THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 6. helmikuuta 2014

Osallistava maataloustuki‬ - Osallistava lapsilisä jne. ?

Koskas näille herroille osoitetaan osallistava maataloustuki tai kenellä jolla on varaa muutenkin elättää lapsensa osallistava lapsituki yhteiskunta palveluksena ilman palkkaa ?
Olisivat nyt esimerkkinä kansalle nämä karpaattien nerot ja ajatusten tonavat ja nämä ei jää tähän kahteen vaan näitä on varmaan satatuhatta tässä viisasten pyhäkössä nimeltä Suomi Soviet Finland.

Kummasti nämä röyhkeät, ahneet, törkeät lipevät matikat kieltäytyvät itse kaikesta vastiikkeellisesta työstä ilman palkkaa koko Suomessa ja näitä lipeviä loisia löytyy tästä maasta aivan hirveet määrät jotka sitten syyllistää työttömät kun päähän on noussut k*si suomeksi?

Tässä vaan listaa kovemmista loisista että kyllä ne tuet kelpaa, pian ne ottaa työttömiä ilman palkkaa "työkokeiluun", "työharjoitteluun" jotta voivat itse päteä ja nostaa enemmän rahaa itselleen naama pokerina kun te-keskus työntää näitä tänne.

Miksi maataloustuen nimi ei voisi olla sosiaalinen tuki heikosti menestyville maatalouksille.

Köyhilläkin on toivoa, kun rikkaitakin tuetaan?

Herlinille ja Wahlroosille hurjat maataloustuet

Torstai 6.2.2014 klo 10.33 (päivitetty klo 15.29)
Suomen rikkaimpiin lukeutuvat miehet nostivat roimat maataloustuet.

Lähde : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020618014586_uu.shtml

Tässä alla on isompi lista ja täällähän on Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto 207 623,74€ eli voidaan maksaa palkkaa kahdella professorille vuodessa voisi lukea suoraan ;-)

Näin tämä rahan imeminen tukina loisille pelannut aina ja pelaa jatkossakin. Nyt pian nämä syyllistää työttömät, vähäosaiset, eläkeläiset jotka elää köyhinä että ne pitäs saada ilman palkkaa töihin intoa täynnä.

Nyt Risikon mallin mukaan kannattaa tänne pakottaa työttömiä töihin ilman palkkaa tukia vastaan jotka on todella isot verrattuna näihin, jos et suostu karenssia kehiin ja raippaa tässä hyvinvointivaltiossa.

Lähde : http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288650350154.html

Ote MadVentures kirjasta: "Kun noilta reissuilta palaa, sitä huomaa, miten uskomaton mesta tänne on rakennettu.""Mikä?"kysyn."Hyvinvointivaltio. Ja miten järjettömällä tavalla sitä revitään alas! Kun on kontrastia kaatopaikkaan Phnom Penhissä, niin sitä kelaa,miten hyvin täällä on pullat uunnissa. Ja sitten oikeistovoimat repivät alas hyvinvointivaltiota, joka tänne on - uskomatonta kyllä -saatu rakennettua. Taas mennään perse edellä puuhun."

Olisiko tästä Sreijasta orjaksi ilman palkkaa johonkin Suomen kuntaan, valtiolle tai yritykseen Kambotzasta Phnon Penhin kaatopaikalta. Kelatkaa nyt prkl mitä tässä maassa Suomi Finland tapahtuu älkääkä ajatelko vain omaa napaanne.



Ei kommentteja: