THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 30. tammikuuta 2014

Nuorisotakuu: pajassa puuhastelua palkatta - Ananasmehua Suomeen velkaorjuuden voimin

Nää pajat on varmaan todella kivoja paikkoja. Näissä on muutes myös 30vuoden työuran jälkeenkin toiset tekemässä ammattilaisten töitä myös Suomessa eikä vain nuoria.

Yhden pajan johtaja saa palkkaa n. 4700€/kk joten kummasti kiinnostaa työttömät alaisiksi jotta voi kyykyttää näitä orjia tyydytykseen asti jotka saa tuki+9€ päivä tai pienen palkkatuen työstään.

Ennen jo nuorena sai työstä palkkaa suoraan eikä mitään tukia ja palkka oli rahaa jolla saikin ostettua jotain.

Jos te-toimistot saisi lain puitteissa luvan varmaan kaikki työttömät tapettaisi tai laitettaisi auswitchin tapaisille työleireille karenssin uhalla josta iso osa kansasta hyötyy rahallisesti vaan.

"Mitä jos nuorisotakuun järjestämiseen, mainostamiseen ja hallinnointiin käytetyt rahat olisi laitettu siihen, että luodaan ihan oikeita työpaikkoja joista maksetaan ihan oikeaa palkkaa? Ilmeisesti sellainen ajatus on vanhanaikaista. Itse opin kuitenkin ja alaluokilla, että ihminen käy ensin koulua, valmistuu, menee töihin ja maksaa veroja joilla turvataan yhteiskunnan toiminnot. Ja vanhaksi tultuaan hän saa eläkettä. Minä tajusin nuo asiat viimeistään kahdeksan vuotiaana. Nykypoliitikot eivät ole tajunneet sitä vieläkään."

Tässä yksi kirjoitus lisää jakoon valopäille joita näyttää tässä maassa riittää aivan liikaa.

Lähde : http://www.nyysisuomi.fi/?p=850

Ananasmehua Suomeen velkaorjuuden voimin

Ihmisten ahneus on niin arkipäivää toisille että tykkäävät kun orjat tekee töitä alaisinaan.

Myös SOK:n, Keskon ja Tuko Logisticsin tonnikalatuotteita valmistavien thaimaalaisten alihankkijoiden toiminnasta löytyi ongelmia. Työntekijöiltä oli muun muassa peritty laittomia maksuja ja heiltä oli evätty lakisääteisiä taukoja. Tehtailla ei toimi ammattiliittoja, ja työntekijöiden on vaikeaa neuvotella työehdoistaan.

– Tonnikalatehtaissa töitä paiskitaan minimipalkalla. Työpäivät ovat tavallisesti 12 tunnin mittaisia. Tullakseen palkallaan toimeen työntekijät jakavat pienet huonokuntoiset huoneet useiden työntekijöiden kesken.

Tässä aiheesta lisää kun monet suunnittelee bisneksiä josta itse hyödytään maksimi orjien avulla.

Lähde : http://www.savonsanomat.fi/uutiset/talous/ananasmehua-suomeen-velkaorjuuden-voimin/1758578




Ei kommentteja: