THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 20. elokuuta 2013

VAROITUS : Kahvinkeitto kierrätyskeskuksessa katkaisi työttömyysturvan - ONLY SOVIET FINLAND

Laitetaan tämä tännekkin koska monet ei ole Facebookissa tai muualla. Kuten kaikille aiemmillekkin kirjoituksille, uutisille jne. saa nauraa vapaasti että kaikki on valhetta mitä toimittajat kirjoittaa jos joiltakin siltä tuntuu päässään eli viiraa suomeksi. Komentointeja en voi häirköitten takia avata.

Tässä taas joku kysyi hänestäkö kirjoitat kun työtön. Piti vääntää rautakangesta että internet on koko maailmalle eikä vaan jollekkin, joillekkin ryhmälle tarkoitettu, all=kaikille ja onhan tossa kielen kääntäjäkin. Kaikille vaikka jos apinatkin oppii käyttämään mikroa ja lukemaan niin senkuin lukee ja kirjoittaa kuka mitäkin puuta heinää tai asiaa kuten viisaat lukeneet karpaattien nerot tekee.

Ja tossahan heti ylhäällä lukee. Itse olen tyytyväinen, jos edes yksi lukija ..... (ei vaadi raketti aivoja eikä tarvia käydä nasan astronautti koulutusta).


Tämä tapaus on vain jäävuoren huippu.

Lähde : http://yle.fi/uutiset/kahvinkeitto_kierratyskeskuksessa_katkaisi_tyottomyysturvan/6786172 
Lähde : http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288591618299.html 
Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/vaarin-aktivoiduttu/ 
Lähde : http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147522-byrokraattien-mielivalta-on-purettava 

Olen aiemminkin sanonut että työtön ei saa tehdä mitään, ei saa auttaa edes vanhempia vaikka ne kuolisi syöpään tai mihin vaan niin pitää hakea sairaslomaa jos auttaa tai tekee jotain Suomessa. Oma äitini kuolikin ja suuri kiitos tästä te-keskukselle että jos ne tietävät että työtön auttaa jotain niin karenssia paukkuu ja tilastot korjaantuu vaikka töitä voi etsiä netin kautta mistä vaan tai laittaa automaattisia hakuja ja puhelin piippaa.

Nää touhut on aivan mielisairaita paitsi ei niitten mielestä jotka kuvittelee tekevänsä muka töitäkin palkkansa eteen te-keskuksissa ja vastaavia muitakin paikkoja olemassa pilvinpimein. Onneksi valtiolla 20 vuodessa näki näitä samanlaisia sairaita touhuja jatkuvasti niin ei yllätä monia mikään enään.

Itse en suosittele osallistumaan mihinkään edes urheiluseuran toimintaan työttömänä, mutta jos työtön pakotetaan urheiluseuraan kuten ex-työkaverini 867€/kk brutto palkalla niin näin päin asia sopii valtion&kunnan viisaille lukeneille ammattilaisille joita riittää tässä maassa titteleineen. Mutta ei sovi että vapaaehtoisesti teet jotain, tätä ei saa tehdä.

Jos saa etuutta, pitäisi vastikkeeksi tehdä ilmaiseksi jotain. 
Jos tekee ilmaiseksi jotain, menettää etuuden.

ON LOTTOVOITTO SYNTYÄ SUOMESSA

Eri asia on tietenkin, jos työ tehdään palkatta työvoimapoliittisena työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Eli jos Eija Partinen olisi pakotettu kirpputorille keittämään kahvia niin se on sallittua mutta ei että vapaaehtoisesti keittää kahvit. 

Nytkin monet kirpputorit, kierrätyskeskukset pyörii työttömien avulla ja se on sallittua taas koska näin toimitusjohtaja, päälliköt jne. jotka töissä saavat alaisia ja näin vastuu kasvaa sekä tästä voidaan maksaa vaikka se 4700€/kk josta olen kertonut kuten yhdelle hikipajan toimistusjohtajalle Soviet Finlandiassa joka näin on vastuussa alaisistaan.

Se näissä jutuissa on jännää että sadat tuhannet vielä on sitä mieltä että aivan oikein että jos keittää kahvia pitää saada karenssia. Näistä touhuista puhuttu vuosikymmeniä tästä maasta valtion/kunnan touhuista ja mikään ei yllätä jotka tietää nämä touhut. Jotkut ei vieläkään ymmärrä.

Milloinkohan työttömät ulkoistetaan, hikipaja ulkoistaa toiminnot toiselle hikipajalle joka taas ulkoistaa toiminnon taas hikipajalle johon työttömiä palkataan tai sitten tämäkin ulkoistaa toiminnot säästösyistä hikipajalle tai kunnalle/valtiolle/firmaan. 
Näin saadaan kolmeen hikipajaan päälliköitä, asiantuntijoita sekä tietenkin johtajat vastamaan kaikesta sekä luomaan raportteja että säästettiin rahaa näin jolloin voidaan omia palkkoja hikipajoissa taas korottaa vastuun kasvaessa sekä pitää tyky päivät firman piikkiin tietenkin ilman palkattuja työttömiä. Ne voi olla kahvin keittäjinä, viina tarjoilijoina sekä saunan lämmittäjinä vastiketta vastaan sekä hakata polttopuita saunaan jotta eivät syrjäydy kaikesta.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.


Kahvinkeitto kierrätyskeskuksessa katkaisi työttömyysturvan :

Parkanolainen Eija Partanen pitää työ- ja elinkeinotoimiston päätöstä työttömyysturvan keskeyttämisestä oikeustajunsa vastaisena. Partanen on ollut alkuvuodesta lähtien ilman työttömyystukea, koska halusi auttaa ystäväänsä kierrätyskeskuksen avaamisessa.

- Ystävättäreni avasi kierrätyskeskuksen tänne Parkanoon. Menin auttamaan häntä niin, että lähdin kahvinkeittäjäksi avajaisiin. Siitä sitten tuli ilmoitus työkkäriin, että olen siellä töissä ja korvaukset menivät poikki saman tien, Partanen sanoi Yle Tampereen haastattelussa.

Tästä alta voi lukea lisää tätä joka on maantapa jo sekä voi odotella uusia uutisia kun näistä kaikista vaan kerrotaan eteenpäin toimittajien kautta ympäri Suomea sekä politiikotkin toiset pyörittää päätään kun saadaan vaan kaikki julkisesti tietoon että missä helkutin maassa oikein elämme.

Lähde : http://yle.fi/uutiset/kahvinkeitto_kierratyskeskuksessa_katkaisi_tyottomyysturvan/6786172 
Lähde : http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288591618299.html 
Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/vaarin-aktivoiduttu/ 
Lähde : http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147522-byrokraattien-mielivalta-on-purettava






Ei kommentteja: