THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 24. helmikuuta 2014

Syrjäytymisestä - miettikää vielä kerran miksi jotkut tekee pahaa työttömille ja köyhille

Miettikää nyt vielä kerran monet mikä siinä on kivaa kun käytetään työttömiä ja köyhiä hyväksi omaetu mielessä. Menkää itse pakosta ilman palkkaa pyyhkimään omaa hanurianne josta näyttää moni saavan tyydytyksen ja elämän sisällön sekä vielä palkkaakin vielä.

Onko tämä sen arvoista kun oma tilipussi vaan lihoo toisten kustannuksella.

Laitan tähän yhden kirjoituksen tänne jos edes pikkuisen löytyisi ymmärrystä että ei työttömät tai köyhät ole pahoja vaan ihmisiä jotka täysin omaa syytään ovat rahattomia ja työttömiä. Töistä pitää maksaa palkkaa jolla saa muutakin kuin näkkileipää ja kaurapuuroa.

**********************************************************************

Lähdin Suomesta noin kuusi vuotta sitten matkassani 25 vuoden kokemus  suomalaisuudesta ja siitä, että kansamme itsenäisen ajan kunnioitus yksilön vapautta ja oikeuksia kohtaan oli jotain, josta saatoin kantaa ylpeyttä sydämessäni. Lensin vieraaseen maahan ja juuri sinne, jossa kaikki kansat kohtaavat, joka on modernin sivistyksen metropoli, New Yorkiin, Manhattanille.

Muuttoa seurasi shokki, joka säikäytti minut.

Ensimmäisen kerran kohtasin ihmisiä, joilla ei ollut muuta kuin katu ja ostoskärryllinen likaisia vaatteita ja tyhjiä limsatölkkejä. Ei ollut ketään, eikä kukaan välittänyt. Ensimmäistä kertaa näin kuinka maailman rikkain käänti päänsä kadulla väistääkseen vastuunsa ohikulkijana, kun sotaveteraani istui kuppi kourassaan ja pyyti ruokaan rahaa.

Mutta kotimaa oli muuttunut vuosien saatossa. Kadulla odotti kerjäläinen kuppi kourassaan ja lehdissä punnittiin kysymyksiä siitä saako ministeri sammua julkisen juhlinnan päätteeksi tai onko kansanedustajalta oikein tapailla stripparia työajalla ja maksaa tästä koituneet kulut edustusvaroilla.

Tästä alta voit lukea koko kirjoutuksen.

Lähde : http://jennygingerrostain.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161434-syrjaytymisen-vastuu

Tässä on paikallisillekkin valopäille  Imatralla & Lappeenrannassa ja muille ympäri Suomea kyykytys opas ilmaiseksi koska monet haluaa olla Suomeksi mulkkuja ja käyttää työttömiä ja köyhiä hyväkseen josta itse hyödytään rahallisest vuodesta toiseen kun iso osa kansaa kärsii. Tuliko hyvä mieli.

Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa?
1.  Perusta työttömien yhdistys.


Ja näitä touhuja itsekkin muitten kanssa tarkistettu vaan tiedoksi minkälaista kusetusta monet touhut ovat. Leimatkaa vaan oikea kusipää puolue passi ja kunnan johtajien kanssa kerhot ja palaverit pystyyn, ei näissä tarvia olla edes mikään valopää joka tajuaa mistä on kysymys.

Ei kommentteja: