THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 23. marraskuuta 2013

Yritys - näin saat 4 viikossa harjoittelijan (työharjoittelu/työvoimavalmennus) - Koulutusbisnestä TE-toimiston tuella: Työharjoittelua vai työläiskauppaa?

Näin saat orjan ilmaiseksi kun itse vedät vaan palkkaa. voit vaihtaa joka kuukausi uuden orjan tilalle.

"Minulla on vallankumouksellinen ehdotus. Mitä, jos vaikka yrittäjä, kunta, valtio palkkaisi työntekijän ja maksaisi hänelle palkkaa, ilman minkäänlaista ilmaisharjoittelu-orjuutta? Koeaika on sitä varten, että koeajalla näkee työntekijän pätevyyden..."

"Harjoittelija ei saa koskaan korvata palkattua työntekijää."

Pakkotyöstä tässä vaan yksi kirjoitus:

Asiaan saadaan muutos vasta sitten, kun Suomi tulee taas kerran saamaan ihmisoikeustuomioistuimelta huomautuksia lisää monista asioista eikä tämä alla oleva ole ainut.

EU vie Suomen oikeuteen - Patistaa maksamaan muista maista tuleville työttömille korvausta saman tien
  
Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko on suunnittelemassa ILO:n pakkotyötä koskevan yleissopimuksen vastaista toimintaa, jota hän  nimittää osallistavaksi sosiaaliturvaksi. Itse asiassa jo nyt voimassaoleva lainsäädäntö on vastoin tätä sopimusta. Se kävi selkeästi ilmi äskettäisestä KKO:n veronkiertoa koskevasta linjauksesta. KKO:n mukaan hallinnollisessa järjestyksessä määrätty seuraamus on rinnastettavissa rikoksesta annettavaan rangaistukseen.

KKO:n linjausta soveltaen kyseessä on rikoksesta annettavaan rangaistukseen rinnastettava seuraamus. ILO:n pakkotyötä koskevan yleissopimuksen mukaan pakkotyö on kaikenlaista työtä tai palvelusta, jota jonkin rangaistuksen uhalla vaaditaan joltain henkilöltä ja johon henkilö ei ole vapaaehtoisesti tarjoutunut.

 

Tästä voi lukea lisää pakkotöistä tai miksi näitä kutsutaankin.

Lähde : http://uuninpankkopoika.byethost31.com/2013/09/osallistava-pakko-ilo-ja-kko/

Tässä on valmiit ohjeet jotka tykkää ilmaisista orjista ja haluavat - tykkäävät kiusata ihmisiä kun itse vaan hyötyvät näistä ja saavat palkkaa.

Lähde : http://elisamkoponen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/121953-yritys-nain-saat-4-viikossa-harjoittelijan-tyoharjoittelutyovoimavalmennus


Koulutusbisnestä TE-toimiston tuella: Työharjoittelua vai työläiskauppaa?

Alta kannattaa lukea lisää

Lähde :  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/koulutusbisnesta-te-toimiston-tuella-tyoharjoittelua-vai-tyolaiskauppaa


Tällaisilla protesteilla mitä euroopassa saisimme mekin ilmaiset pakko- ja säälityöllistämiset kuriin. Tykkää sivustamme osoitteessa http://facebook.com/tht.ry ja jaa tämä kuva seinälläsi. Meitäkin on sentään yli satatuhatta.

http://facebook.com/tht.ry 

http://thtry.fi/


Ei kommentteja: