THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa? - työttömät on valmiina joten eikun bisness taidot esiin ;-)

Laitetaas tähän uimahallissa käynnin jälkeen kuinka tämä työttömillä käyty bisness myös hoituu.
Varmaan Auswitch tai vastaava odottaa pian tai siperia mutta siperiasta tykkään etenkin jos menee junalla. Toivottavasti ei sentään vankila jos puhuu totuuksia.

Olen kertonut avoimesti että tästä bisneksestä voit saada lähes 5000€/kk palkkaa joka on fakta yhdessä paikkaa työttömien avulla ainaskin, pitäs saada jokaisesta Suomen paikasta fakta tiedot ongittua ihan rehellisyyden nimissä miksi näitä harrastetaan kun monet nuoret kärsii, itkee, menettää mielenterveyden jne. Myös vanhemmat saa traumoja näistä jne.

Elämästä pitäs kaikkien pystyä nauttimaan eikä ihmisiä käyttää hyväksi omaetu mielessä törkeästi. Suomessa vain n. 5 miljoonaa ihmistä. Ahneus ja valta on suurin sairaus johon pitäisi saada lääke tai uusia koko koulujärjästelmä ja ajatusmaailma isolla osalla ihmisiä.

Sitten voit tietyn porukan kanssa kehua itseä hyväksi auttavaksi ihmiseksi ja saada tyydytyksen tästä kun iso määrä vaan kärsii eikä elämässä ole mitään iloa edes, onko nyt kivaa.

Tällä viikolla kuulin taas niin järkyttävän karenssin että oksat pois. Miulle vaikka postia privana jos ette itse uskalla vaikka tehdä mitään niin on Suomessa auttajia että ei ihmisten tarvitse kärsiä nälässä ja muutenkaan tässä julmassa nyky yhteiskunnassa. Tarkoitus pitäs olla että kukaan ei saa karenssia jos yrittää mutta näin se ei aina ole on totuus.

Tämä on tarkoituksella tehty ja suunniteltu järjästelmä josta toiset hyötyy rahallisesti todella paljon työttömien, köyhien avulla.

Muistakaa ne takarajat ilmoittautumisissa sekä että cv:netti pitää uusia 2kk välein josta voi tulla myös karenssia.

Lukekaa oikealla olevia blogeja joissa on kunnon ohjeita lakimiehistä alkaen myös.

Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa?

Kuinka luoda useamman kymmenen työntekijän bisnes yhteiskunnan avustuksella ilman pääomaa?

Tämä ei ole vitsi, samanlaisilla konsepteilla näitä on tällä hetkellä toiminnassa kymmenittäin eri variaatioin ja ministeriön lakimiesten ymmärtäväisellä asenteella on vielä todettu, ettei liiketoimintamallissa ole mitään tuomittavaa.  Rahoituskin on taattu, sen hoitavat yhdessä kunta ja valtio.  Otan esimerkkinä vain yhden, toimivan variaation.  Ohjelma etenee näin:

1.  Perusta työttömien yhdistys.  Yhdistyksen perustamiseen tarvitaan vähintään kolme henkilöä.  Säännöt saat valmiina TVY:n sivuilta.

Lue tästä alta ohjeet jos et ole vielä löytänyt elämälle tarkoitusta ja työttömiä riittää. Pitäiskin alkaa tarkistaa näitä bisneksiä harrastuksena niin olisi sitä puuhasteltavaa eikä syrjäytyisi. Palkalla ei ole niin väliä koska mukava puuhastelu on parasta johon on suuri intohimo kuten urheilussa.

Lähde : http://karilaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111434-kuinka-luoda-bisnes-ilman-osaamista-tai-p%C3%A4%C3%A4omaa


https://www.facebook.com/tht.ry

 

Ei kommentteja: