THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 3. helmikuuta 2014

"Et kuitenkaan usko..."

Laitetaas mainos Ville Haapasalon kirjaan. Paljon hienoja kuvia sekä tekstiä paljon.

Ei jaksa aina kirjoittaa työttömien hyväksi käytöstäkään ja muista vääryyksistä tässä D.D ja R Suomi Finlandiassa.

Mikä meidän yhteiskuntaamme vaivaa kun ei välitetä vähäosaisista.
Kuvaus:
Näyttelijä Ville Haapasalo on meillä tunnettu televisiosarjoistaan, joissa hän kiertää Venäjää ristiin rastiin. Suomessa hän on toki suosittu, mutta sitä ei voi verrata Haapasalon jättimäiseen suosioon Venäjällä. Arvostettu Forbes-talouslehti on rankannut Haapasalon Venäjän "kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi".

Villen uskomattomat seikkailut Venäjällä alkoivat siitä, kun täysin kieltä taitamaton nuorukainen aloitti ensimmäisenä ulkomaalaisena opinnot Leningradin teatteriakatemiassa vuonna 1991. Opiskeluvuosina Neuvostoliitto kaatui, ja Haapasalo sai kantapään kautta kokea, millaista oli nähdä nälkää ja tulla kerta toisensa jälkeen ryöstetyksi. 

Onni kuitenkin kääntyi, kun hänet valittiin näyttelemään elokuvaan Metsästyksen kansallisia erikoisuuksia, josta tuli Venäjän kaikkien aikojen suosituin komedia. Nyttemmin Ville on paitsi kansan myös Venäjän valtaapitävien suosikki.Kauko Röyhkä on kirjannut muistiin Villen uskomattomat vaiheet Venäjän jälleensyntymisen vuosina. 

Tarina on hulvattoman hauska ja rankka eikä aina kovin kaukana paroni von Münchhausenin muisteloista. Juha Metson valokuvat rakentavat tarinalle toisen ulottuvuuden, jossa näkyvät itänaapurin kurjuus ja korskeus.

 


Ei kommentteja: