THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Stoppi huonoille työharjoitteluille - onko sinulla kokemuksia? - Nyt menkää komentoimaan.

Nyt menkää komentoimaan. Juma-la- auta nyt EU ja muut alkaa heräämään vihdoinkin tästä paskasta kun kaikki on päin v-tua Suomessakin ja EU:ssa lähes joka maassa, toiset hyötyy tästä ja oikein nauttivat oman edun takia kun tilipussi vaan kasvaa. Tässä tuli aika paljon linkkejä joita on myös ennen ollut. Mutta tännekkin tiedoksi koska kaikki ei Facebookissa.


Suomihan ei noudata tietenkään mitään ILON lakeja koska ihmisille pitää saada karenssi ja niin vittumoinen olo loppuelämäksi josta ei toivu koskaan ja anteeksi ei anneta on luonne. Monilla on se että tämä vielä kostetaan eikä tämä ole Suomessa vaan muuallakin oleva ilmiö.
Ja toiset puhuu naamapokerilla että ollaan tässä hyvällä asialla. Lässyn lässyn .....


Työtön keitti ilmaiseksi kahvia kierrätyskeskuksessa – Pirkanmaan TE-toimisto katkaisi tuen.

Lopuksi parhain nauru, työtön ei saa auttaa omia vanhempiaan tai pitäs hakea sairaslomaa :D

Oikeat harjoittelut on erikseen. Nythän tämän vuoden alusta asti jos nuori (vanhempikin) on ollut vaikka työharjoittelussa vuoden joka kuuluu tutkintoon. Nyt vuoden alusta asti Te-keskus ei saa pakottaa ihmistä joka valmistuu jatkamaan tästä taas vuoden työharjoittelua jossain. Tämä on THT:ry n aloite.



Osallistu! Huonot työharjoittelut - onko sellaisia? Ainakin ne ollaan laittamassa nyt kuriin.
Euroopan komissio haluaa laittaa huonot työharjoittelut kuriin. Se ehdottaa unioniin sääntöjä harjoittelulle.

Ehdotuksen mukaan harjoittelusta pitäisi solmia kirjallinen työsopimus, josta tulisi käydä ilmi työolot ja opetus. Hakuvaiheessa pitäisi kertoa, maksetaanko harjoittelusta palkkaa.

Komission mukaan ei ole hyväksyttävää, että harjoittelijoita pidetään pelkkänä ilmaisena työvoimana.


Oletko ollut työharjoittelussa, josta on jäänyt pahoja muistoja? Mikä työharjottelustasi teki huonon ja miten reagoit siihen? Kerro kokemuksistasi ja keskustele aiheesta alla olevassa kommentointikentässä

Kommentti toisesta paikkaa tähän mistä on kysymys.

"Mitä hyötyä näistä karensseista on? Niillä on paljon kielteisiä seurauksia, on masennusta, on katkeroitumista, on periksiantamisen ja luovuttamisen tunnetta, on pitkiä sairauslomia, itsetuhoisia ajatuksia ja itsemurhia. Itselläni se johti velkaantumiseen ja masennukseen" 

Lue tästä alta lisää ja kommentoikaa, tämähän nyt kiertää sosiaalisessa mediassa esim. Facebook


Nyt se on tutkittu: psykopaatit yleinen näky pääjohtajana. Olipa yllätys :D

Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+se+on+tutkittu+psykopaatit+yleinen+naky+paajohtajana/a2219678



Ei kommentteja: