THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 20. helmikuuta 2014

Olen kohta kyysikymppinen ja nyt tuli uraohjaus viikolle kutsu - takana on 30 v työelämää

Laitan tämmöisen keskustelun netistä mistä on kysymys.

"Olen kohta kyysikymppinen ja nyt tuli uraohjaus viikolle kutsu. Takana on 30 v työelämää
ja en tiedä itkeäkö vai nauraa sillä tämän ikäinen työelämässä mukana olleena pitäisi tietää työurista jo jotakin.

Olisiko kenelläkään neuvoa miten tälläiseen ei tarvisi mennä sillä minulla on ns. ikikarenssi päällä. Eli en saa edes työttömyysrahaa. Soitin tuosta uraohjauksesta te-toimistoon ja sieltä sanottiin jos en mene en ole sen jälkeen työnhakija. "


****************************************************************************
Miten nämä ovat mahdollisia, siksi koska näistä hyötyy niin moni ihminen rahallisesti kun suomeksi kyykytetään eli v*ttuilaan päin naamaa.

Oma neuvoni : on että munaat totaalisesti kaikki jotka ovat tämän takana. Videoit kaiken, teet nettiin päiväkirjaa joka jaetaan koko Suomelle jne. Jopa monet nuoreet itkee pakkokursseista, pakkotöistä ilman palkkaa ja menettävät sitten hermot täysin niin miten sitten vanhempien käy joilla pitkäkin työura takana.

Nää on niin syvältä että vain sairaat te-virkailijat voivat pakottaa näihin sanon aivan vakavissani jotka tykkäävät ihmisten kiusaamisesta.

Sitten ketkä näistä työttömistä hyötyy itse rahallisesti naamapokerina sanoo että hyö auttaa työttömiä, miksi eivät sitten tee joka toisen kuukauden esimerkkinä palkatta töitä itsekkin ja anna sitä palkkaa työttömille eli yhdessä jaettaisi rahat. No eihän se sovi näille valopäille kun eivät oikeasti halua edes auttaa vaan hyötyä rahallisesti on totuus. Ei näissä valopäätarvia olla joka ei tajua mistä on kysymys.

Näissä voidaan opetella tekemään CV:tä sekä käyttämään tietokonetta työnhaussa vaikka olisi näitä samoja neuvonut 30 vuotta muille jatkuvasti. Ei prkl.  :D :D :D

Nämä idiootit pitää munata täysin joita ikävä kyllä riittää Suomessa aivan liikaa. Kun kuulen näistä lisää ja lisää vuodesta toiseen niin mikään ei yllätä miten nämä mahdollista edes tässä neropattien maassa.

Ja miettikääs näillä touhuilla työllistetään te-toimiston virkailijoita, kelaa, työpajoen työntekijöitä, kouluttajia sun muita jotka voivat itse saada työttömien avulla rahaa eli palkkaa tilille vaikka 5000€/kk kuten yhden pajan pelle ja näitä Suomessa paljon. Työttömät elättää niin suuren osan henkilöitä että se määrä on valtava. Ilman työttömiä monet joutuisivat etsimään oikeita töitä kuin olisivat näissä suojatyöpaikoissaan.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 


Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.



Ei kommentteja: