THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Paavo aloitti työt iloisena aamulla

Paina Paava paina jotta firman tulos saadaan nousemaan, kunnilla ja valtiolla ei tulosta tehdä "silleen" vaan että on töitä sekä on kivaa puuhastelua päivisin jotta koko elämä ei mene hukkaan vetelehtien kuten työttömillä ;-)

Kummasti monet kymmenet tuhannet Suomalaiset nytkin asuvat maailmalla tekemättä yhtään töitä koskaan. Ai miksikö, kerron salaisuuden ne ovat "syrjäytyneet" tästä maasta nimeltä Suomi ja haluavat nauttia elämästäkin jos se vaan on mahdollista.

Saakohan Paavo työstään palkkaa vai pelkän tuen+9€ pv kannustus lisän tai ehkä pelkän palkkatuen 1050€/kk brutto tai jopa korotetun n. 1400€/kk, pääasia että on töitä koska eihän töitä rahan takia tehdä sanoo kaikki karpaattien nerot ja ajatusten tonavat joita Suomessa riittää kunhan itse vaan saavat palkkaa mahdollisimman paljon.

Prekaarin päiväkirja

 "Niille, joille otsikon termi ei ole tuttu, kerrottakoon, että prekaari on ihminen, jolla ei ole selvää ja vakinaista elinkeinoa. Elääkseen prekariaatin edustajat joutuvat tekemään mitä tahansa Kela, työnantajat tai poliitikot käskevät. Tämä vaihtelee aina parin kuukauden välein, ja prekaarit ovat hetkestä riippuen opiskelijoita, pätkätyöläisiä, työharjoittelijoita tai työttömiä."

Lähde : http://simosuominen.wordpress.com/2014/03/09/prekaarinpaivakirja/



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällä blogisivulla näyttää kaikki olevan lainauksia muista blogeista jopa sivuston alkuteksteistä lähtien

Anonyymi kirjoitti...

käsittääkseni tänne kerätään tietoa facebookista yhteen paikkaan kun facebookissa kaikki on sekaisin.
hyvin kasattu tietoa ja linkkejä.
ja kaikki ei lue facebookkia.

Ari Vehkanen kirjoitti...

Näyttää aloittajalla luetun ymmärtäminen olla vaikeaa.
Ylhäällä lukee "Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja."

Mites esim. tämmöinen sivu http://www.uutisvirta.fi/uutiset/ .
Tähän tulee eri uutisista ja paikoista uutisia eikä itse kirjoiteta oikein mitään.

Sitten ei kaikki käytä mitään sosiaalista mediaa ja tiedä paikkoja mistä saa ohjeita etenkin työttömät kun viranomaiset yrittää vaan kusettaa sekä firmat,kunnat,valtio eli isomäärä ihmisiä työttöminä joita vaan kusetetaan josta itse hyödytään rahallisesti.

Ei tässä nyt ruudinkeksijä tarvia olla jos ei ymmärrä tän sivun tai blogin tarkoitusta. Voisihan tietysti vääntää sivutkin mutta tää helpompi tapa jakaa kirjoituksia ja neuvoja tätä kautta.

T: Ari Vehkanen

Ari Vehkanen kirjoitti...

Facebookissa jaetaan jatkuvasti toisten kirjoituksia, kuvia, linkkejä, kaikkea eli vaan jaetaan.
Eli lainataan toisten kirjoituksia eikä itse monikaan kirjoita mitään.

Senkuin painetaan "Jaa" nappia kun voisi itse kirjoittaa myös ;-)