THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 5. elokuuta 2013

Risikko haluaa luoda Suomeen orjatyövoimaa

Moni kysynyt miksi laitan näitä tänne myös, moni ei ole Facebookissa sekä muualla ja sanoneet laitatko tänne parhaita toisten blogeja ja sutkautuksia muualta. Kyllä tämä maa on mahtava ja saa ainaskin nauraa jatkuvasti.

Kun työttömälle maksetaan työttömyyskorvausta ja työssä käyvälle palkkaa. 
Mikäli näitä työpaikkoja on olemassa, niin miksi ne eivät halua maksaa palkkaa, vaan työttömyyskorvausta? 

Lisäys: Risikko tänään oikonut että pitäs saada toimintaa työttömille äsken tv:ssä. Sauvakävelyä, virkkausta, nurmikon ajamista, uinnin opettelua vai mitä. Punttisalissa kävin tänään eli sitäkö ja maksoin 3,5€ joka menee takas minkä sain yhteiskunnalle :D Eli kierrätin tänään saman rahan ja työttömät hoitaa kassojakin monet. 
Toisaalta jos olisi ensin 5 tuntia kassalla niin sitten voisi maksaa 9:stä eurosta tai palkkatuesta kunnalle 4€ koska se on erihinta kun menisi kuntouttamaan itseään työn jälkeen jotta ei syrjäydy yhteiskunnasta ;-)
Imatran pajallahan on virkkauskerho jotta on tekemistä eli tätä se varmaan tarkoitti että on toimintaa. Mutta miksi toiset saa sitten oikeaa palkkaa hikipajalla jos toiset ei saa, mikäs se olisi virkata lapasia porukalla niin mieliala pysyy virkeänä sekä kuntouttaa käsiä samalla.

Vakavasti sanoen hyvä että on toimintaa koska moni ei saa persettään ylös kotonta mutta tässä käytetään työttömiä hyväksi täysin kun toiset vetää näistä palkkaa ja ei työttömät hyödy rahallisesti yhtään tai vain muodonvuoksi. TÄMÄ ON VÄÄRIN. 

Ei makseta sitten kenellekkään palkkaa vaan pelkkiä tukia. Miulle tämä sopii, olen niin paljon elämässä tehnyt vapaaehtoistyötä urheiluseuroissa, atk-töitä, maataloustöitä, pihatöitä, mökkitöitä, raksatöitä ja vaikka mitä tuhansia ja tuhansia tunteja mutta moniko on valmis tähän kun on vaan se raha mielessä sekä oma minä.  

Moniko on valmis vaikka urheiluseuran töihin satoja tunteja vuodessa. Ei monikaan kun ei saa rahaa mutta nämä itse vaativat toisia tekemään töitä ilman rahaa eli palkkaa ja sitten vielä syyllistävät jos kieltäytyy eivätkä itse ole yhtään valmiita. Vitun narsisti paskat. Joilta puuttuu empatia täysin aivoista.

Lisätään tähän että urheiluseuratkin jopa käyttää työttömiä hyväksi, kaveri ollut 867€/kk palkallla brutto josta maksettavat verot töissä 13kk. Vain 30v työuraa takana atk-töistä, viikonlopputyöt, iltatyöt ei mitään lisiä vaan kaikki pidettiin vapaana koska ei työ ole TES töitä sadoilla tuhansilla vaan pakkotöitä karenssin uhalla. Mitäs sitä töistä kukaan rahaa haluaa kun saa vapaata. Olen jakanut muualle kopion sopimuksesta, on kyllä suomeksi vitun törkeetä paskiaisten touhua nää hommat. Kirveellä olisi töitä tässä maassa ja paljon. Miten toiset voi tehdä näin toisille, toisaalta joku bitti oltava päässä pois kun itse sitten kuittaa palkkaa. Ja se ei urheile koskaan eikä katso sitä edes. Oikea kidutuskammio tämmöiselle joten systeemi puree kuten Neuvostoliitossa eli kyykyttäminen, kärsikää sekä vielä vittuilut päälle kaupanpäälle jos ei työaikana katso pomopellejen kotimikroja joissa lapsien mikrot myös mukana että tässä on nämä tee tai olet kusessa. Kaveri antoi neuvon, pudota läppäri lattialle että se hajoaa ja sanoi voi voi päällikölle että olisit vienyt sen liikkeeseen.

Se se vielä puuttuisi että kohta teen ilmaiseksi hiihtolatuja kunnalla, voin ajaa koneen vuokseen vielä tässä iässä.

Se näissä touhuissa on hyvää että kun toiset ministerit, politiikot, päättäjät, asiantuntijat eivät tunne Suomen lakia ja mitään näistä sekä ovat täysin syrjäytyneet yhteiskunnasta. Toisaalta eihän tarvia tietääkkään koska ovat koulutettuja sekä vastuussa kaikesta niin sama raha tulee tilille kuiteskin mitä sitä latetee tai tekee palkkansa eteen. Vastuusta maksetaan.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan”

Axel Oxenstierna lausui nämä sanat pojalleen rohkaisuksi, poikansa epäillessä kykyjään olla Ruotsin edustajana kokeneiden valtiomiesten ja diplomaattien parissa Westfalenin rauhanneuvotteluissa vuonna 1648.
Vanha valtioviisas jätti meille jälkipolville ”apokryfisen” viestin”?

Suomen itsenäisen tasavallan sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko (kok.) haluaisi muuttaa maamme sosiaaliturvajärjestelmän osallistavaksi, ts. sellaiseksi, jossa tuen vastaanottaja sananmukaisesti osallistuu yhteiskunnan rattaiden pyörittämiseen esimerkiksi palkattomien työpajojen merkeissä. Aivan kuin asiat eivät olisi näin sairaasti jo nytkin. Ilkan artikkelissa Risikko esittää ylimalkaisesti, että "kunnat, yritykset ja erilaiset työpajat voisivat olla mahdollisia paikkoja, joissa työikäinen sosiaaliturvaa saava henkilö pystyisi antamaan työpanoksensa."

Sitä, miksi tämä samainen työikäinen sosiaaliturvaa saava henkilö ei anna osaamistaan vastaavaa työpanosta ihan "normaalin" palkkatyön merkeissä - esimerkiksi juuri siinä samassa yrityksessä ja sen työpajassa, jossa hän saisi Risikon puolesta paiskia hommia palkatta -, saa jokainen tykönään miettiä.

Palkanmaksuvelvoite on periaatteessa siirretty yrityksiltä valtiolle. Tästä tulee mieleen eräskin itärajan takana vielä reilut 20 vuotta sitten vaikuttanut doktriini...

Tästä alta voi lukea lisää




Rakennustyömaalla nuori mies kerskui voimallaan. Hän väitti
voittavansa jokaisen. Erityisesti hän piti pilkkanaan vanhempia
työmiehiä. Lopulta eräs vanhempi mies sai tarpeekseen. "Kerskua voi
kuka vaan. Lyön viikon palkan vetoa, että voin työntää kottikärryissä
tuonne toiselle nurkalle jotakin sellaista, jota sinä et pysty
työntämään kottikärryissä takaisin!" Nuori kerskuri hyväksyi vedon.
Tämän jälkeen vanha mies sanoi kavereilleen: "No niin, nostakaa tuo
nulikka kärryihin!"

Ei kommentteja: