THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

EU:n valoisa tulevaisuus - ”Vit*n köyhät”

En ole jaksanut nyt kirjoitella mitään joten tässä pari kirjoitusta luettavaksi tännekkin, toisaalta mainostankin enemmän kuin kirjoitan, eihän työtön saa tehdä mitään jotta ei saa karenssia.

Työttömyys 
 
Kenenkään ei tarvitse pelätä työpaikkansa puolesta koska ylikattava sosiaaliturva takaa paremman elintason kuin työ. Ansiotaso on suurempi ja vapaa aikaa enemmän.

Työttömyyskorvausten suuruus on kaksi kertaa palkka, tämä laki pohjautuu markkinatalouden kysynnän kasvun lakiin. Mikäli jokainen työtön työllistää kaksi työläistä, työttömyyden kasvu automaattisesti eliminoi työttömyyden. Työttömän elämä on siis loistavaa mutta siitä ei pääse nauttimaan.

Tietysti täystyöllisyys pakottaa lyhentämään työaikaa, ei kai kukaan halua aikaansa tuhlata töissä. Minkä seurauksena teollisuuden tuottavuus kehittyy nopeasti, jonkunhan se kulutettava tavara on tehtävä. Siihen joudutaan käyttämään robotteja.

Koska uudet robotit ovat älykkäitä, ne eivät suostu työskentelemään narsistisen yritysjohdon, ahneiden kapitalistien tai tarpeettoman tuotannon parissa, työelämä muuttuu paikaksi rentoutua ja saada uusia virikkeitä.

Kapitalistit

Työmarkkinoilla noudatetaan myös ihmisten taipumusten mukaista jakoa. Erityisen ahne ihminen joka nykyisin on suuntautunut kapitalistiksi vaatien muilta aina lisää, pääsee toteuttamaan itseään kaivokseen jossa hän voi kahmia hiiltä enemmän kuin muut.

Näin hänen ahneutensa hyödyntää ihmiskuntaa koska hiilestä voidaan veistää suuria Stalinin patsaita joilla koristetaan kaupungit. Se on energiaa säästävämpää kuin pronssi patsaiden valaminen.

EDIT: taustalle sopii varmaan tämä ~ https://www.youtube.com/watch?v=KV0-biHAtNY&feature=youtu.be

Tässä koko kirjoitus

Lähde :  http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/87216-eun-valoisa-tulevaisuus


”V***n köyhät” oli liikaa: Nyt meni hermo sosiaalialalla 

Ei kommentteja: