THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lässyn lässy Imatra on perseestä - kiitos narsistien joita riittää





Tästä parhaat uutiset Suomesta  www.imatralainen.fi aivan huippu kirjoituksia joita ei löydy mistään maailmasta vastaavia mitä on Suomessa. Täällä on myös mahtavia uutisia http://www.lappeenrannanuutiset.fi/ . Kannattaa opiskella jotta voi päteä mediassa että koulutus ei mene hukkaan, toisaalta Neuvostoliitossa oli ja kivoja uutisia joissa vääristeltiin tarkoituksen hakuisasti uutisia jota kutsuttiin propagandaksi.

- laiskuus maksaa maltaita
- Vetelehtiminen kiinnostaa enemmän kuin 300 euroa


Tässä alla on oikeita lukuja ja faktoja. Pikkuisen jos kehtaa ottaa selvää kaikesta niin saataisi oikeita lukuja, työttömyys prosentit joista kerrotaan on täysin väärää tietoa koska ne on vaan tilastoja joilla vääristetään tarkoituksen mukaisesti tiettyä osaa kansaa, ja mistä jos kaikille myös maksettaisi asiallista pakkaakin töistä jos niitä töitä sitten on. Jos ei ole niin sitten ei pelaa yhteiskunta ja se ahneus ja oma minä on syynä tähän että miten rahoja ja kaikkea jaetaan. Me henki kaukana yhteiskunnassa.

http://sakutimonen.com/2014/03/mita-mina-juuri-luin/
- http://sirpaaholalaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162921-roskajoukkoa

Nyt jakamaan mainoksia kaikki yli 50 vuotiaat etenkin jotta saatte rahaa elämään muutaman kympin. Tai pakkotöihin ilmanpalkkaa tai olemattomalla korvauksella töihin niin ette syrjäydy kun käytetään härskisti hyväksi systeemiä naamapokerina.

Ja ketä työttömien haukkuminen auttaa ja mikä on kivaa käyttää ihmisiä hyväksi karenssin uhalla josta toiset hyötyy rahallisesti mutta ei ne ketkä sitä rahaa tarvitsisivat. Nyt yksi kaverin kaveri meni lankaan pakkotöissä kun allekirjoittu paperin ja ei keretty ohjeistaa sitä ja hermot sillä aivan loppu jo viikon jälkeen pakkotöissä. 9€/pv korvaus auttakin yli 50 vuotiasta ja luo motivaatiota eli vihaa koko yhteiskuntaa yli kaiken nyt ja tämähän se onkin näitten systeemien tarkoitus ilmeisesti. Sanottu sairaslomaa vaan hakemaan jos ei pää kestä.

Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.
 
Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.  
Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 


Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.



 

Ei kommentteja: