukseen näissä samoissa paikoissa. Tuskin "työttömät työntekijät" pääsee Hettaan nauttimaan TYKY päivistä firman, kunnan, valtion piikkiin jossa on "töissä" vaan parempi osaiset pääsee tänne eli korvaamattomat huippu yksilöt, jonkunhan ne työtkin pitää tehdä jotta tulos näyttää plussaa ja parempi osaiset huippu yksilöt voivat kuitata voitot työttömien avulla.


Laitan alas sotavankina Siperiassa, nyt ei tarvitse mennä enää Siperiaan kun työleirit on jo arkipäivää Suomessa sekä EU:ssa, mitäs sitä palkalla ihminen tekee sanoo nämä karpaattien nerot ja äänien tonavat kunhan itse vaan hyötyvät toisten avulla jotta voivat pitää itseään kovan luokan ammattilaisina. vmp.

Saavutuksista pitää sitten maksaa eli rahasta ei ole pulaa.

HYVÄ BISNESS perustuu aina petokseen, kusetukseen tai toisten hyväksikäyttöön. Voidaanhan näitä kaikki kutsua ammattitaidoksikin ihan miten vaan asia halutaan nähdä. Tässä esimerkkiä Venäjältä miten voidaan antaa takaisin ja toivottavasti Dimitri saa korvauksen petoksesta.
Harvassa on firmat tai vastaavat joissa voitto jaettaisi kaikkien kesken vähän tasapuolisemmin. 

Venäläismies juotti pankille omaa lääkettään: piilotti pikkuprinttiin mainiot luottoehdot





Viimeinen sotavanki:

Osasto Paatsaloon kuulunut sodankyläläinen kaukopartiomies Eino Hietala (s. 1917) jäi vangiksi kaukopartion tiedusteluretkellä  Sallan Alakurtin suunnalla keväällä 1944.

Häntä ei vapautettu Jatkosodan päätyttyä syyskuussa 1944, vaan monien vaiheiden jälkeen hänet tuomittiin 25 vuodeksi pakkotyöhön Siperiaan.

Työleirien ankarissa oloissa vaikeita sairauksia kärsinyt Hietala pääsi pois vasta Stalinin kuoleman jälkeen keväällä 1954 oltuaan lähes kymmenen vuotta vankina.

On oltava uskoa tulevaan. Muuten ei selviä hengissä.


 Lähde : http://www.vaylakirjat.fi/kirja-arkisto/eino-hietala-ritva-tuomaala-sotavankina-siperiassa/


Ei kommentteja: