THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 1. helmikuuta 2014

Kuka hyötyy työttömistä rahallisesti oman palkkansa eteen miksi näitä DDR touhuja jatketaan ja pidetään yllä

Suomessa on liikaa sairaita ihmisiä jotka hyötyy itse työttömien armeijan kautta, niin paljon puhuvat paskaa oman palkkansa eteen että näillä lannottaisi koko Suomen. Ja tämä koskee matalapalkkatöitä joista ei vain haluta maksaa palkkaa kunnolla jotta itse hyödytään näin mahdollisimman paljon.
 
Muistan kun jo lapsena tai nuorena töistä maksetttiin palkkaa, nyt samat työt pitäs tehdä tukia vastaan jotta ei tarvitsisi maksaa palkkaa kun sen palkan voi kuitata itse näistä hyötyvät jota he itse kutsuvat bisnekseksi. Mitävittua tän maan ja koko EU:n touhut oikein ovat kuin DDR:stä tai Pohjois-Koreasta.

Miksi työttömien pitäs elättää toisia jotka saavat itse palkkaa, ahneita narsisti paskoja aivan liikaa tässä maassa jotka pitää vielä itseään hyvinä kun muut näkee aivan muuta.

En nyt kirjoita mitään enempää koska vielä 5 päivää uravalmmennusta, miten sitä jo 16 vuotiaana kun meni kesätöihin pärjäsi ilman näitä valmmennuksia 35 vuotta. Siksi koska näitten valmmennusten tarkoitus on vain ja ainoastaan työllistää kusipäitä joita Suomen koulujärjestelmä tuottaa aivan likaa josta nämä karpaattien nerot ja ajatusten tonavat saa palkkaa eli rahaa itselleen. 
 
Onneksi koulujärjestä tuottaa normaaleitakin suurin osa onneksi mutta eihän ne näissä työttömien kyykyttämisissä olekkaan mukana.
 
Tämän tajusin jo varmaan 8 vuotiaana alaasteella että äiti&isä menee siksi töihin että saavat rahaa töistä elämiseen sekä lapsille ruokaa mutta nykyään ei tätä tajua monet lukeneetkaan monista politikoista puhumattakaan.

Ehdotan seuraavaksi kurssia kuinka puhut paskaa josta maksetaan vielä.
 
”työ tekee vapaaksi”, ”Totuus tekee teistä vapaita”

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.

Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

"Fiksuille ei tarvitse selittää,
ja kusipäille ei kannata."

Totuus koskee
 
Ei minulla ole lyhyt pinna
Minulla on vain nopeat reaktiot paskapuheisiin
 
 
 
 
http://thtry.fi/
 
 

Ei kommentteja: