THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 9. joulukuuta 2013

Orja - IS: Kuntien byrokratia ihmetyttää – amputoidun pitää todistaa, ettei jalka kasva takaisin - Suomen historian oppitunti

Tämä aihe on niin herkullinen, totuus koskee.

Hullin yliopiston kansainvälisesti arvostettu orjuuden asiantuntija, professori Kevin Bates orjuuden määritelmästä:

"- Orja on henkilö, joka tekee työtä toisen vallan alla ilman palkkaa, vapautta ja omaan tahtoon perustuvaa valintaa. Hän ei pääse ulos asemastaan."

Mutta jos nimeksi laitetaan "työkokeilu" niin kokeillaan sitä työtä että miltä maistuu tai "kuntouttavatyö" että kasvaako se kunto työtätekemällä. Mitäs sitä palkalla tekee. Kunhan tilastot komistuu.

 IS: Kuntien byrokratia ihmetyttää – amputoidun pitää todistaa, ettei jalka kasva takaisin

ORJA:
Näitä päätöksiä kun kuuli töissä 20 vuotta kunnissa ja valtiolla niin turha lisätä mitään, myös mitä palveluita kunnat osti muilta. Näin työllistetään itse itseään josta ei muille paskankaan hyötyä. Onneksi ei nyt kaikki sentään mutta Suomessa byrokratian pyörittämiseen menee valtavasti rahaa aivan kuin vetäs sitä vessan pöntöstä alas. Se näissä on hupaisinta että nämä ovat lukeneita ja viisaita josta itse hyötyvät (valta&titteli).

– Jos seudulla liikkuu häiritsevä tai pelottava karhu, pitää hakea lääkärintodistus, että karhun kohtaaminen olisi lapselle vahingollista, jos siis haluaa saada lapselleen kunnan tarjoaman koulumatkakyydin, ministeriöstä sanotaan Ilta-Sanomille.


Myös invalidit joutuvat käymään määräajoin lääkärillä hakemassa lääkärintodistuksen siitä, ettei amputoitu raaja ole kasvanut takaisin.

Joku miettii että miksi näin tehdään : otan pari kommenttia jonka tietää aidan seipäätkin heinäpellolla.

""(Tuntematon)9.12.2013 15:59

Tuollainen vain osoittaa virkamiesten tason; kun on päässyt asemaan missä voi virkansa puolesta kusettaa kanssaihmistä niin se antaa valtavat kicksit. ""

Saa nukuttua paljon paremmin kun on päässyt rokottamaan kanssaihmistä.

""(Tuntematon)9.12.2013 15:25

Virkamiehethän ovat tätä 1970 luvun älymystöä joka toimii juuri niin kun oppikin on opettanut. Lukee sen ohjeen vaikka Pravdasta tai lakikirjan pornosivusta tai keksii syyn itse jottei joudu vastuuseen mistään. Maan tapaan amputoitu raaja toimii aina käytännössä yhtähyvin kuin amputoimatonkin. Epäiletkö vielä mielivaltaisia ohjeita ja toimia joita ne tekee työkseen. Maan tapa onkin epäillä ja mielellään naapuria kuten ex.DDR:ssäkin opetettiin. ""

"" (Tuntematon)9.12.2013 14:01

Eihän sillä ole väliä mitä siellä tehdään. Vain sillä on väliä, että on itselle työpaikka nyt ja jatkossa. Näillä toimillahan tämä ehto toteutuu. ""

Tästä alta lisää hyviä uutisia Suomi Finland D.D.R :stä

Lähde: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194859359272/artikkeli/is%20kuntien%20byrokratia%20ihmetyttaa%20amputoidun%20pitaa%20todistaa%20ettei%20jalka%20kasva%20takaisin.html?fb_action_ids=10152024761554754&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=[401059683361357]&action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]

Suomen historian oppitunti :

Lapiolinjalla – työttömät pakkotöissä :

Kymmeniätuhansia miehiä ja tuhansia naisia työllistettiin työttömyystöissä ja siirtotyömailla toisen maailmansodan jälkeen 1970-luvulle saakka. Työttömille ei maksettu rahaa. Kun leivänkanta koveni ja tupakkarahat loppuivat, oli lähdettävä työttömyystöihin sinne, minne määrättiin. Työttömät tekivät teitä ja rautateitä, rakensivat kerrostaloja ja sairaaloita, hoitivat metsää ja kunnostivat uitto- ja vesiväyliä sekä kotikuntansa puistoja ja pallokenttiä.

Suurissa parakkikylissä kaukana kodistaan asui satoja miehiä, ja yhdellä työmaalla saattoi olla useita majoitustukikohtia, Monista siirtotyömaista kasvoi pieniä kaupunkeja. Työttömyystöissä kiersivät samat miehet – jätkät – kuin metsä- ja uittotöissä. Mielikuvat tietyömaiden parakkikylistä olivat synkät. Lapiojätkän vaiheita romanttiset vireet eivät silotelleet.

Ja nyt tätä samaa p**kaa taas Suomessa ja koko EU:ssa että sillä lannottaisi kaikki maapallon pellot tuhansiksi vuosiksi jotta tietty joukko voi käyttää toisia hyväksi. Sitten selitetään jonnin joutavaa p**kaa.

Tästä alta voi lukea lisää ja tekstiä piisaa. Jos joku ei ymmärrä sanomaa kehoitan menemään hoitoon mahdollisimman pian mistä on kysymys.

Lähde : http://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2009/09/lapiolinjalla-tyottomat-pakkotoissa.html?m=1

Loppusitaatti tälle päivälle.

IL: Kansa tasaisen tyytyväinen presidentti Niinistöön :

Iltalehti on tehnyt kyselyn presidentti Sauli Niinistön suosiosta kaksi kertaa ja molemmilla edellisillä kerroilla arvosana on ollut hieman päälle kahdeksan. Kyselyt teki silloin Taloustutkimus.


Kyselyn mukaan Sauli Niinistö nauttii erityistä suosiota koulutettujen, hyvätuloisten, johtavassa asemassa olevien ja eläkeläisten keskuudessa. Sen sijaan vähiten tyytyväisiä presidenttiin ovat työttömät, pienituloiset, koululaiset ja opiskelijat.

Lähde: http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Kansa%20tyytyv%C3%A4inen%20Niinist%C3%B6%C3%B6n-12765



Kansa=me. Ei täällä mitään me henkeä ole vaan kusettamis, kyykyttämis, hyväksikäyttö systeemi. Tarkoituksella katson nyt olevan "pakkokurssin" jotta voin jatkossa kertoa enemmän faktoja pöytään mitä kuulen muilta. Miun blogikirjoitusten määrällä voi joku vetää pe**että n**lemalla vaikka 700 000€ käteen. Siis tietenkään ei ole mitään pakkotehdä, mutta suosittelen jotta silmät aukeaa.


Muistakaa, omia vanhempia ei saa auttaa tai pitää hakea sairaslomaa jos olet työtön ja elä keitä kahvia vaikka päivällä kirpputorilla niin tulee raippaa jne.

Kaikella on tarkoitus mitä teen nyt eli miksi olen te-keskuksen "kurssilla" ;-)

Itse olen tyytyväinen, jos edes yksi lukija nauroi, itki tai kirosi helvetisti ja polki jalkaa maahan huutaen, että OLET VÄÄRÄSSÄ. Hidasta elämää - olet jo perillä.

Hyvää joulua ja juhannusta Suomi Finland made in D.D.R  (en jaksa oikolukea jne.).


 THT ry


Ei kommentteja: