THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Roskajoukkoa - Laiskuus maksaa maltaita - Viestintäala kiittelee esitystä median tukikeinoiksi

Alkää romahtako varoitan


Roskajoukkoa
lainaus:
"Mikä meidän yhteiskuntaamme vaivaa, kun pakotamme terveet nuoret kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun? Tempputöiden markkinointi alkoi muutama vuosi sitten ja nyt aivopesu on onnistunut siinä määrin, että työntekoa pidetään rakettitieteenä, jota kohti on kuljettava jos joitakin polkuja pitkin."

Kun aletaan puhua halusta tehdä töitä, maahanmuuttajien, niin nuorten kuin iäkkäämpienkin, joukosta löytyy huolestuttavan suuri määrä niitä, jotka eivät ole koskaan olleet töissä tai eivät edes aio niitä hakea. Ryyppääminen, pilven poltto ja kotona vetelehtiminen on tehty tässä yhteiskunnassa liian kannattavaksi. Sosiaalituet ovat liian korkeita ja eristävät työtä pelkäävät vetelykset koteihinsa. Samalla he syrjäytyvät, putoavat lopullisesti pois työelämästä ja maksavat työssäkäyvälle väestölle maltaita.

Asenteet on saatava muuttumaan. Paras keino siihen on madaltaa sosiaaliturva sellaiseksi, että töihin on pakko lähteä ja rahaa ansaita. 300 euron houkutin on jo osoittanut, että edes se ei saa kaikkia töistä kiinnostumaan.

Maahanmuuttajien asenne hanttihommista ja matalapalkkaisista aloista on muutettava sellaiseksi, että työtä kuin työtä opitaan jälleen arvostamaan.
 
No niin, ennen kuin tukehdutte pullakahviinne ja ristiinnaulitsette minut rasistina, voin kertoa, että en ole tuota mieltä. Tällaisia ajatuksia maahanmuuttajista ei myöskään ole kukaan kirjoittanut. Teksti on Imatralaisen ja Lappeenrannan Uutisten päätoimittajan ja kustannusjohtajan, Karri Kannalan kolumnista ja hän ei kirjoita maahanmuuttajista vaan työttömistä. Vaihdoin itse "työtön" sanan kohdalle sanan "maahanmuuttaja".

Miksi tein näin? Siksi, että ole kurkkuani myöten täynnä yleistämistä ja minkä tahansa ihmisryhmän halventamista. Työtön sanan tilalle olisin voinut laittaa vaikkapa sanan "nuoriso", mutta sekään tuskin olisi ollut niin provosoiva valinta kuin maahanmuuttaja.

Lue tästä alta koko kirjoitus.

Lähde : http://sirpaaholalaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162921-roskajoukkoa 

Laiskuus maksaa maltaita

Laitetaan tähän perään taas lisää Suomen Albaniasta eli Imatrasta ja samasta toimituksesta www.imatralainen.fi toinen kirjoitus. Nyt varmaan olette jo tukehtuneet pullakahviinne joten yhteiskunta sai säästöä ja voidaankin korottaa palkkoja toisille sekä luoda lisää palkattomia töitä tai paskapalkkatöitä siivotakseen tilastoja.

----------------------------------------------------------------------------
Hyvinvointivaltion tarkoituksena on auttaa heikkoja eikä ruokkia laiskoja.
Löysäkätinen avunjako on synnyttänyt luokan, joka pystyy välttelemään töihin menoa. Tätä ei saisi sanoa ääneen.

Pitkäkestoinen työttömyysturva ja liian avokätinen toimeentulotuki houkuttelevat Suomeen väkeä kaikista suurtyöttömyyden vaivaamista EU-maista ja myös unionin ulkopuolelta.

Lue tästä alta koko kirjoitus ja hyviä kommentteja täälläkin ....

Lähde : http://www.imatralainen.fi/keskustelut/284128

Kannattaa muuttaa Imatralle Suomen Albaniaan jossa viisaat  ajatukset ja päät kohtaa.

Viestintäala kiittelee esitystä median tukikeinoiksi

Pitäähän medioita tukea jotta voidaan maksaa palkkaa toimittajille, sitten voi syyllistää tietyn joukon mediassa kun työttömät saavat onnetonta tukea ruokaan ja asuntoon että muka työttömiä ei työt kiinnosta. Ehdotan että mitäs jos kaikki tekisi tuki+9€/pv tai 1050€/kk palkkatuella töitä 10 vuotta niin moni arvostelija on tähän valmis. Jos tuet ovat hyvät miksi ihmiset haluaa tehdä palkkatöitä :D
Miksi ei ihmiset ota töistään vapaaehtoisesti kenkää ja ilmoittaudu työttömäksi koska tuet on niin isot työttömillä :D :D :D  (nyt saa jo tukehtua pullaan)

Ei tule kenelläkään mieleen että mitäs jos työstä maksettaisi palkkaa KAIKILLE jolla tulee myös toimeen, ei tämä ihme rakettitiedettä vaadi.
 
Selvitysmies Tuomas Harpf luovutti tänään viestintäministeri Pia Viitaselle (sd.) raportin keinoista, joilla auttaa mediaa kiihtyvän digimurroksen yli. Hän ehdottaa medialle yhteensä noin 30 miljoonan euron määräaikaista tuotanto- ja innovaatiotukea. Harpf alentaisi lisäksi lehtien arvonlisäveron viiteen prosenttiin. 

Lue tästä alta koko kirjoitus.

Lähde : http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/603346/Viestintaala+kiittelee+esitysta+median+tukikeinoiksi





Ei kommentteja: