THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 7. helmikuuta 2014

Uravalmennus - loppui

Eli tämä kurssi "uravalmennus" loppui aamulla. En nyt hirveemmin tässä ruodi tätä oliko tästä miulle hyötyä koska tiedän nämä asiat muutenkin pirun hyvin ja kouluttajalle laitoin hyvät pointsit max koska eihän se valitse ihmisiä vaan te-toimisto vaikka voisin itse opettaa näitä asioita muille jos "uskaltaisin" tai ainaskin autan face to face monia sekä yritän kirjoittaa vaikka minne ohjeita siis muualle kuin tännekkin.

No se on ohi ja tiedän 100% mitä teen tulevaisuudessa kun saan vaan asiat hoidettua ensin kuntoon Suomessa eli kuolinpesän ja nämä etenee koko ajan mutta aina liian hitaasti, syksyyn mennessä on tarkoitus saada OK viimeistään joka sovittu&kirjattu mutta etsin tästä läheltä myös oikeita töitä ja koskaan ei tiedä jos törmää vaikka naiseen ja ajatukset lähtee lapasesta sekä suunnitelmat muuttuu mutta haluan olla rehellinen aina ja vittuilua en halua enää sekä kyykytystä koska sanon suoraan totuuden.

Pyrin olemaan 100% rehellinen jotta miulle ei vittuilla tai tulee takaisin heti THT ry sekä ministerien toimesta myös heti koska ei pitäs olla vaikeeta ymmärtää jos ihminen on rehellinen ja mitä sanoo.

Miksi kirjoitan tänne, siksi koska päätin näin kun kerran vinoiltu ja kirjattu sontaa "että jos autan vanhempia hae sairaslomaa" että ollaan sitten täysin avoin lisää jos rehellisyyttä arvostettaisi edes Suomessa sekä Imatralla te-toimistoa myöten. Tämä poiki radio ohjelman joka alla ja lisääkö kansa haluaa tätä huvia.

Ei tässä tarvita olla edes nero vaan täysi paska joka olen. Mie en kumarra näitä toimia tiedoksi vaan ja ollaan juteltu Suomen tasolla jos menisin ensimmäisenä EU tuomio istuimeen asti, olen valmis tähänkin koska olen normaali ihminen ja on pokeria ja suhteita sekä tulee sponsoreita mitä juteltu.

Lopputuloksena tuli silloin kun hermoni meni eli radio ohjelma jota kuuli noin 300 000 vähintään kun keksitään/kirjataan asioita karenssin varjolla että hae sairaslomaa kun vanhemmat oli syövässä ja tarvitsi apua kun sanoin olisi muutakin tekemistä kuin mennä jollekkin pajalle tai muualle höpö höpö juttuihin jos ei ole tarjota sitten oikeaa työtä josta saa palkkaa vaikka itse etsin sitäkin jatkuvasti läheltä nyt.

Olisin voinut ottaa karenssin rahallisesti myös mutta halusin katsoa kaiken jotta voin kirjoittaa jatkossa oikeasti mistä on kysymys. Miullehan yksi paskan hailee rahallisesti kaikki mutta sain arvokasta tietoa nyt lisää jota pyrin hyödyntämään ketään hyväksi käyttäen jatkossa sekä jos voisin auttaa ihmisiä myös jatkossa ja sanon kouluttajalle näin että miulla oli vaan plussaa koska ei miun tarkoitus ole hankaloittaa asioita vaan parantaa näitä on totuus.

Tähän että jos joku haluaa julkisuutta niin voin hoitaa sen puolen ja takaan että sitä saa jos haluaa tomittajineen että maine kasvaa. Tämän takaan 100%.
Voimme tehdä myös radio ohjelman + tv klipit kaveri piirini kautta joka on laaja myös jopa Venäjän mediaa myöten ehkä jotenkin.

TEM- on suora yhteys joten turha pelätä vaan lataamme tekstiä suoraan.
Tärkeintä on olla asiallinen, järkevä, uskottava, normaali köytös jne. eikä hölmöillä vaan ajaa asioita työttömiä auttaen eikä hankaloittaa asioita lisää koska korvaukset on tosi pienet selvitä karussa maailmassa.

Tosi kiva kouluttaja jolle yritin kertoa asiallisesti asiaa että muun muuassa karenssia ei saa kukaan kun olin yhteyksissä TEM heti ja nopea vastaus tuli heti että EI EI EI. Jos joku olisi saanut karenssia voin tässä sanoa suoraan että sitten media olisi tullut kehiin miun kauttani jonka takasin jo ennen tätä.

Hyvää näissä on kuten yksi sanoi joku potkii perseelle että tee jotain mutta mie aktiivinen muutenkin jonka myös sanon suoraan.

Vielä sanon että kouluttaja oli super hyvä joka tekee omaa työtä ja tällä ei Te-toimiston kanssa mitään tekemistä  jotka tekee päätökset. Nimiä en laita koska en ole hölmö!

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 ja Madventures Riku Rantala&Tunna Milonoff haastattelee.





https://www.facebook.com/tht.ry

Takaan että jos täysin käytetään hyväksi jotain töissä kuka saa karenssin niin julkisuus on taattu ja hommaan toimittajia avuksi kirjoittamaan joten älkää pelätkö vaan miuhun yhteyksiä koska olen 100% varma että katsotaan kuka on kukakin että sitä karenssia ei tule jos ei itse hölmöile joka eriasia.
Email : vehkis (et) iki. fi

En tarvia rahaa vaan autan jos ongelmia ja laitan THT ry tietoa välittömästi
Totuus koskee


Ei kommentteja: