THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 22. marraskuuta 2013

Muistakaa totuus


TOTUUS KOSKEE
TÄMÄ YHTEISKUNTA ON SAIRAS.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

Työttömillä käytävä bisness on suuri bisness nykyään jossa ihmisiä käytetään hyväksi. Jos halutaan palkata töihin siis oikeesti niin kunnon firmat, kunnat, valtio laittaa työpaikan hakuun ja alusta asti alkaa TES-palkan maksaminen 4kk koeajalla eikä mitään että tule harjoittelee 9€:llä tutustu työhön itkukurkussa jopa kovankin luokan ammattilaiset.

9€  harjoitteluissa aina vaihdetaaan yleensä ihminen toiseen ja kursseista hyötyy vain se järjestävä firma on totuus. Parhaat saa näistä töistä yli 5000€/kk palkkaa kun työttömiä käytetään hyväksi 9€ päivä pelkkien tilastojen siivoamisen takia.

Ehkä pian avataan sivusto johon laitetaan firmojen, kuntien,valtion laitoksen nimet jotka käytttää hyväksi työttömiä ja näissä on myös akateemisia. Olikohan n. 40 000 akateemista te-keskuksen listoilla ja suuri osa ei ole listoilla edes.

Ja edelleen laittakaa postia, kysymyksiä niin saatte apuja koska tätä tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tai siirrän viestin THT Ry johtokuntaan tai mihin vaan josta tulee vastaus aina.



http://thtry.fi/

Ei kommentteja: