THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Avasin kommentoinnit toistaiseksi taas auki - valehdelkaa nyt urakalla

Avasin kommentoinnit ja nyt saa valehdella naamapokerina että ei työttömiä käytetä hyväksi.

Eikä palkka ole tärkeä kun töitä tehdään, vaan että on kivaa puuhastella päivisin.

Miksi toiset lukee jos ovat täysiä idiootteja sanon mie että töistä pitää maksaa KAIKILLE PALKKAA ja että palkalla saa mutakin kuin 1€ xtra lenkin tai kaurapuuroa pöytään.

Miksi toiset liian moni, yksikin on liikaa joka nauttii alaisten kyykyttämisestä itse hyötyen näin rahallisesti jopa valtion, kunnankin töissä niin ei järenhäivää liiku monilla päässä.

Mikä siinä kyykyttämisessä on kivaa. Suomeksi turpaan näitä pitäs tempoa kuin sotavuosien jälkeen tai jotain jos oppisivat jotain edes sitten.

Voit myös kommentoida asiallisesti jota ei pidä pois sulkea mutta älä syytä tai loukkaa työttömiä tai köyhiä koska ihmisiä nekin ovat ja haluavat nauttia elämästä myös.Voit myös haukkua kaikki työttömät ja köyhät jos oma egosi tästä kohoaa. Itse olen vaan niin eri mieltä monista asioista.

Lisään tähän tämän yleisön pyynnöstä.

Kun olin pakkokurssilla tai mikä työuravalmennus se olikkaan. Kun sanottiin saa karenssia jos ei löydä harjoittelu tai työkokeilupaikkaa eli töitä 1kk ilman palkkaa. Otin heti yhteyksiä THT ry kautta Työ ja elinkeino ministeriöön asiasta ja vastaus tuli noin viikossa että tämä on laitonta että jos ei löydä yrityksistä huolimatta niin karenssi on laiton. Kerroin heti kaikille tästä ja myöhemmin lopussa kouluttajalle että en syytä sitä vaan sanoin asiallisesti tai yritin edes ujona heppuna. On miulla kaikki todisteet tallessa.

Jatkossa tänne vaan viestiä niin yritän auttaa tai muutkin koska ei ihmisiä saa loukata.

Email : vehkis (et)  iki. fi  ja laitan eteenpäin viestiä heti ja kiertoon vaikka ministereille virallisia teitä kun pää on avattu.

Ketä se hyödyttää jos ihminen ei saa töitä kun työttömiä satoja tuhansia ja ruokaa ei pöydässä ja jos vielä hankaloidetaan ihmisten elämää niin se on loukkaavaa. Miettikää mitä teette.

Olen sanonut vuosia että tehdään miusta ensimmäinen ja haastetaan Euroopan tuomio istuimeen ihmisloukkauksesta ihmiset. Olen valmis tähän koska mie en katso näitä touhuja eikä miljoona muutakaan Suomalaista. Tai kuka vaan on halukas. Julkisuutta en kaipaa koska vihaan sitä yli kaiken :-(



http://www.paskaduuni-info.fi/


Köyhyys - miksi?

http://areena.yle.fi/tv/1721275

Ei kommentteja: