THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Pakkotöihin ilman palkkaa laiskat vetelehtijät sanoo porvarit jotka haluavat lisää rahaa itselleen työttömiä hyväksi käyttäen

Kyllä on taas viime aikoina huomannut miten monet toimittajat jopa sekä media ovat täysin suomeksi sanottuna perseestä lässyttämässä p*skaa ja vääristämässä tarkoituksella tilastoja jotka tajuaa nuoretkin, vanhemmat jopa eläkeläisetkin suurin osa mutta ei porvarit eikä oman edun tavoittelijat.

Toiset vielä uskoo näitä aivopesu juttuja joita valopäät kirjoittaa tarkoituksella tai sitten ovat täysin erkaantuneet yhteiskunnasta ja hoitoon monet töissä olevat pitäs saada sanoo monet monet ympäri suomea.

Vielä ei ole ministeriöstä tullut Risikko&Parpo työryhmän väliraporttia osallistuvasta sosiaaliturvasta mutta se tulee aivan pian.

Itse boikotoin firmoja joitten mainoksia on lehdissä jotka kirjoittaa työttömistä, köyhistä, maahanmuuttajista negatiivisesti että ovat laiskoja vetelehtijöitä että työ ei kelpaa.

Kenelläkään valopäällä ei tule mieleen että mitäs jos työstä maksettaisi kaikille asianmukaista palkkaa eikä käytettäsi ihmisiä hyväksi tarkoituksen haluisesti. Vaati rakettitieteen tutkinnon jos ei ymmärrä mitä tarkoitan.

JÄRJESTÄYTYNYT RIKOLLISUUS: case SUOMI
 
Lähde : http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/04/jarjestaytynyt-rikollisuus-case-suomi.html


http://susannakaukinen.fi/meemit/

http://susannakaukinen.fi/meemit/

Lähde : http://susannakaukinen.fi/meemit/
 

Aatteleppa ite mistä on kysymys, no mite, että käyttäisit omaa päätäs, järjellä ite.

https://www.youtube.com/watch?v=FkG31SiTERI


Ei kommentteja: