THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 2. joulukuuta 2013

"Kaikille perustulo! Muuten ei Suomen perustuslaki toteudu ihmisarvoisella tavalla"

Ja moni niin pihalla näistä asioista että sanoo saahan nytkin ihminen kovauksia vähän, eihän se näin mene aina. Moni luulee mutta ei tiedä ja on pihalla kuin lintulauta käytännön ja teorian eroista.

Suomen ylioppilaskuntien liitto päätti liittokokouksessaan asettua ajamaan sosiaaliturvan uudistamista tavoitteenaan asteittainen siirtyminen perustuloon.

"Nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä koostuu yli sadasta eri etuudesta ja osan etuuksista myöntää Kela, osan kunta. Tämän vuoksi ihmisten on vaikea hahmottaa järjestelmää ja käyttää sitä oikein. Kuitenkin Suomen perustuslakiin on kirjattu, että valtio takaa jokaiselle perustoimeentulon – tämä perusoikeus ei nykyjärjestelmässä toteudu ihmisarvoisella tavalla", liitto toteaa.

Tästä alta voi lukea lisää ....

Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/kaikille+perustulo+muuten+ei+suomen+perustuslaki+toteudu+ihmisarvoisella+tavalla/a2218855

Ei kommentteja: